Eenvoudig Gehaakte Vierkanten Afghaanse Patroon ;

Eenvoudig Gehaakte Vierkanten Afghaanse Patroon
Eenvoudig Gehaakte Vierkanten Afghaanse Patroon

 

Gemakkelijke gehaakte vierkanten kunnen een realtime spaarder zijn bij het maken van babygeschenken of zelfs gehaakte items voor uw familie en vrienden. Ze maken snel en de perfecte projecten om rond het huis te haken of in een gemeenschapsproject. Een eenvoudig vierkant haakpatroon kan worden gebruikt om afghanen, gooit, kussens en andere items rond het huis en in de tuin te maken. Deze gemakkelijk te haken pleinen zullen je huis opfleuren met veel kleur en stijl. Ze zijn ook geweldig voor het maken van quilts, gooit, kerstversieringen en meer.

 

Gemakkelijke gehaakte vierkanten kunnen worden gemaakt met elk garen, haak of methode. Sommige steken zijn slechts scheidsweefsels en anderen zijn lange enkele steken. U kunt een aantal verschillende maathaken gebruiken om grotere vierkanten en kleine vierkanten te maken. Je wilt de vierkanten zo strak mogelijk haken, zodat ze hun vorm hebben.

 

De eerste stap is om op de steken te werpen. Zodra u alle vereiste tellingen voor het vierkant bereikbaar hebt, werpt u op de steken. U hebt een oneven aantal tellen voor de eerste rij nodig. Hiermee kunt u een nog rij maken als u de volgende ronde maakt. De krapste steken zullen in de eerste rij worden gebruikt en dan zullen de steken kleiner zijn.

 

Beginnend in het midden van het vierkant werk, zodat alle lussen zijn opgesteld en over. Zodra de eerste lus is bereikt, wikkel het garen rond de volgende steek. Dit zal het begin zijn van een nieuwe stitch, een slipsteek genoemd. Een enkele of dubbele lus moet worden gevormd om te worden gebruikt als het punt voor de haaksteek.

 

Te beginnen met de tweede keten, teken het garen terug door de eerste steek. Dit zal drie lussen op de haak vormen. Deze worden gebruikt om in de ronde te werken. Het is het beste om een heel vierkant in een enkele haaklus te werken, omdat dit een sterker effect zal geven aan het voltooide plein.

 

Met behulp van een onzichtbare steekmarkering om u te begeleiden, werk dan een enkele haaksteek rond het vierkant met behulp van de dubbele looping-methode. Dit maakt het vierkant strakker en groter. Dit is het begin van de derde lus, dat ook wordt opgezet door de vorige lussen. Dit maakt een toename van drie lussen op de haak. Dit verhoogt het vierkant tot een specifieke grootte, afhankelijk van het aantal lussen dat u werkt.

 

Gebruik de vierde dubbele lus om het garen terug in het plein te tekenen. Dit is de vijfde lus die zal worden gebruikt om een treble steek te maken. Deze treble steek zal de dunste steek zijn die kan worden gebruikt bij het maken van een vierkant patroon. Wanneer dit is gedaan, zal het een losse knoop op de top van het plein vormen. Dit is de laatste stap om een voltooid vierkant te maken.

 

Een vierkant patroon kan worden gemaakt in elke haakstijl en in elke grootte van steken. Een vierkant haakproject kan zelfs in de VS of in alle landen van de wereld worden gewerkt. Gemakkelijke gehaakte vierkanten zijn erg mooi en ze zijn ook heel eenvoudig om te maken met een goede haakstudie.