hoi leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video in deze video ga ik je laten zien hoe ik dit borduurwerk je hebt gemaakt ik had heel veel plezier gehad om het borduurwerk je te maken borduur is echt super ontvangend om te doen je kunt uiteraard ook alle materialen die je nodig hebt voor het pakketje in school in de shop wat ik heb gebruikt staat in de beschrijving en ook het het rondje van niet borduurwerk je kun je gewoon gratis downloaden dus kijk lekker mee met hoe ik aanslag begrepen [Muziek] put [Muziek] of en bij het beginnen van een borduurwerk moet je eventjes de bovenste ring van
een ding afhalen dan leg je de pompen duren en dan de grotere ring naar over ik heb hier ook een uitgebreidere video van online staan dus wil je graag zien kijk die dan lichtjes en dan span ik hem verder gespeeld op de stof terug zo zit storten mooi strak in en vaak strijk het stof ook voor de zekerheid nog eventjes van te volgen maar het nu eventjes niet gedaan omdat ik nu even geen strijkijzer hebt maar net zo ziet ie er is in en dan ga ik beginnen met het tekenen van de patroontje erop en omdat dit een donkere stof is gebruik ik deze stift dit is een witte stift en dat de schoen
ja handig om zichtbaar te hebben op een donkere stof het enige nadeel van deze stift is dat die vertraagd zichtbaar is dus als je ik zal hier nu righteous voldoen als je hier tekent dat je dat kan zien dan duurt het dus eventjes waar wordt nu zie het nog heel licht en zo meteen is het gewoon echt beter zichtbaar en deze stift kun je er met gewoon een klein beetje water kan je die er weer uit de stof halen want het is wel belangrijk dat je de stift ook achteraf mag kreeg weg kan halen uiteindelijk beter heeft bergen park was nog met deze vorm niet te tekenen voor
de rest niet afgemaakt maar militair gebruik ik wel eerst een tafereeltje ik ben nu niet helemaal kleine to the moker op status dat hakt er vol met een nat doekje oké en dan zie je dat stukje verwijnt ik begin bij kleur 3777 en deze kleur rood is voor de paddenstoel die ik nu ga maken ik heb de andere alfons gemaakt zodat je die als voorbeeld kan zien ben het hele patroon staat uitzet en steentjes en wil je graag weten hoe je leven steek kan maken dan verwijs ik je graag naar de video met basissteken want daar ligt het gewoon even helemaal uitgebreid uit en dan kun je het ook het beste zien ja
een kortere soms geven de slet en stitch is een basis steeds maar zoals je kan zien maak je lange we steken waardoor je de hele stof bedekt zij misschien ik van mij gewend zijn maar ik praat niet hele video door die dan eigenlijk bijna de hele patroon maken met de set en stitch er zijn nog een paar andere steken en nu laat ik je zeker in de video's zien en dan praat kust tussendoor eventjes nog maar ik zou zeggen zet ons ook gewoon lekker eigen muziekje aan en kijk hoe ik deed borduurwerkje gaan maken ben je benieuwd welke steek ik naar precies waardoor en welke kleuren
precies waar want ik ben een paar kleurtjes vergeten om in de video te laten zien download dan eventjes het het rondje uit mijn je vindt de link daarvoor in de beschrijving daar heb ik ook op alle vakjes gezet we kleuren games egaal ik daarvoor heb gebruikt en lijkt het je nog makkelijker dan kun je ook de alle kleurtjes en ik bekeek je bestellen tegelijk met de stof dan heb je mooi alles bij elkaar ben je kan is echt gewoon met de stad ijsthee kun je echt super verkopen ik hou op het set een stuk en dus dat hij leek een beetje door elkaar heen maar zoals je ziet op
die manier bedek je delen stof mission idee de stof uiteraard want dan wint super lang bezig [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] nee oh [Muziek] [Muziek] tot zover je dus alles altijd steken gedaan en bij de blaadje gaan iets anders werken en daarom vertel ik je toch eventjes kort dan je gaat eerst in de kern van het blad en dan doe je de satijn strik eigenlijk helemaal schuim maar je kunt ik ook een klein beetje haaks doen en dat ga ik nu laten zien dus ik klik eerst een steek over het midden van het blaadje en de andere ga ik daar een beetje onderwerpen zoals je kan zien heb ik dus
nu een steek die is net ook wat de we al iets andere hoek plaatsen meer en dan ga ik de ruimte daartussen vullen en ja dan heb je ze niet helemaal recht naast elkaar maar om die manier ga je het soort van inkleuren en een pensioen die steken goed passen en datzelfde principe kan je ook toepassen op de bovenste punt van het blaadje en het is een handig om eerst even liet drie basissteken te doen zodat je dan heel makkelijk de tussenruimtes kunt bepalen zorgt ervoor dat je tussen ja zeg maar die eerste steek en daaronder dat je wat ruimte heb om aan wel wat steken kwijt
te kunnen en voor de rest ja ga je dus echte ruimte opvullen [Muziek] ik hoop dat je het hier goed kunt zien maar hier verstop ik een paar steken onderrokken haar de volga steken heb ik ietsjes boven het gaatje van net gedaan en door dus andere steekt eur leg je er dan bovenop en daardoor heb je wel helemaal mooi rondje gevuld te gaan door naar de tuin en daar 's ze ook gewoon maar allemaal satijn steken ik heb het er niet helemaal gefilmd ik ben doorgaan naar het gingko blaadje maar jij zo gaan we gaan helemaal verder kijk hier kun je verder [Muziek] [Muziek]
[Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] en voor de afwerking gebruiken keer nog een backstage en daar vorige kom ik met de draad naar boven ga winnen nu te te laag naar beneden omdat hij onderlangs een stukje verder kom je weer met de draad naar boven en dan ga je weer stukje terug en dan gaan we met de draad naar beneden dus nog de draad naar boven hij weer stukje terug en u meneer en dat blijf je herhalen ik heb hele tutorial opgenomen met drie draden van dmc dus het splijtgaren met stress braden splijt je zodat je het lichaam ons over hebt en ik gebruik alleen meer of minder
garens als ik het aangeven in de video [Muziek] en het lijkt me leuk om nog wat details aan te brengen bij de paddenstoel brink klein beetje schaduw aan door met een iets donker gaven de details aan te brengen en hiervoor gebruik ik tweede raden dus als iets dunner dan de drie draden die per de rest heb gebruikt maar dat is zorgt voor een mooi contrast [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] uiteraard worden op zo'n mooie paddenstoel ook witte stippen hiervoor heb ik gewoon het hele splijtgaren gebruikt en die heb ik met een basic stitch heb ik 10 afgewerkt [Muziek]
het plaatje weg nog af met zijn gaven en hiervoor heb ik dan je gewoon drie draadjes van splijtgaren gebruikt [Muziek] het [Muziek] [Muziek] op de handschoentjes werk netjes af en toe en backstage op het kruising tussen heeft twee flapjes omdat het dan mooi afgewerkt is en vervolgens gebruik ik een lazy daisy om een leuk strikje er een te werken [Muziek] je komt met de draad naar boven gaat om dezelfde plek weer naar beneden maar trek de draad niet helemaal door de stof heen vervolgens kom je weer met de naald omhoog en zet je het uiteinde van een lusje op die manier vast en zo door
jullie nog eentje en tienerclub strikje je dan heeft u nog klein beetje vormen met je naald bijvoorbeeld zodat ieder helemaal mooie post [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] en voor de letters heb ik weer een hier het hele splijtgaren gebruikt als alle sets en draadjes en ik heb eerst een tekst op de stof gedaan en daarna ben ik helemaal met het gave letters gaan volgen invult gaan het lijntje en de ben je weer met een backstage [Muziek] en vervolgens werk alleen nog maar het ging colaatje of en doel is jouw weer klaar het is leuk om de pakket helemaal te
maken dan vindt hier voor dus koop het pakketje in de shop nummer vrouwtjes en kijk je naar en vergeet niet om het patroontje te downloaden en dat was hem alweer ik hoop dat je het een leuke video vond misschien ben je zelf ook wel geïnspireerd om met borduren aan slag te gaan tegen me dan vooral in je eind resultaat ik ben heel benieuwd ja bedankt voor het kijken vergeet je niet te abonneren en heeft veel de video te liken of allebei en ik zie je snel weer doei