[Muziek] nou dit motto en dit is olie en ja ik heb ze ontworpen heb mijn eerst getekend wilde een octopus maken je ziet en vaak die ook te passen met die gekrulde en daar kost maar goed ik dacht van ik wil een beetje iets anders doen dus de kop heb ik met vaste geraakt en de tentakels heb ik met tunisch heb ik tunisch gehaakt dus je raakt oorlog doodde de kop en de acht tentakels en het het achterstuk is eigenlijk alleen maar het wondje en dan de 8 een taak was traan heb ik een andere kleur gedaan en dan heb ik hem met halve vaste in nog weer een andere kleur als accent
vastgemaakt dus eigenlijk is die maar heel fijn om te maken want door het vast met jou vast hoef je niet doet in elkaar te zetten dus dan laat ik me gelijk vast en aanbod olie en eigenlijk een beetje hetzelfde roos oud roos en met crème afgezet en ja de oogleden maar kapot oh en rotte wind helemaal af dus daardoor worden ze super schattig iedereen die ze ziet vind ze helemaal geweldig ik heb een belletjes in gedaan want zijn net een soort sambaballen goed dat hoeft niet maar goed is wel grappig als je dan een kindje geeft dat ze er mee kunnen spelen in de box
je kan hem ook gewoon heel druk op je schouder zitten op een stoel of nou ja goed je kan er van alles mee je kan ophangen je kunt ook zo vast knopen en ophangen je kan hem neerzetten en blijkt ook gewoon zo staan dus dan in lijkt ook heel grappig de cel in het filmpje laat ik zien hoe je op totally maakt maak hem nu in de denim kleur dat is de onderkant ik heb het rond je ogen daar zitten de acht nooit moeten nog 3 haken de tentakels aan de gewone maak de voorkant zijn komt maak ik met crème of jou weet ecru kleur 17 en de ja de ik maak hem vast met deze kleuren met
zo kunt een soort denim kleur maar dan net iets blauwer zodat je dan ook weer drie accenten drie kleuren hebt verder heb je nodig de oogjes twee oogjes vulling om en om en otto ja lekker zijn kopieën te vullen en belletjes hoeft niet mag wel verder heb ik haak naald 4 gebruikt en ik gebruik dus de drop spel is vol potter en ottelien te maken nou veel plezier als je hem gaat raken bedankt alvast voor de klikjes om advertentie [Muziek] want eh ja dat is het enige wat je hoeft te doen als je van juf zoals een tot roon gebruik je hoeft niks te betalen toen nog steeds gedaan dus en dat wil ik
eigenlijk ook wel een beetje zo blijven doen nou je start met een magische ring en de magische ring aan je hand zo dan draai je het draadje er omheen en met je duim hou je deze begin draad vast een pak je haaknaald ga je onder de lus door ga er overheen en een pak je hem zo vast en laat je een beetje hangen dus het soort rolletje en en maak je even nog over vaste in die ring maar ze ring maak je 6 vaste vast is niks anders dan een keer orde hun lus mogen halen en lijn door halen ik heb er nu vier vijf en zes je begint draad en trek je hem stevig aan dat hij eigenlijk linden en dan ga
je naar de eerste vasten die je raakte daar steek je in gemaakt met een halve vaste je tour vast dit is de eerste toer 6 vaste je draait je haakwerk niet bij octo mijn eens op de bus dus je hebt raakt alles aan dezelfde kant dus je moet niet draaien dus je gaat nu gewoon een hoop vaste als eerste en dan in iedere vaste heb je 2 vasten dus een ze they shape pijp straks 12 vasten dit is ook weer een vaste dus een zullen in een ander laatste elf twaalf en de fijne de eerste lieve liza eerste vasten die je raakte daar steek je weer in en hou je in één keer door dat is een halve vaste
dus van 6 ga je na 12 nu ga je een over vast te maken en hij in de eerste een vaste raken door 2 dus een die meer de je niet en de tweede meer in je wel de eerste gelijk twee vast te haken nu heb je het meerdere gedaan waarom doe ik dat nou niet past bij de vierde want dan krijg je een beetje een zeshoek je in plaats van een rondje je elke keer je moet het het het het meerdere moet je eigenlijk een beetje verplaatser laten verspringen want anders dan wordt dit rondje toch niet heel mooi rond hoef je niet iedere toe te doen maar zo om de tour moet je even het meerdere
later voor springen zodat je gewoon een mooi grondje krijgt dus nu doe ik er twee gewone en dan de volgende mee dat ik het weet dus nu meer dat ik er ook weer 6 dus we naar 18 plus zes is vierentwintig dus zo meteen heb ik 24 steken nu heb ik er 24 meer ga ik naar toer 5 dan moet ik het 30 dus drie vasten een ik maak ik haak altijd echt in het eerste hier zie je hem eigenlijk nog heel veel mensen zien aan die over mijn diaken toch dan kom je op het laatst niet goed uit 123 naar moet ik weer een dubbele doen ga ik er nu weer zes extra dus ik ga nu naar de 30123 hoe steek ik hier weer in een en
dezelfde steek nog een keer in in de laatste nog te een vaste hebben we de 30 zo toer 6 dan zijn het werd 36 dus ik maak een vaste is de eerste vaak ik gelijk een beetje een kleine steek en dan in de volgende twee vaste dan weer een twee drie vier dan weer twee dezelfde in twee en dezelfde een v&a eindig ik met drie vorsten want ik ben de met eentje begonnen 1 2 3 ik heb het eigenlijk helemaal uitgeschreven op mijn blog natuurlijk dus vaak dat gewoon volgt dat gewoon een klopt het helemaal ik heb er nu 36 gehaakt nu en ga ik naar 42 vaste en daarna raak
je nog 8 tot en met 12 door ook 42 vaste dus vijf vasten in spelen goed kijken deze neem ik mee 1 2 3 4 5 en dan de volgende worden de twee dezelfde smaakte 6 keer 7 steek eigenlijk drie nu ben ik bij een to that dus je ziet al dat het bolletje er aan zit te komen per tool 12 bent je hebt gewoon 42 steken geraakt nou weer een halve vaste en nu ga ik je vijf vast en dus een ze weet 3 4 en 5 en nu zul je 6 en 7 samen dus 6 en 7 een haakje in een keer dus nu heb je er zes gemaakt nu meer die het minder je er zes dus kom je weer op 36 en dus een nou als je de 36 hebt ge de zes
geminderd lapten maak je tour 14 15 en 16 ook 36 steken en dus daarna ik je gewoon in iedere een ieder een vaste een vaste en dat drie toeren lang 16 geraakt staat een taak twee vaste een 2 maak de volgende twee vaste samen twee zou je niet door en deze zou je niet door die jou in één keer door en dan weer naar vier vaste een ze week drie vier en dan had je de volgende twee weer samen dus toen heb je dus een 6 keer 5 steken dus om de 30ste kuit 20 is ook 30 vaste en toen 21 maart je 24 tussen naar minder je dus ook weer 6 en dan heb je de 24 over en dan begin je
met de poot en dus dan kom ik weer terug bij mijn patronen vraag ik altijd een blik op mijn advertenties ik bied deze patronen altijd graag nog steeds gratis aan en ik heb op mijn website heb ik een advertentieblok als je daarop klikt krijg ik van google geld kost jou niks maar geen levert mij ongeveer nou dat scheelt peddelen tentie 7 de ene keer 7 cent de andere keer is vijftien cent per klik op dus als je er een paar kunnen op klikt dan heb ik toch weer bijna een euro nou goed kost jou niks en ja is voor mij zijn de en er staat hier op blog maar ook bijvoorbeeld bij
creatief aan de zijkant staat er ook een advertentie dus ja daar vraag ik altijd even om het enige wat je we moeten hoeft te doen als je mijn patroon gebruikt nou als een soort denk dat je zegt van nou ik geef je zoals en klik op een advertentie of een paar kliks er kindjes op een advertentie nou ben ik er blij mee