u bent en gewoon een bril bijvoorbeeld een gratis patroon bestellen hier catalogus met geselecteerde gratis naaipatronen knip klik op de kleurtjes om een voorbeeld te geven ik neem bijvoorbeeld een mooi patroon kiezen dat is een technische tekening van het patroon hier beneden cultuur zelfde patroon bekijken handig om precies te weten wat goud bestellen bijvoorbeeld die patroon test geef je maten jij zit hier een tabelletje maar kunt u in twitter maandag meedenken aangeven [Muziek] ik heb dezelfde ingang slechte de bomen buiten zie je op de borst van mijn kont de onder de borst
zien 85 de tijden dacht het niet de uitwaaien met pijpen voor bubble dus niet en deze die de de put winters nou eigenlijk voor een mal fataal om het is niet zeer belangrijke afmetingen maar om het beste pasvorm te krijgen dan gaan we gewoon en ook over het voorbeeld te geven hebben alles in voelen als buiten 38 en wij de bovenaan kijkers dat is hier dat is belangrijk om op dit maakte echt hier opnemen en dat heb ik van format is pdf papiergrootte ik heb alleen a4 printer dus voor mij makkelijk gewoon a4 uitprinten bestellen en zijkant we grote groep niet en in mailadres
niet en de tweede in mailadres maar volgens hem een hier de tweede e-mailadres het is voor u zeker ga ik stel u voor dat de eerste e-mailadres van uw gevoel of ja iets iets met niet adres dan kunt u gewoon een extra tweede adressen aangeven voor een koopje ik mijn niet en ja de ergste e-mailadres altijd het e-mailadres met die heeft u ingelogd en het systeem dus dat is wel heel belangrijk dat tweede money kantelen extra amateurs voor de maal al stelt u voor de deur een patroon al heeft of een bestaande kledingstuk waarmee wheel to the mall patroon aanpassen u kunt dus deze extra parameters
aangeven ik heb nog geen bestanden kledingstuk dus ik wil alleen normaal patroon bestellen dus dat is genoeg voldoende voor mij en dan ga ik gewoon dan verder klikken op nou dat is gelukt mijn bestemming in progress' dat was het dat was een gratis patroon dus hier niet betaalde dat is helemaal gratis dan ga ik naar mijn e-mailbox ik vind dat doe ik heb die patroon al gekregen en gaat bekijken dat waren mijn maat opnames daar ziet u hoe ik mijn patroon dus je stem dat is een automatische systeem en die heeft onze had opnames bewerkt maar de belangrijkste voor ons
deze bijlage uw eigen pas poepertje zelfs patroon wel het beschrijving click a bekijken wat heb ik gekregen het is pdf-bestand met de en gaatjes standje hier zien wij dat het is a4 formaat en pagina is betekening van het patronen en hier kunt u de volgorde van de plaats uit te zien hoe straks gaan wij dat aan elkaar plakken en verder in volledige grootte van het patroon dus dat ga ik houd printen het was het dus probeer maar eens je zelf een gratis patronen stellen succes