hoi allemaal ik ben chantal van kraft mama en vandaag ga ik laten zien hoe je zelf scripties het haken ik heb er eentje we een dubbele lagen waard super makkelijk en super snel dus laten we gaan beginnen wat heb je nu voor nodig ik heb vol deze kerk wat dikker makers heb ik wat dikkere vol eigenlijk een haaknaald natuurlijk allereerst ik je je kunt u eerst die ik je soms dit gebruiken ze grote in dus ik verkleinen elastiekje gaan gewoon wat groter eerst die gebruiken ik ga blij dat je wel de basis van haag kent voor iedereen die eraan meedoet maxalt stap is dat was uitleggen dat
iedereen kan stroom proberen te volgen want eigenlijk iedere die wilt leren haken kan dit maken had als eerste en dus we gaan een basis lusje maken is eigenlijk hoe je begint het haken dus ik leg mijn draad zal hier gaat ze om vinger heen en dan gaat hier zo onder het draadje door zijn kruisje krijgt dan halen we dit zo tussen mijn twee vingers door en dan trek je dit strak dit is hoe je eigenlijk een een lusje begint op te halen of om te vinden haak fiets wil zeggen en dan gaat het zodra ze betreffende kan leggen klaar met jullie een zoentje de peter zien dan
gaat deze zo over mijn naald heen en om een elastieken band tussen even vanaf die kans worden in steken draad goed zet en dan doorheen zit ze toen ze doorheen kijken wie er onderdoor steken het een lust er overheen en dan gaan we zo een vast te haken als die je dus vast mooi is om het draad zie je ze vasthouden tegen tisty cadeautje te moeilijk ik hem oplost lang om later weg te raken maar ik doet het gelijk en dan gaan we de zullen door het doorheen onder de raad heen en omhoog trekken 2 laden hij gaat ie zo door alle 2 tegelijk een schoenen simpele vast op zetten met ander op op op de eerste ik
je dus en dat doorheen want door wat trekken zo twee lusjes hebt en dan nog een keer dat gaan we zo de hele benoemd het helemaal rond zijn dus ze ziet kan je dus vast ken mijn vinger ook zelf zo dus ook op door het elastiek in het gaat zo omhoog halen er omheen en terugtrekken en zo kun je hem helemaal rondom haken eigenlijk heb je in principe al de basis van je scrunchie we gaan het gehele ronde afhankelijk van hoe groot of hoe klein je squease natuurlijk is belegd het natuurlijk aan hoeveel haar steken je moet zetten nou natuurlijk ook al ligt er aan hoe dik je garen is
ik heb zelf dus het moet wat dikker garen de de schade van de zee want als ik het niet goed heb die als met toevallig in de aanbieding van de wat leuk in verschillende kleuren ook duur en heeft dus kijk oversteken ik heb zometeen kennen hebben dan onze ring dan moet je eens kijken wat je hem wilt of je de stip tussen twee lagen ik wil doen zoals deze het kijk zo ziet heeft dus twee rijen erop gehaakt je kunt er ook een enkele rij je maken dat pad we nu verder gaat als je een dubbele rij wilt dan merk je alleen maar in de voorste rij van de feestjes en dan 2 draai in de achterste
rij we horen enkele rij er een allebei werken nou ik ga dus halve stokjes maken dit ga ik doen dus tot twee keer omhoog gegaan is eén twee en ga ik in ieder feestje ga ik dus drie half stokje smaak het hoe maak ik een half stokje h dingen eromheen denk je er om heen zul je gaat de hierdoor door de v1 hadden we omhoog heb dus 3 doosjes en haaien en lnke door alle drie een en dat doe je nog eens twee keer in hetzelfde veertje dus cutie feestjes hier dan moet het dus heeft ze moest zien met toe dus dezelfde als dat we drie keer en elke dutten kijkers the raffles eigenlijk
eromheen dezelfde in haar omhoog graden en 313 heb ik het wie gaan we naar de volgende hey hey 2 kan ik jou de zo verder hoe verder je komt ik had nog eentje dan zie je dan effect of die krijgt twee drie zal je de zijn tweede rij willen hartjes alleen maar in één van die twee moeten werken zijn eentje dan de tweede rij in die ik ga me even afhaken ferry dan zul je zijn jeans ie klaar is dat hoe dan verdergaan het komt ook weer terug nou zoals je ziet ben ik bijna bij het einde moet ik de laatste stekelig zetten oké en dan kan ik hem hier bovenaan vastmaken gaat hier de een een slipje
door en ik een vast dan kun dus oh laat ons heb je een heerlijk scrunchie maar ik vind het leuk om nog een randje eromheen te haken zijn gewoon eentje omhoog en dan ga ik gewoon om dan heb je namelijk van kleur wisselen ja ik hoor overal boven en hun enkele steek zetten gewoon omdat wat meer kleur te geven en ieder veertje en bossen steken zoals een kwestie van de en stoppen probleem hier doorheen en nog een keer en dat is helemaal rondom wat heb je op het vrij snel als je ziet zijn is heel snel om te maken ik denk dat ik ongeveer een als ik doorga ik een kwartier 20 minuten
per stuk troeven doe zijn gewoon superleuk en je kunt alle kleuren zelf maken die je wilt geeft een leuk effect mee natuurlijk zijn ook super leuks om te voor de kerst of voor de sinterklaascadeautjes om weg te geven ze kosten niet film te maken maar ze zijn wel heel leuk om te doen en ze hem populaire want dus kunstjes zweden keer een ander zuurstof kunnen natuurlijk ook haken laten leven door hoe bijna rond schiet ook niet op zoveel haak is leuk oké zijn jullie op het einde van zijn scriptie komen we nu gaan doen is het laatste steek ze aan vastzetten dus helemaal klaar dan doe je door het
lusje het werk geen halen het aantrekken dan kunt afknippen en dan kun je draaien dus wegwerken ik werk de raad je weg door door mijn naald hier in er zo doorheen steken aan door de rente trek een paar kopen neer en dan kun je hem af knippen gaan we ook even dus de bij dansje dus helemaal klaar hij is goed in last iesus je ziet er leuk uit meteen een leuk ding is dus dus dubbel scheppen dus precies zelden meer meneer gemaakte management het is met twee rijen maar dit was een zul je er zelf een scriptie raakt dank je wel voor het kijken deze video vergeet natuurlijk
niet om je te abonneren zijn nog andere leuke die in dingen die je wilt zien laat me dan even weten ik wens jullie een hele fijne dag onthou vergeet natuurlijk niet ook om natuurlijk een duimpje omhoog te doen en onthoud jongens bier uniek toe