[Muziek] kim een poosje geleden was ik bezig met de vier weer back en ik was daar op aan de voorkant van de tas drie veren amper buren en dat gevraagd van titel weten hoe die classf en de in elkaar zet en ik graag wat vragen of ik het uitleg ook geven erover dus ik ga vandaag gaat zien hoe ik de phoebe werd er verder in een paar zet een linkje noemen deze beschrijving en het patroon en zit onder de video zodat je hem zelf ook een downloaden dus een gratis fel hij is voor persoonlijk gebruik klim en ja we gaan hem samen in elkaar knutselen dit is de algemene beschrijving die erbij zit hij is engels
en hij zijn inches persoonlijk vind ik dat niet erg en ik heb een ceintuur die zowel in in centimeters en inches dus ik dan allebei de kanten gebruiken maar mocht in het lastig vinden en daar moet je ze even omrekenen alles wat een inch er staat bij dit bij de beschrijving krijg je twitter transleren je hebt de tas om patroondeel en een tab met mijn tas tas patroon deel is en eentje die op je rand moet doen dus als je zoiets heb geborduurd als dit moet je hem omslaan zodat die twee keer is en wat heb je allemaal nodig om het patroon te maken je hebt van het hof patroon deel 2 keer
een volk of en die van twee keer een voorkant en achterkant dus twee keer het patroon van een mooie stof die aan de buitenkant van hebben van je van je tas de tweede wat je moet hebben is twee keer de buitenkant of de sorry ik blijf een keer zeggen patroon deel van een mooie stof voor de binnenkant ik heb een super stevige stof gekozen voor de binnenkant dus wat ik niet nodig gehad maar wat je eventueel wel ze konden doen is nog een keer het patroon deel zijn een keer dus binnen en de voorkant en de achterkant zeg maar van stof versteviging wat ik gebruik op dit
moment helemaal geen stof steeg ging maar mocht je een versteht sich das leren die niet in karakter show neer zet dan zou ik echt nog extra versteviging tussen doen dus dat zijn de het raam delen niemand hebben van deze stof de buitenstof de pim stof en eventueel ja verstevigen de stof door hebben we die tip die ik hier heb dit moet je van een mooie kant of mooie stof hem voor de buitenkant van de binnenkant en als je wil ook hier geldt voor versteviging ik heb het niet gedaan maar mocht je willen kunt gebruiken daarnaast hebben we de band dit is de band familie aan de tas gaat zitten voor
over de schouder ook hier heb ik een mooie van de stof en eentje van binnenkant van stof ook hier geldt een dooie hem stevig hebben door dan nog een keertje van versteviging ik heb het niet gedaan maar begint wel willen doen kunt ook altijd doen en wat ik nog heb gedaan is zakken ik ga sapjes maken en de binnenkant van de stof en binnenkant van de tas dat je je mobiel en panic room kwijt de in kast op zeg maar ik heb een langwerpige en en iets op en leer langwerpige deze zijn voor pennen en deze voor mijn mobiele telefoon skin mobiele telefoon oplegt past ie precies hier in en ik ga een rondje
overzicht je de na het kan aanhouden met de de nee naast kan aanhouden na het kan aanhouden en datzelfde geldt voor ben inderdaad en ik heb hem twee keer mans zak komt straks natuurlijk met de mooie kans ook buiten en een mooie kan pinnen zodat we alle lelijke kant zich maar naar binnen bezitten maar als je een eer was nog wat ik bedoel geen probleem dat leggen we straks uit ik heb hier niet voor mijn naalden al wat we gaan ook meteen beginnen ik heb gewoon mijn stofschaar ik niks maar mocht je er onder zetten als magneet eigenlijk is belangrijkste op je tas een buitenkans heb je hier van
uw driehoeken staan het zijn er drie hoeken die je hier patroon hebt zitten die zitten aan deze moeten gestikt worden dus deze lijn moet op die lijn gevouwen worden van de altijd beetje tricky maar george en vervolgens moet die vastgespeld worden zodat je dit kan gaan vastnaaien drop zo dit nog je ook eerste rijgen ik heb echt een gruwelijke hekel aan bewegen dus ik zet het gewoon vast met een speld zo dat doen we ook voor de andere kant dus deze brengen we ook naar elkaar toe klik evil voel echt heel klein licht zie je hier spookt en ik ben een makkelijke een persoon met naaien ik doe echt niet
moeilijke dingen zeg maar dus ik maakte mezelf zo makkelijk mogelijk ik verkrijgen niet makkelijk riet echt helemaal professioneel doen dan moet je het gaan rijgen ik ben geen professionele nair dus mijn gefluit het zelf dan moet je doen voor deze en voor de twee binnen stoffen zorg dat die zijn afgespeeld en dan gaan we naar naaimachine en gram het eerste stukje samen vastnaaien zijn bijnaam china aangekomen en ik heb dus die hoekjes heb ik afgespeeld en deze gaan we dus vast naaien en dat doet u dus bij elke hoek en de doen de vier keer voor mij want ik heb 4 keer min dat
als je versteviging hebt moet je er natuurlijk de versteviging vastzetten met een strijkbout maar ik heb geen verzekering dus ik kan meteen beginnen na je eigenlijk dus ik naar deze puntjes even van die land naar deze kant toe zodat die heel mooi doorloopt in punt ik heb gewoon normale steek ik heb licht blauw draad gebruiken om leuk dat mooiste vind het mag best een beetje je afsteken zeg maar excuses als de haar en de camera een beetje in weer draait en deze moet op nul staan je zo dat is puntje in en dat herhalen we voor alle puntjes oké ik heb de ze alle hoekjes ge
vastgestikt inderdaad tussen zijn deze boekjes maar we gaan doen namelijk is deze hoekjes nog afknippen en of rode draait dus weghalen dus ik knip de draad lus hier de af deze ik knip dit hoekje ook af zodat er zo min mogelijk extra overbodige stof en draad de tussen zit stad mag weg de andere band betty spieken hoe dit zit een adres de mooie kant van de stof en heerlijk om een deze katten genaamd dus er was een stomme fout van mijn deze het verkeerd om ik kan hem optornen en opnieuw doen maar ik vind hem maar ik geloof het wel van vervolgens gaan doen ze alle goede
kanten tegen elkaar en leggen en vastnaaien letten we op natuurlijk hulp katten hebben ook doen we maar één keer vandaag dit is de tas en hij komt zo te zitten deze komt er zo op te zetten dus met een mooie kanten komen aan t eraan dus zo kom je in je tas zeg maar het leek een brug je hem aan deze kant wil vast naaien aan elkaar vast als ik zulke na het aan deze kant krijg je deze zit ik vast en de doeken rondom en wat het makkelijkst is is bij deze naad zeg maar is een foundation a het is een in kant op te duwen dat ze allebei naar binnen gaan bijvoorbeeld maakt niet uit welke
kant ze op programma's maar even met elkaar meer buigen als het straks klaar zijn met de tas in elkaar zetten buig je dat je terug maar zo meteen moet je dit hoekje omgaan naaien en dat is best dit terras dat een andere kant of er gratis allemaal dus doe ze gewoon even in elkaar en zet ze vervolgens of gast de onderkant van de tas omdat deze tas helemaal op is hoeven niet de rekening te houden met het omkeren van de tas nog hier weer twee puntje elkaar doen en na in kan duwen liefst dezelfde kant als die kant dus job zo mag zoveel spel de gebruikers dat je
zelf wilt of hebt ik gebruik nooit zal heel veel spel de eigenlijk als mijn naaimachine gewoon doet wat die moet doen dan wat het gevolg spullen van hun dus deze zo rondom stikken doen meteen de volgende ook we gaan de tas ook meteen aan de buitenkant goed leggen nogmaals nu krijg je dus de punten naar buiten toe dit is mijn mooie kant gaan stof dit is mijn mooie kat van stof die zou je dus zo tegen elkaar willen hebben maar als ik hem zo naar de city verkeer om dus je boeddha aan de zon doen de buitenkant van de stof doe je de mooie kanten tegen elkaar aan dan komt de naad
binnenin te zitten dus ook hier weer stof ramde tegen elkaar aan leggen borsten spelden stukje verder keertje ook hier doe je alles naar een kans als moest dat vraag komt dit geval het komt namelijk toegedraaid maakt niet zoveel uit of je naar je toe draait of van je toe maar allebei dezelfde doet makkelijkste na je straks die ook de punten weer bij elkaar brengen en allebei dezelfde kant op vrouwen op in de camera doen ik zou zijn nummer toe makkelijkste zoomt in naaien als ze allebei dezelfde kant opgaan zo ja extra's ik de stof aan vandaag oké dus ook deze heb ik helemaal klaar
liggen op de bank rondom gaan naaien en we willen gaf kilometers maken dus wat ik nog meer doen is de tab is de tab zo van gaan doen die heb ik ook de mooie kant van stof tegen elkaar aangelegd dus de mooie kant van mijn blauwe stof en de mooie kant van de binnenstof deze gaan we ook naaien en die naaien helemaal rondom en houden we deze kant helemaal open maar de tast hou horen deze kant helemaal ook hem hetzelfde gaan we doen met de hendel groene tas deze heb ik met een mooie kanten op elkaar gelegd en we gaan langs de lange lijn gaan we hem vastzetten en langs de
andere kant in dit geval het weer bovenkant en onderkant open en wat we ook gaan doen is van de zakken dit zijn de zaken die we in vink een fantast doen zijn de rechthoeken hij komt zo in tassen ben er zo in kan steken deze gek van deze kant ook doen die heb ik ook gekozen om de mooie kanten tegen elkaar aan te leggen lichamen van onder naar boven helemaal binnen wanneer doen en hier de onderkant blijft kloppen dat is allemaal wat we gaan naaien gaan samen even naar naar machine doelen eentje samen en de rest nee dat west van zich natuurlijk pak de wereld van de tassen die gaan samen doen
je zit een ronding incest of op rond meelopen en doe het gewoon we staan stapt in mijn beetje neem gewoon de tijd en rustige je doet hoe beter het gaat en dan kom ik bij dit doet hier weer gewoon goed was nou [Muziek] je langs de rand laten klein dutje naast mij niet zoveel uit zo ja een hoge laten gaan en ze land einde moet ik nog even doen aan het einde is nog even weer de machine achteruit en vooruit halen dus ik houd moed kloppend in grote stukje achteruit gaf in eerste voorraad en noteren shop dit is deel één en dan gaan we alle andere stukken delen precies het zelfde
doen als beetje deel oké ik heb alles vers gemaakte gaan een paar dingen doen dat zijn namelijk de dingen op de juiste manier opvouwen ik heb dit is de de band en meme die ineens te binnen sla of minuten verder dit ook altijd wel even een werkje zegt maar maar de muur is een laat dat je in om draait en wat je je voor kan gebruiken is een breinaald of een haaknaald of iets wat langwerpig is wat ik hier nu niet bij me heb dus ik moet het gewoon een ouderwetse manier doen we gewoon terug polleke niet de boeren goed dat doen we even bij het camera maar het moeilijk is dus dat ie
binnenste buiten kwam zelfde geldt voor de tab maar voordat ze de rondingen in de zat je gaat doen voordat je verder gaat is kleine knipjes maken in die ronding zodat die mooi vlak komt liggen straks en ook hier overal maar kan de losse draden even weg haal ik heb halverwege het spoeltje moeten vervangen dus zo ik vind ik genoeg knipjes ik gemaakt ook hier geldt binnenste buiten duwen als je ze allemaal binnenstebuiten hebt gevouwen wat je hem bar beste kan doen is even de strijkbout erbij te pakken en strijkbalk of zetten ze te mooie nette vrouw wordt schroeders als je een goede opgedaan
ziet er dus zo uit dit is mijn buitenkanten van mijn tip is mijn pink love this commercial of heen te liggen straks zal is want nf er nog mooi uit persen met de strijkbout een plusje zo hetzelfde geldt voor de zakken de zou je denken dit is toch een zak ja dat klopt maar wij willen een mooie kansen hebben dus waar we doen van die zakken opnieuw op finish' buiten maar voordat we mensen waren draaien knippen we hier de hoekjes af dus bij de rechte hoeken knip je de hoekjes aan meisje wil kun je nog hier wat wegknippen want alzo dat je daar bij de ronde hoeken knip je alle hoekjes er in
de rechthoeken flip lumen per dag dan krijg je namelijk mooiste scherpe punt hier en als je dat niet doet moet je echt gezond en iets van een naald opstelt kwam hij met een kamp boeren die mooi in het hoekje komt te zitten dan we namelijk nu hebben ze een mooie buitenkant en binnenkant van de zakken en deze gaan nog ontvangt heeft vast iets tikken aan de binnenkant van de tas en deze valt aan de onderkant van de tas vast dus die kon niet zie je zo meteen niet meer dan is er een de heb nog zak 2 ook de kopse softip de heer show wel een beetje beetje ver gegaan nee kijk uit
met het knippen van de hoekjes dat je niet draad doorknipt dit verbeteren en andere scheiden omdat dat red je nu goed bosven iets minder druk hier op deze binnenstebuiten keren dus mijn smalle sapje op deze moeizaam tf met stripe anti-pest werk te doen en strijkbout is gewoon strijkbout er echt opzetten even een beetje stom blaast hem erop en je mooi scherp ik heb hier een have-nots die papiertjes en laat je even zien werd toen met hoekjes ik stopte houdt na ze in deal met de haaknaald die hoek helemaal de ruit beetje prutsen me juf in hun mooier mooi strakke hoeken inzetten zond en
en de doeken ook een andere kant ff om de haaknaald er tegenaan natuur wordt zeg maar dus en roept swift uit zichzelf terug en daarna met strijkbout de up een nummer die super super strak oké wat ik had gedaan was ik heb alles even geperst met de strijkbout en met dat ik dat aan het doen was en sappen aan het persen was dacht ik ja wat het is zakken in je tas wil hebben en moeder de tas wel open hebben dus ik heb hem de hele tas open moeten maken wie er omdat ik de zag natuurlijk wel in de tafel hebben dus ik heb het allemaal los gehaald en met de de kip loshalen was heb ik meteen
het vrouwtje eruit gehaald wat ik dit aan de verkeerde kant had gedaan dat ik was toch bezig noemen tornmesje dus ik dacht nou ja als we dan bezig zijn doen we het meteen even goed ik heb de zakken aan de binnenkant gaan op deze hebben perst ik het niet heel erg goed gepest maar nou ja goed genoeg in ieder geval om een dag van te maken ik ga mijn de sticker van boven naar onder en om de langs ik heb nee ze iets naar binnen gevouwen dus moet zorgen dat je niveau die helemaal mee pak een op deze ga ik van boven een manier en ondanks de sticker zodat de vakbonden
zwarte bovenkant open blijft deze boog kan dus degenen dus wie de dichte kant is van het zakje hier is die dus open nog en met dat ik hem vastgezette aan de tas ja stiekem uit zichzelf dicht en kunnen we gaan weer de thorsen verder in elkaar gezette ja wat ik nog ga doen is even langs de randen van alles af stikken van de losse elementen door straks ook bij de tas uiteindelijk op moment dat we alles gaan licht doen maar vlak je al gedaan ik heb dus rond het flapje en gestikt hetzelfde gaan we nog doen voor de moord nou gaan we samen even naar naam is youtube we zijn bij de naaimachine en ik heb
toevallig de bakker is afgedaan het vond ik even wat makkelijker met het filmen en ik heb hier de strip van de tas en de band van de tassen gemaakt en wat ik ga doen is gaan langs het langs de zijkant op naaien en het mooiste vind ik persoonlijk als ik hem aan de binnenkant van het voetje laten gaan dus ik doe even een draad naar achter trekken zo bleef het voetpedaal op vroeger zag ik dat ik de hele lengte van de strip zo erlangs gaat zodat dit mooi afgewerkt is oké ik heb de zakken de opgedaan en wat ik daarna heb gedaan is de tas binnenstebuiten doen dus ik heb ik zoals
even uit elkaar halen maar heb gedaan is ik heb de tas zelf de mooie kans zeg maar heb ik minuten buiten gedaan en vervolgens heb ik zie mit's de mooie kans tegen mooie kant van de tast gedaan neer in elkaar geduwd zodat ie eigenlijk binnenstebuiten zich de tas dus de mooie kans het en meer kans en de we de glimmende kant aan de buitenkant dus eigenlijk zit een mooie kanten tegen elkaar aan op dit moment vervolgens zullen we het afgesteld en in de zijkanten hier heb ik als kunnen moskou heb ik hier de schouderband gedaan met witte kant tegen de witte kant en de blauwe kan terugloop had heb
ik vervolgens vastgesteld in mijn lieve rechtdoor meer looks van het in de liedjes met je valt in zorg dat deze helemaal recht zit natuurlijk binnenmuur fifa straks meer kwijt ben maar deze moet helemaal recht komen het als je de touch of voor je houdt zo voor je houdt dat hij helemaal recht zit dus niet zoals je nu zit maar dat je getracht om dat duidelijk is dat hoe die opgraven vastgezet worden netjes ggz hoe gaat hij omschreef vastzetten ik laat mijn klein stukje overstrekken het begin stukje wat niet helemaal aansloot zo'n klein stukje over steken we een
andere kant gedaan naar de iets minder over laat steken maar ook hier zit die de inpast en wat ik heb gedaan is je in deze kant deze de achterkant van de tas en puur voor zit in deze kant heb ik hier de flap er tussengezet jeans chris even ophoud dan ik hier de flap tussen zitten met de mooie kant tegen de mooie kant en hier ook mooi van tegen moois heb ik uitgelijnd soort in midden zit van de tas en vervolgens kunnen vastzetten ik heb dus hier twee zakken ze dit zijn zak taal in een van de andere kant gezien de grote zaak en x kleinere zakje zit in mooi aan de binnenkant en open
aan de onderkant of aan de bovenkant sorry en dicht helemaal aan de onderkant gesticht en dan komt het bijna alle laatste namelijk we gaan hem aan de buitenkant vorst stikken en laat de een kant hier aan deze kant ik vind zelf dat mooi om aan de achterkant van de tas hier laten we hem open en daarom zet ik ook een speld met de punt omhoog hier wel even netjes uitlijnen nog zo en een kleine speeltje noch het hulp zorg dat het niet te klein is me op niet te groot hoe minder groot hoe beter maar het is ook weer niet te klein want je moet toch wel een stukje hij moet de
hele stof zeg maar een hele tas binnenstebuiten gekeerd worden door dit gaatje smaak nog niet te klein en dat ik heb hem net iets groter gemaakt is waar het net gehad dit stukje gaan we niet dicht naar eerder doen we zometeen met de hand en vervolgens om alles gaan afsteken en zijn we bijna kanaal met de tas zo snel gaat het eigenlijk oké we zijn bij de machine dus en we gaan nu de tas in elkaar naaien dus ik heb je de twee overdwars staan de spelden we beginnen deze spelt hier eindelijk goede straks we gaan een heel rondje maken ik heb de kast er afgehaald of dat ik net al gedaan om zat
makkelijker is we gaan langs de rand het naald omhoog doen in uw handig als je de stoffen onderdrukken hem gaan langs de rand naaien dus ik doe mijn fiets verder zo beginnen hier en ik laat mijn voet weer langs deze rand op gaan ik weet niet waarom maar ik vind het persoonlijk mooier zo meteen de vaste of de de de afwerk namelijk doe ik hier aan deze kant de langste staan krijg je wat mooier geheel en we gaan een rondje maken met de tas en seizoen die klaar zijn dan een resultaat in versie oké ik heb hem helemaal rondom gestikt en alleen hier zit je nog de spelden in ik al deze
eruit zodat we een binnenste buiten kunnen gaan doen dit is het ja een beetje vervelend werkje maar moet ik er gebeuren dus toen wel voorzichtig zodat je de spellen op de namen niet kapot trekt en en ja je discussie van gram er een middenstuk buiten duwen dit op een heel werk om dit te doen en als je eenmaal een stukje heb juist de band mooi de huid trekken ze in man beetje een eindje hebt dan gaat het mis er meer stelling in het blauw kommetjes uit trekken dat het zachte stof is dat dit is wat dikkere dus noemen we dit manier van thuis hier bedoel ik ja als je hem te klein maakt dan is dit een
soort onmogelijke opgave om dit met elkaar te gaan halen is best een klus nieuw blad grappige werk ik vind ik altijd een man bijna zover het is net alsof je echt iets een reguliere bent oké wie de moment dat je denkt van haar schip nog eens op maar om het al mis dan lukt het wel daar zit flapje nu alleen het grootste gedeelte is het dit er nog doorheen moet ik al zijn deze stof is heel stug dus hoeft al bijna niet verzekerd te worden zo stevig is het de zak soms kan het helpen om hier ook een breinaald of een speld of een alsof niveau ik zo lang sprites hebben brein
hardware haaknaald iets langs ja dan komt die daar was het through dus heb je hem helemaal binnenstebuiten daar met de mooie kant van de binnenkant van de tas zeg maar hier en de mooie kant van de buitenrand van de tas en een flapje en de banden en wat we dan doen is nog eentje is de mooie kant van de tas en binnen vouwen op een tas dus dit moet erin en als dat goed heb gemaakt en paste daar zichzelf een man en begint het echt helemaal betasten lijken ze kwestie van even beetje druk zodat alles op zijn plaats komt binnen kan nog even strijken eventueel en wat we dan nog als allerlaatste ga
doen is nog een keertje hier overheen want hier zit het gat dat we net hebben gemaakt deze vrouw je netjes naar binnen toe en leg je flank en omdat we zo meteen over deze rand gaan vastmaken zet je hem op automatisch meteen vast ik zet hier even speld op zodat u vast blijft zitten ligt nu zo mooi netjes dat ik dit hulp vasthebben en vroeg zijn net gaan we net als hier hebben gedaan een randje eromheen naaien zodat hij helemaal vast komt te zitten dan volgt soort om nog even strijken en als ik dat heb gedaan derlook een keer tank in resultaat van deze tas laten zien zoals hij
uiteindelijk is geworden nou dit is het eindresultaat van de tas het is een leuk tasje geworden al zeg ik het zelf heeft hier nog een donkere plek om dat nog een beetje nat was omdat de stukje moest weghalen bank afgetekend heb ik ben er wel blij mee hij blijft niet helemaal perfect staan er zat een beetje in elkaar bij mij als ik hem rechtop zet wil je dat niet nogmaals doen dan extra versteviging om door je stof zodat die helemaal rechtop blijft staan ik persoonlijk vind het niet zo eigenlijk doen ik bouw een groene zachte tas zodat je lekker makkelijk mee te
nemen is kom op kan opvouwen en dergelijke en ja ik ben wel heel erg blij mee eens gehoord maar hersenen en schouders trap ik kan een mooi onder mijn oksel dragen zeg maar hij is niet al te groot persoonlijk had ik misschien liever een rits ga van this into wel iets diefstalgevoelig ik heb een snapchat opgezet zodat hij mooi dicht snapt iemand hoe ik elke sluitingen opzetten die rust kan nog magneetsluiting te doen werkt ook heel goed maar dit had ik toevallig bij haar en dit is mijn tas zoals is geworden met de buren erop mocht het graag of zijn laat het weten dit was dus de vier wie
dekt nogmaals in het linkje in een scriptie onderaan de video staat de gratis te downloaden patroon en voor de volgende keer als we gaan worden voor en voer de volgende keer als we gaan naaien gaan we deze handige schagen houder samen maken en ook borduren mocht er een andere vraag zijn laat het weten en hopelijk was weer leuk filmpje tot gaan doen