hey allemaal vandaag gaan wij dit schot shoppen schotser maken met een wit groen gestreept stofje wat je hiervoor nodig hebt is dit kleine stukje papier wat je in een pdf formaat kan downloaden en plots kan printen om er in de discriptie zal ik hem even neerzetten het linkje naar stand je doet wat je doet is dit printje oud en knip je vervolgens langs het randje uit en vervolgens knip je het uit de stof met anderhalve centimeter en zo in je legt hem op de vrouw van stof dus ik heb hem als vocht uitgeknipte door de stof te onthouden is het grote lap stof die val
en ik dubbel zodat de dubbele pauly's hek als je het goed wilt doen pak je meteen de stof twee keer dus ik het had ik heb nu ziet ook dat er twee twee lakjes heb dus wat ik heb gedaan is ik heb je stof de mogelijk en vervolgens nog een keer dubbel gevouwen vraag je dus inderdaad je twee vrouwen hebt volg heb ik daar het patroon op de rand gelegd en vervolgens het patroon of er getrokken en uitgeknipt en bij rekening houden met een halve centimeter zo als je hem hebt uitgeknipt dan heb je dus twee stukjes stof die leg je met de goede kanten tegen elkaar aan
dus ik heb nu twee planten tegen elkaar aan liggen nee beleefd met een speldje vastzetten het gaan we even rond om doen zodat die muntjes aanzicht en ik ze zat ik doen niet alles op de millimeter nauwkeurig stelde me als je daar behoefte aan hebt ik zal binnen kamer bling bling ik daar behoefte aan hebben om de dood en moeilijk vooral de het voordeel als je dus een bekeek twee keer uit knip dus dat je twee stukjes stof en tenen dan wijze echt helemaal in ethiek aan elkaar dus een schild zindert drankjes die niet helemaal netjes gelopen en ten tweede je bent sneller
klaar maar een kind knippen nou ik heb het aan elkaar zitten dus ik heb de randjes netjes aan carrière steeds bijna nergens over en vervolgens kunnen we aan elkaar proberen te halen we de kamer even iets dichterbij het camera op de naam nationale dicht bij van net iets hoger staan of support keer nu hoop dat de lamp iets anders doen ik kijk wat het verschil is nee het moet echt aan mij is anders niet te zien voor wie nog iets hoger te zetten dus voor mij nog steeds ik spelen met camera van jullie best beeld te krijgen en het scherpste doel op niet dat u nu op want ik heb de naaimachine staan het
een steek voor rechtdoor gewoon niks bijzonders ik heb de lengte van keek op zet ik nu trap op drie een hoog de afstand of de plaats van mijn naald zet ik naar het hem introk zal ik goed in midden zet als je twijfelt kun je iets naar rechts en ik gaan troosten net iets naar rechts zetten omdat we anderhalve centimeter of een halve centimeter zoom hebben willen we langs het voetje opgaan en en makkelijkst is is dit dus een halve centimeter westelijk hier netjes langs gegaan die vindt u wegen moeilijk schat oh wat een halve centimeter is maar probeer dan altijd maar de naald helemaal naar links
te zetten in hoop dat dat een omroep think you meet ongeveer ik heb mooie groene draad en win ik zit kan zien op de camera en past mooi bij mijn lapje stof dus een restant je stof die ik nog over had en die ik echt je het nergens voor nu dus kan gebruiken dan poppenkleertjes is niet echt dat je zegt bepaalt mooi stof dan niet mijn favoriete stad volgens ga ik het voetje neerzetten en ik begin ergens hier bovenaan neerzet is goed je precies luxe stof op en ik vind dit toch wel heel ver gezichten dochter na het is van hun en rechtzetten ik zette hem op drie en voor ze eigenlijk gereed om te gaan
naaien en mogen doen is we gaan helemaal langs de rand van de stof op totdat we hier weer uitkomen bij het volk antje ik zal camera even versnellen zetten want dit is heel langdradig 3 maar we gaan dus rondje maken zo we zijn bijna rond en even een tip van mij is om hondjes te maken of niet van met nog mee te gaan hou je stof gewoon ongeveer langs het voetje waar je heen moet gaan werk heel rustig kleine stukje steeds dan moment dat je denkt ik moet een scherpe bocht maken draaien je naald naar beneden zodat die in stof zit het opwekte link met de normale naald
vervolgens draai je stof naar waar je hem wil hebben ik ga je verder en dit is dan de raad slap je is natuurlijk een beetje priegelen werk je dat is allemaal eventjes een beetje stap je bent denk je doen heel veel geduld hebben en eerste keer zijn bochten echt moeilijk om te doen maar als je het een paar keer doet leer van zelf hoe je nichtje omgaat hoe je toch een beetje sierlijke handjes ik zeggen paar keer en ik kan hem er af halen en ik ik snap je en ik een probleem ik heb hem geeft een gaatje te laten want we boeren doen moest naar hem binnenstebuiten doen
dus als je dit doet mind you is stukje lopen laten we nu gaan doen is ik ga even een toornig hier uit mijn jullie niet maar ik heb je onder een bakje serpentines gary en toen en ja hoor heel klein stukje lostornen het is zo simpel ik neem niet het stukje dubbel gemengd is want dat is een beetje te veel werk om los te halen nee ik pak een stukje wat er naast zit omdat ik een steek 3 heb genomen of drie en de half opgenomen gaat het vrij makkelijk steek hem een keertje aan this kan gewoon doorheen tornmesje ben je alleen de draad te pakken niet stoppen omdat katoenen stof een strikje de stof al
stuk doet nog een keertje om jou ik hou meer van lurem heeft en ik heb nu een gaatje en als ik dan de stof iets opent tref je dan gaat hij zichzelf al een stuk verder dorne je ziet hier een gaat dat graag je is groot genoeg voor mij om hem er doorheen te halen maar voordat we dat gaan doen dus klein stukje open het zien jiska zien we de groene draad maar je stuk hopen dat we gaan doen is we gaan nu knipjes maken hier aan de zijkant zodat de de slap meer ruimte heb om de binnenste buiten dan als ik daarmee klaar ben kom ik weer terug met camera en ga hem zou hem binnenstebuiten
draaien aftrekken tot zo ja we zijn er weer architect het de licht ziet er anders uit ja ik heb even die man pagina met waardoor je snel donker vegen onweersbuien wat hun lucht hangt ik heb zo'n grap knikjes ingemaakt alle ronde kanten heb ik dus x nipt rechterkant hoeft dat niet maar hier ook weer in londen die wel een ook hier aan de binnenkant en die en winkel ticket vrij intensief gegaan dit kun je doen met een kartelschaar maar die heb ik niet dus het moet even om deze manier als je het helemaal perfect bodem kunnen het ook wegknipt de hoe minder de zit
mooie de om vrouw straks aan lichte knik blijven het laat je weg nou dat hij dus we kunnen nu binnenstebuiten draaien ga naar het gat te liken heb op een gevormd waar jullie natuurlijk gewoon gaat hebben gelaten en ik ga vriendelijk totdat ie de uitkomt dit is al wel eventjes hoe kleiner de gaat hoe lastiger het is hoe groter de gat makkelijk het is maar hoe groter het gaat hoe minder mooie afwerking weinig straks wordt dus ja dit is altijd even tussen gehad toen ik mijn lekker aanhangers geweest van camera af want ik was duurde om een dichte lang en een tip gebruik een
potlood of ik heb in dit geval kwast om hem goed de hoekjes een man eruit te duwen dus als hier in hoekjes en komen en ook aan de andere kant vooral aan dit kon moet hier geen opening zit altijd wel goed de top potlood vast et cetera goed in hokjes duwen zodat hij goed aan ligt je kan twee dingen doen om het gaat weer dicht te maken en je kan het met de hand gewoon door stikken en en dicht naaien wat je ook kan doen en wat ik nu ook gaat doen omdat het poppenkleertjes en bedoeld voor kinderen is hem nog een keertje over de buitenkant te gaan stikken dus wat ik doe is ik zou de openingen
naar binnen toe en doordat ik hem net moet torende ook moeten tornen is iets wat uitgescheurd het is namelijk wat wat oudere stof dus daarom wil ik het ook nog een keertje hierna je een beetje plicht om uw een beetje netjes te krijgen ze goed uit ziet peter beetje hoekweg mens en andere kant ook zijn dat ik een dubbele mensen waar ik even doe is ik zet het even nog was mijn land en wat we gaan doen is nog een keertje over de hele lengte er overheen gaan zodat hij lekker stevig wordt en in dit geval hou ik zo min mogelijk afstand tot de rand dus dat komt onze kamer of dikke
ze gek je camera met bloemen na hem zien wel gaan camera op de kamer niet te veel macht ligt om het licht dat is een nadeel met een led-lampje tegenwoordig in de naaimachine het geeft heel goed licht was je bezig met mijn voor camera stel een beetje fel en ik had het haalt hem er mijn liefste of nie van herinnering staan lichaam nu helemaal terug zetten en ik begin eventjes op de rechterkant goed is met hem mee dat betekent dat we hier ook weer moeten eindigen en beste 7 als je nog strijks voordat je dit gaan doen is dat heel mooi vlak wordt ik heb kiezen voor geduld dus ik graag
onbekende dit geval goud-stof niet ondanks deze kant van de voet maar langs deze kans de binnenkant van voet haal ik de stof langs yep zeker dat de naald heel dicht op het randje zit dus je moet echt heel voorzichtig naaien en vooral niet afwijken van de rand anders gaat het niet goed dat somt en met bochtjes maken altijd het moeilijkste dus we gaan beginnen naald naar beneden ging kan het makkelijkst dan misschien mijn draad niet zo snel weg en raam en van camera weer effe vast moet worden en we zijn weer rond en kussen stellen zodat die over elkaar heen komt een rij
heel klassiek achteruit vooruit en omhoog ik zie dat mijn spoeltje op was goed om te onthouden let op je spoeltje met proces is net op gegaan op een cruciaal punt ga heel snel even een aalten wil inzetten op op haar keek de spoel bijvullen en dan kom ik zo bij jullie terug welkom het laatste stukje afgemaakt daar ben ik weer ik heb het spoelen even bij grote tieten losse waren weg die nog of je en gebleekt van met de terug in plot draden minuten mijn hele slechte plaats net wet spoeltje opgemaakt en dat is precies waar het gaatje zit zeg maar van mijn die we hebben gebruikt om om te draaien
de straat want voetje zit boven de nulpunt dus ik moet heel voorzichtig zijn m10 groep neerzetten toen we klein stukje terug over de draad waar ik nog was gebleven dan begin ik opnieuw stukje museum klein stuk in trimble moet ook van alles gaat ie goed misschien je praten uit het is echt een heel klein lullig stukje van mee kan draaien klein stukje en daar zit eigenlijk terug over de draad heen opera dan weer terug apparaat nou naald omhoog en het heeft even geduurd maar het slangetje is knip me overal in het losse draadjes leg je hem bezitten risicogebied je andere band natuurlijk ook wat zien we
van een dubbele genaaide hier zie je dus dat ik dubbel gestikt zit het is een pop is god je dus nog niet mega strak te zijn waar tips voor als je hem zelf wil doen en je hem helemaal perfect hebben met hand kun je ook het gaatje dicht maken dat is dat strakste als je dat wil doen hoe laat moet ik hem ooit een filmpje van maken maar dat is best wel wat werd namelijk gebrand te doen men andere lui in willen van school lekker met de time machine doen die is het schot je je kunt nog een knoopje op recept en de achterkant ik gebruik een drukknoopje voort achterkant
je kunt op klittenband op maken met wat je mens bent dan word je mensen zeg maar het schorsen zodat je ziet maar tipster vergeet niet een gaatje open te laten zodat je ruimte heb om iets flapje terug minste buiten te draaien het is dan diverse borg slaap dus dit met je hem allebei de kanten twee verschillende print design scrub combineren tip 1 was het gaatje open laten tip 2 is check je spoeltje als je bezig bent als je nog ik je gaat mij check je of je denkt dat je genoeg hebt van niet neem gewoon geen risico's en zag dat spoeltjes bijgevuld zodat je gewoon niet
problemen tot halverwege je praten op is ik hoop dat jullie hier wat aan hebben als er vragen zijn stel ze gerust in de kom en pio en ja ik hoop binnenkort nog meer leuke boek kleertjes of kleren te maken uit een van de bladen mi ik heb gekocht dus hopelijk dat gaan we doen