[Muziek] nou welkom bij je thuis vorige keer in mijn de eerste de simpele 4-versie een en ze eerste gemaakte 4 die je daar heb ik al mijn foto's van gemaakt hoe ik het gemaakt en voor de van versie 2 ga ik even een filmpje maken zodat je kan zien hoe ze hoe je zo'n heel makkelijk kaarten van veren maakt nou ik heb wel katoen dit is van jong en colberts de app ik en dan begin ik altijd met een vrij lange draad omdat ik die nog verder gebruik ook voor de veer dus ik maak hier een begin lus 2 om mijn vinger traantje wat hier tevoorschijn komt dat haal ik er doorheen
en dat is mijn begin dus daar stop je je haaknaald in en dan maak je nu lossen wat is een losse niks anders dan een keertje zo je draad omslaan en heel rustig door aan het dit is een losse dit is 2 dit is 3 dit is 4 5 6 7 8 9 10 heb ik 10 lossen ik maak er voor deze veer 30 want ik maak er nog zo'n beetje grappig ja een beetje stevig eigenlijk stevige gehaakte met losse gehaakte lus aan dus vandaar dat ik er 30 maakt dus ik maak er nog 20 bij nu bakken 3030 lossen de draad maak ik ietsjes langer en ik knip ik het af kan je zou uitlekken dus je hebt nu de nerf van je vier
gemaakt de eerst de deze set deze 15 gebruik ongeveer eraan vast te maken dus de draadjes en dat is niks anders dan ja ik doe het een beetje op gevoel ik ik weet het niet want ik knip straks de veer maat dus ik knip er terug van deze touwtjes nou als je de 30 hebt dan begin je dus met de veer en die dan ga ik je laten zien hoe ik het doe maar bij de eerste keer was het eigenlijk heel simpel hierin steken en doorslaan om halen en dan had je een allebei de kanten maar dan vind ik eigenlijk het wel een beetje jammer dat je van die gaatjes de tussendoor krijgt ik ga nu een veer
maken die dat niet heeft en dat doe je door een draadje te pakken steekt hem wat ik eigenlijk dus ook net liet zien jullie hier te lossen hebt steek je hem hier onderste in je haalt hem door bij de eerste veer zou je hem dan zo weer door halen maar dat doen we niet want wat doen we nu pakken de achterste lus europa even een gepriegel zo dus dat je eigenlijk twee lusjes op je haaknaald hebt dan pak je het volgende draadje om je haaknaald henk hou je hem door alle twee de lusjes hou je omhoog en dan vouw je deze erdoor heen zul dit zijn de eerste twee veertjes gehaald
om even goed strak door en nou zit hij vast en dan zie je dat hier een streepje is ontstaan aan deze kant blijf je de insteken dus niet opeens een andere kant van dan krijg je een beetje een apart effect kan ook natuurlijk wel maar het is mooier als je aan dezelfde kant blijft dus je steekt hem de doorheen je pakt een draadje haalt hem er doorheen waar je naar de andere kant hou je daar het plusje ook opt op heb een u22 op je haaknaald staan nog een draait je haalt hem door en inhoud allebei de draadjes door nu heb je de twee lief aantrekken en op een keertje in de studeerde dus een twee
de derde steek ik in pak een nieuw draait je foundation het midden haal ik hem er doorheen ik pak de achterste lus hier dat ik het 2 op heb staan ik pak een nieuw draadje ik hou die in twee lussen de doorheen vallen beide lussen op mijn haak naald en ik haal hem er zo doorheen nu heb ik hem dus ook drie op zitten nou ik moet er nog 12 dus moet nog twaalf keer te doen dat ga ik allemaal niet laten zien maar dat gedaan hebt dan kom je dan ga ik weer verder met mijn filmpje nou wat je nu gaat doen is met een schaartje durven veer op maat knippen daarna doe ik wel
een beetje omdat je zo meteen gaat de raven en dan hoef je niet alle lange draden te rafelen dus je klikt hem nu even op maat dus voordat rafelen begin je bovenaan en dan haal je ze zo eigenlijk een draad voor draad naai ze los ik zie wel eens veren en dan denk ik van nou dat wat je ietsjes meer kunnen doen ook gewoon vanaf het begin dus per keer hou je zijn dus in het begin doe ik ze echt zo draait voor de raad je dan wordt je het mooist van ikzelf want dan krijgt van de prijs goed 4 perfect zometeen als alle draadjes los wijn zou je zien hier heb je nog een paar draadjes die
dan een elkaar gedraaid zijn gaan gewoon allemaal bos met het makkelijkst om het op tafel te doen op zo'n blad en haal je het op het makkelijkste en naar boven ik heb de eerste keer er kunt met een schaartje gedaan van wat je dan krijgt zich gaat het ook wel maar dan gaat dat de cartoon een beetje flauw ze en dat is en niet echt de bedoeling dus het makkelijkste is om het om het met een een stopnaald niet zo scherp is los te maken de zou ik het meeste werk voor mijn van der veer nou dat doe je dus alle randjes doe je dat zo vorm een voeding aan de veer is helemaal graven of tellingen
waaronder avond ach doe dan blije benen want dan klinkt het nog paar dingetjes in maar dat ook een beetje zo nou wat doe je nu met de stopnaald hou je draad door het bedeltje hou je door de draad met een losse ik steek mijn stopnaald hier doorheen en haal hem ook weer door uitkijken dat u een douche en stromen niet doorheen gaan ik steek hem nog een keertje terug gaat u mee naar boven en met deze draad publiekelijk een paar keer er omheen dus bedelde niet meer afvalt anders heb je kans dat je je benen kwijt raakt stuk of acht negen tien keer moet je het mooi vindt dan pak ik in het
midden een bril het weer helemaal doorheen en als steek ik hem had horen want nu ga ik nog zo kijk je bedel zit nu vast hebt een lusje gemaakt en met deze draad aan de voorkant haar hangt dan maak ik nog een paar leuke houten kraaltjes nou als je knoop heb gemaakt onderin met een paar keer doorheen steken denk ik deze van de raad je terug trek ik hem hier weer naar achteren en dan meer en kies je de door neem zo om het af te werken trucje kraaltjes eigenlijk ook weer gelijk strak sowieso je er omheen hangt ben je ook druk mooi bij deze nog een keertje misschien de de ring en dan kan komaf
afknippen dus nu heb je een lus gemaakt je hebt er een bedeltje aangemaakt die vast zit ie niet af kan vallen en je tegelijk kraaltjes bij gemaakt dus zo kan je hem eigenlijk een sleutelhanger hanger of aan een dromenvanger of een mooie slinger van maken even aan een reeds het als je leuk vestje hebt of zo dat je denkt van nouja dan ook nog een leuke vera misschien is je nog eventjes een beetje plus 4 pijn moet knippen zo dat is die hij is af eigenlijk heel simpel ik heb voorin de caravan heb ik een hele slinger gemaakt met externe laat goed dat de zak nog eens uitleggen maar dan
heb je aan allebei de kanten en 4 en een draad in het midden heb ik een soort koord tussen gemaakt dan kan je hem overal ophangen hartstikke leuk met deze je ziet nu dat het verschil tussen de eerste 4 die hier eigenlijk allemaal tussenstukjes heeft dat heeft reserveer dus niet als je dus dat we allebei tegelijk knoopt deze is de nerf is eigenlijk wat steviger en daardoor lijkt in je ietsjes meer op een veer iets moeilijker variant maar goed te doen niet echt heel erg ingewikkeld als je alles met je gewoon volgt dan moet dit ook lukken veel succes toe