[Muziek] hallo allemaal ik ben chantal van kraft mama en vandaag ga ik jullie deze gehaakte waterbron laten zien deze waterbronnen die vervangen de gewone waterbronnen je dompel staan we ook onder in het water arjan mee gooit dan krijg je ook een splash meer kunt u meteen weer hervat zijn super zacht nadruk uitgetest wij vinden ze zelf fijne als gewoon normale ballonnen en uw studie te vullen je kunt gewoon door blijven spelen ik zal hebben dus deze bol verdwijnt deze zoals goed zit is super soft van de zeemannen stats en dat een bolkraan heel veel rol halen en ga er uiteraard van
huis uit dat degene die dit die als vaak gehaakt hebben van weet wat je moet doen ikzelf ga bn'er een magische re dat doe ik hem de sync is om mijn vinger heen draaien nadat ik hem met mijn haaknaald erdoor heen nou wat ik dan ga doen is ik ga via deze lus pikt de draad soort week omhoog halen een aantrekken en 2 heb jullie bemerk je de cactussen en een keer over mijn naald heen halen we ga ik hem hier door de ring instap haar in mijn werk weer omhoog weer terug toen de drie ringen erop hebben zorgen dat het kleine tojiro die er in zit want er gaan we moeten hem de naam vast
trekken en dan gaan we in een keer hoeft mijn naald heen haal door alle drie de lussen halen dus dus een halve een half dubbele vaste is het dus nog een keer toen we zullen er omheen een door de lus heen twee hebben de drie en dan door al die drie dus tegelijk in ze hebben hem drie zo houden nog drie maken leen dus 3 4 5 en 6 de eerst moest namelijk niet metalen moeten hem super vijf zijn wat we ook een de magische ring is dracania vastpakken ga ik je van trekken het even goed strak te krijgen goed is moet in officer strak en ik er dan zo'n gaan sluiten
dan gaan we weer dus 5 steken gemaakt in twee drie vier vijf ga hier bovenaan met een een losse was het is gewoon incasso doorheen halen en de slide siring een dubbeltje dit kunnen zien als ik was een twee drie vier vijf gaan we iedere steek ik ga ze twee keer omhoog werken twee enkele vaste dus ook het twee halve de blue maken dus van anne's twee keer zo omhoog werken een twee pakje mijn draad omdat ik 5 en traets weg te werk hier in nog even kijken hoe het zeker nu omhoog gewerkt mijn draad ook een je werk dus de ga ik hem een keer er overheen halen steek nieren mijn eerste opening vrij
zachte de raters dus wat moeilijk haken doe ik er 1 en 2 maar hou ze rond tot de tien hebben drie om dezelfde opening dus 4 vijf zes zeven acht 9 10 zo en dan eerst 5 aanhouden steam doen we de draad hier zullen winnen stop wat we over hebben dan sluit ik hem bovenaan weer aan doorheen halen aan onze winkel doortrekken wat we nu gaan doen dus dan gaan we om een ondergaan een te vermeerderen aan en gewoon doen de top 15 uitkomen dus ik ga nu weer twee omhoog twee losse draad eromheen aan dokter hierzo dus 1 2 3 en eentje dat ook de werk 2134 dezelfde weer als dan 65
6 7 8 en dan hebben we 9 10 11 12 [Muziek] een enkele en dan weer twee een 13 14 14 en dan weer een enkel is 15 15 dus heb ik krijg je die vorm al die punt voor lekker zacht maar sluit ik hem eraan bovenaan wat we nu doen is twee rondes van 15 maken dus ik ga nu gewoon met twee keer omhoog en dan ga ik gewoon iedere steek eentje zetten dus dat een twee ook niet dat de vallen dat het na de van het graag dat wel eens los gehad 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 en 15 hoe sluit ik me aan jawel ik hem van kleur van beste dat kan hier dus heel gemakkelijk bij 7 desu ka'
maar die ze de roze combinatie de park mijn draad en mijn andere draad het kan hoeft ook in zwolle week mk opgehaald van de excel het was deze bol hoe los gehaald maar ik hier komen ze mijn draad doorheen dat is weer opnieuw hier opzet komt de oude draad even aan deze zo vast en 13 aanwinst twee morris een twee dan ga ik gewoon deze draad zo wegwerken twee 13 14 15 en sluiten we hem weer aan die hebben we twee rijen van 15 gram we kunnen we hem gaan afwerken zo meteen wat we nu en dus met twee omhoog werken in twee en we gaan we samenwerken tussen twee dat zou niet gaan verkleinen nu
komt het er zitten we gaan we moeders verkleinen hoe we dat gaan doen is door een plaats van een de pak ik heb twee tegelijk pakken ze kan je zo een keer overheen steek hem hier in de achterste lus en in de volgende snaar filters op die vier te pakken het kom bij deze waterbron niet zo nauw want zijn toch al enorm veel vocht op te nemen aan en haal ik hem er overheen handdoek om je een twee drie vier keer het gaan we nu een paar keer herhalen tot ze de tuin en die je bij hem bent 2 3 4 4 5 en zus dan 7 sluit ik hem weer af dan heb ik nou 7 boef en zitten wat je nu kunt doen
is hier het een beetje binnen en opvallen ik zal mezelf niet iets van de vulling en de maar lieve nog een meer draad dus ik pak wat van de restjes straat die ik heb je stopt nu ben andere dan heb ik het ook het meer vocht op zonder dat echt heel zwaar wordt of pijn doet is je ermee gooit de raken we 2m hoog en dan ga ik nu gewoon zorgen 5 overhouden scar en dan doe ik wil verkleinen 2 3 4 en 5 dus 5 steken de stadion een paar over tussen echt 5 steken haar bovenzijde de vorm van onze waterbol dan is hem terug bovenop het trucje te naaien we hebben een iedere steek 5 2
vast te zetten de vraag een half dubbele we doen een vaste ze toe even eentje omhoog en doe ik 1 2 3 4 vijf zes zeven acht nee wordt een schip lost nadat deze boel 9 en 10 voor het tuutje dan pakken ze mekaar vast al een super korte tijd hebben onze waterbronnen eigenlijk al klaar ze zijn super zacht en super leuk om dit mee te spelen deze zomer ik heb een hele stap gemaakt als x als ik gewoon door 8 hem ook aan haken ben ik kan ongeveer zes een uur maken zoiets als ik hem afgewerkt hebt hem gewoon af en wat ik zelf het dus gewoon mijn haaknaald je solar en trek ik zo mijn
voorbeeld doorheen midden meer dag de heen gewone die weggewerkt zet eigenlijk dat zijn is een super goede vervanging voor de plastic waterbron dat je niet hoeft te vullen ze zijn exact en ik weet dat mensen blauwe plekken van krijgt maar wij hebben nog geen blauwe plekken van gekregen wij geworden na mekaar groen en dat maal min aan elkaar dus gezag gooien en ik vind het een hele leuke oplossing om restjes wol op te maken sjabloontjes ze zachte bollen gebruikt op niet te hard aankomt en dank je wel voor het kijken naar deze video ik hoop dat u het leuk van de zelf ook gebeuren
water blond te maken onthou jongens bier juni doei