hallo allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën daarna ga ik je laten zien hoe je deze boodschappen tas helemaal zelf kunt maken het is een keer bij de tast dus je kan dit wat je nu ziet als de buitenkant gebruiken over hun keren en dan is de voeding en de buitenkant en ik heb deze gemaakt je met het idee leuk en aardig al die plastic tasjes dan zijn er toch een mee aan stoppen maar dan wil ik wel een flink grote tas hebben als vervanging en heel veel van die tasjes die dan bijvoorbeeld bij zeeman kan krijgen waar statiegeld op staat die zijn meestal gemaakt van een
kunstmatige stof dus ook met plastic te in ze kunt deze tas gemaakt van katoen en ik laat je nu zien hoe je helemaal zelf kunt dit is alles wat je nodig hebt stof ik heb twee verschillende stof genomen want hij is keerbaar neem een stevige stof zoals katoen want anders dan zakken hier boodschap op eens naar de grond als je de tas aandragen bent dus een katoenen stof in twee kleuren en haar een kleur heb ik dan een een met er een patroon wat wel bij elkaar past je kunt natuurlijk ook allebei de kanten een patroon geeft dat maakt heel veel uit het gaat er gewoon om dat jij mooi vindt
ik geloof dat ik dat soort dingen heel vaak op dit kanaal zeg en eigenlijk zou het voor zich goed spreken dan heb je spel de nodig schaar en hier liniaal het patroon heb ik als een en download of dingetje in de beschrijving van deze video gezet het zijn vier a 4 pagina's en die moet je dan eventjes knippen gebruiken bij elkaar doen en dergelijke ga ervan uit dat de meeste mensen alleen toegang hebben of alleen een a4 printer beschikbaar hebben bestaan uit ik het op a4 papier gehouden en om je eventjes gaan kijken hoe en wat wanneer het uitgeprint heb een pot aan elkaar
plakken maar ik denk dat je daar nog altijd meer in hebt abonneert dat op veel groter iets had gedaan ik heb hier zat aan ze stof dubbel gevouwen dus patan dat je hebt is ongeveer van golven tas en dat heb je twee keer nodig en die twee helften van stof hoeven niet los geknipt worden die heb je gewoon met een vrouw aan elkaar vast zitten dus ik heb zo een stuk en voor de buitenkant en ook over de binnenkant en dan hebben we twee kanten hiervan kant en oud hoe maak ik het ontwerp mijn geval twee keer van elke stuk stof twee keer de buitenkant steek het in brand in volgende stappen
ga ik alleen de buitenkant gebruiken maar met de voering doe je exact hetzelfde dus je neemt een stuk stof en dat leg je met de mooie kant naar boven en dan pak je de andere andere buitenkant en die leg je met de like an naar beneden zo erover op en dat moet natuurlijk helemaal precies zo op genade liggen dat gedaan hebt kun je dit open laten maar hier zo land dit hele stuk naar beneden dat is het hoofddeel van de tast dat kun je al dicht maken dat wordt helemaal gesloten en dan kom je bij een andere kant aan zijn man zo of rondom vastzetten met een unchi hier zo begin je
en dan ga je hem hierheen ja hierheen en dan kom hier omhoog en hier zo stopte en je gaat niet scherm hier dit mag niet haar mogelijke melk op aan een huisje verder door gaat heb je een probleem [Muziek] als dat zo gedaan is ben je markeren en bij de voeding heb ik dat ook al gedaan en ik ga ze nu in elkaar schuiven een mooie kanten komen op bepalen het te liggen ik heb de buitenkant gekeerd en de voering is niet gekeerd dus hier zit een mooie kant aan de binnenkant en daar wordt het een buitenkant ingeschoven [Muziek] ik schuif je hem gewoon zo erin ik let er wel op dat de naden precies op elkaar
komen te liggen exact hierzo en het handigste is om dan gelijk even vast te zetten met een speld of iets dergelijks zodat de piet meer verschuift en dan weet je in ieder geval zeker dat dat goed zit zo eerst op de naden aan elkaar vast maken en dan heb je de bandjes die samenkomen die oude even open mijn versie rondom dat wordt vast dit zit vast let er op dat je de stof plat huid liggen vlak de mogen geen rimpels inkomen en dan kan dit zo helemaal aan elkaar vastgemaakt worden en hier aan de bovenkant houden het eventjes open straks maar zijkant kun je hier zo een deel al naar
boven naar je hier zo dit hier laat ik dan open en dit wordt een hele knappe keer opening [Muziek] het zou moeten kunnen lukken [Muziek] dus je gaat nu met de naam kim tot ongeveer hier ik heb een sentiment wils na zijn nog geen 10 dan ga ik hier zo omhoog ook daar heb ik zo een stuk wat ik doe en ik ga niet verder dan dat hierin werd naar beneden beneden en dan kom je weer op een ander hengsel hetzelfde verhaal door gaan langs rand de afstand volgende hengsel en daar zo kut cel verhaal en je kan dan straks alles makkelijk aan elkaar vastgemaakt ook hier zo zet het weer zo tot hier
ongeveer vast en deze opening houden open naar we terugkeert stip blijft nog eventjes zo veel los hangen wat hier zo bovenaan zit [Muziek] als dat gedaan is er hier zo aan de zijkant en halo ingeknipt niet te dicht op de maakt natuurlijk want dan loop je het risico dat u na het als gaat maar ik heb hem zo ingeknipt zodat ik dan niet ja zo kom makkelijk acteerde en dan stofje niet op een prop schiet als dat gedaan is kun je hierdoor zo'n opening de hele tas gaan keren en dat gaat niet heel makkelijk kan ik je nu al vertellen want ze zijn grote tas en een kleine opening zit dus niet het
makkelijkste wat er tussen nu en voor altijd maar goed [Muziek] als je de afgekeerd is zit hij er zo uit en dan zijn we bijna klaar [Muziek] je moet ik natuurlijk nog wel straks de rand wat netter maken en de hengsels moeten aan elkaar vastgemaakt maar de basis van je tas is al klaar hier sluit deze zand daar kun je het strijkijzer eventjes opzet zodat je zeker weet dat het goed blijft liggen want ik hier zo wil je natuurlijk niet uit als je naar de buitenkant het kijken dat op eenzaam zijkant en babbel van voedingsstof is dus hier ze ook heeft zij ken ze opgezet maar deze leuke
hengstenshow zeer die zijn allemaal nog niet klaar die zijn nog zo incompleet als kan steam moet ik nog eventjes aan elkaar vastgemaakt en sowieso het me individuele stukken moet ook nog gemaakt worden [Muziek] breng ze zo even wat eten en deelt ze moeten straks natuurlijk in midden aan elkaar bevestigd worden en daarvoor leg deze twee is zo op elkaar [Muziek] en dan ga ik hier overheen met mijn machine dat doe je met de twee stuk van buitenkant die kwam zo aan elkaar te zitten en deze twee stukken van de binnenkant en hier zo gewoon met een naaimachine erover [Muziek]
hetzelfde doe je natuurlijk alle hengsels zodat die dan allemaal aan elkaar vast zitten en daarna kun je ze af gaan doen [Muziek] ik heb dit zo omgevouwen strijk mijn strijkmachine het strijkijzer opgezet zodat het een beetje plat blijft liggen en dan kun je zo de twee stukken bij elkaar gaan nemen hieronder is het al prima de bovenkant dat zit je hebt dus wat weer gaan is steeds zo een randje om vrouwen van pijn stukken stof en dan leg je dat op elkaar deze eventjes vrouwen dit kun je vastzetten met spelden of even weer het strijkijzer erop zetten ik wil elke keer
strijkmachine zeggen hier zou doen dat ook hier heb ik het al eventjes gedaan hier zit het alvast zoals je kunt zien en hier moet natuurlijk nog met de machine overheen gegaan worden dat doe ik dan gelijk de langste halo zand langs de rand hier van het hengsel maar ook langs de rand van zeg maar de opening van de tas ik ga hier zo langs beide kanten zo dicht mogelijk langs de rand en dan hierzo dit stuk ga ik langs en aan hier weer naar boven vervolgens mengsel en zo gaat dat maar door dus hier zo ook weer heen [Muziek] aan de andere kant kun je natuurlijk hetzelfde
kom je hieraan dat daar ga je eventjes over land dat zorgt er ook voor dat de rand direct dat netter eruit ziet wat beter afgewerkt dus ik ga dit zo om naaimachine leggen om dat af te ronden dan is de tas naar hier zo zie je niet echt en laat verder heb je vrijwel een tas uit één stuk je ziet deze na het hier langs zijkant ik vind het niet erg vind altijd wat mooier uitzien zelfs omdat het er echt uitziet alsof het netjes is afgewerkt dus je boodschappentas misschien niet klaar en je kent hem keren zoals aan begin gezegd je hebt nu een buitenkant met een patroon op de binnenkant is ff en als je
een kant zou ik ben dan keer je hem om en dan heb je een andere kant om naar te kijken beide kanten zijn van katoen gemaakt is goed stevig deze tas gaat niet over grond slepen als je boodschap heb gedaan met stad hoop ik dat dat je deze video leuk heb gevonden als dat zo is laat me het weten giften via een duim omhoog of laat een reactie achter kookboek dat je abonneert op dit kanaal als je dat klikte op het klokje naaste abonneren twitter zodat je nooit meer een video van smith dan zit je in de volgende weer tot dan en daag [Muziek]

Leave a Reply