[Muziek] eenmaal gaan daar ga ik jullie laten zien hoe je deze houder kan maken ik gebruik komt voor mijn schade in te doen en deze heeft een leuke tabje op zitten om je schaar aan vast te zetten je kan toch ook gebruiken voor andere dingen om in te stoppen maar het is super leuk om je schade in te stoppen en dan heb ik ook geen namelijk heb een elke vakje heb ik een schaar zitten er zijn mijn schade die ik voortborduren gebruik ik heb op deze hoesje geborduurd maar je kan natuurlijk ook gewoon 's-flex snijden en het rob persen maar net wat je wilt en vandaag ga ik laten zien hoe je het
moet maken want hij is echt super simpel om te doen en wat heb je nodig sowieso heb die twee keer een stof nodig voor de buitenkant en de binnenkant en die stof moet rode zijn als hun a4 papiertje daarnaast heb je versteviging nodig voor jou rouge en ook deze moet groot zijn als een a4 papiertje ik gebruik te stellen om dingen vast te zetten ik gebruik een mes om te rust of te snijden martian schaar hebt op stoffen snij is ook prima het gaat er nu vol omdat ik iets heb om dorisch of in te gaan en ik heb een marker om af te markeren wat ik ga morgen nu heb je een meisje nu nodig om
dingen in elkaar te zetten en borduurmachine als je romp wil borduren natuurlijk en en snijmachine als je flex wil snijden om je patroon maken heb je een a4 papier nodig dus niet bijzonder te zijn ik ben dispuut naar de bovenrand toe en ik zou hem in een 90 graden hoek met deze priegelen een camera zitten tussen doelgroep niet zo'n al kleurig maar gaat er niet om dat we deze fout hebben gemaakt vervolgens brengen we deze terug en waarin we deze hoek naar deze lijn troef en vouwen die zodat die flesjes op die file en komt te liggen die we net hebben gemaakt dus
hier zit mijn found is kan op bijvoorbeeld verhult trouwens ook makkelijk om slim binnen deze niet voor mijn die zo zie je tenminste wel ik doe wat natuurlijk de andere kant opgevouwen worden oude verdwenen op die colijn ja in deze ben om het beest naar die vrouw wijn met paulus toch dat het goed is deze en actief aan mijn dus even terug ik breng als allereerste nee de klus die deze folie maken toen maakte ik deze vouw muziek tiener die nou breng om de minister of heen en brengen we deze terug naar die eerst een beetje uit ogen wat moois zodat je een de dat zakje krijgt dus nogmaals kou
heeft terug hebben na vier papiertje ik breng de hoek naar die man toe zou klug hier in deze hoek naar de vouwlijn naartoe dan gooit deze flap prima net hebben gevouwen terug over des en dan vouw je dit stukje het overleg terug over zich zelf nee schat en hebben we een dat zak met hier een flapje dineren vlak je een keer vlakje en wat ik zelf doe is de onderkant hier afknippen ik vind het een beetje te puntiger consoles half uur of na je dit patroon papier schaar naar tot nu toe op wit papier schaar nu te gewoon schaak en ik knip eigenlijk gewoon het puntje er vanaf de mag je zo ver doen als je zelf
wil hoe ver hoe klein ook maar je kan ook kwijt in daad of je een rechthoek knippen zeg dit recht dat net heeft u echt net niet blind dan het niet van dat is mooi dat je recht aan zo en als je wil ik heb niet gedaan in andere zijn zou je ook deze hoek jurk is punt ook iets kunnen iets houden omdat hij wel vrij lang is zeg maar krijg je dit namelijk zo'n flesje hebt hier niets gedaan en dit is vrij lang dus misschien als je zegt van uit vinden te lang dan kun je dit natuurlijk nog een stukje wegknippen zodat ieder zo uitkomt zien of als je een heel mooi
strak schema kan het ook zo doet maar net wat je wilt dat is het leuke aan dit designer je kan een beetje zelf fabriceren je kunnen we opmaken dat dingen binnen fout dat je een drukknopje maakt dat je dicht fout kan het zou ook het gaat mijn beetje lastig omdat hier zo'n tapje de aangemaakt zodat mijn schade niet zomaar uit floeps we net wat je wil in hun laat maar ik heb hem niet geval zorgmatras knieën op het dit wil ook een design soort van gaan maken dus is mijn na mijn control en dit moeten de zo uit stof hebben dus als ik mijn of treft back-up met zoveel stof de stofjes komen trump
wij de voordeel op het voordeel van aan me af toe verliest of dat het een naam dus ik heb dit stuk nodig voor mijn van deze stof ik heb zelf stuk noorden van mijn voering en ik heb dezelfde stoffen nodig van deze let op dat je de juiste dingen gaat snijden want je hebt van de deze stof en binnenkant en buitenkant nodig en als je niet op de juiste manier snijdt en gaat je niet goed wat ik persoonlijk altijd wel makkelijk vind is om stoffen meteen al zo te leggen zodat ze ook op elkaar gaan dus ik leg de sorry de mooie kanten tegen elkaar moet hier om deze leg ik op
deze to klein zit een beetje uit niet al te veel stof verbruik ik zou dit met een stevige katoenen ga niet met georgia stoffen aan de gang maar gewoon op je grond katoen voor dan maak je leven écht een stuk mag boeken als je wil kun je dit er nog even uitstrijken ik ben heel erg lang ik streek toch niet leuk en je schuin patroon wat ik eruit moet hebben hier komen mijn aderen at van passend ik noem ik verpest gezegd hebben op mijn stof dit zegt letterlijk prik ik gewoon de naald door mijn papieren mensen stof heen zodat u nergens meer heen gaat we hebben een halve centimeter rand
eromheen nodig dit niet als een halve centimeter moet je de camera daar kan je niet voor even hoe komt nog een cheap trick zoveel spel de trainers dat je zelf nodig hebt het zo'n is het op zullen opnieuw gemaakt oké vervolgens kun je hier omheen knippen met een halve centimeter rond als je ziet jouw geluk vinden het moeilijk pak de marker er bij de tussen stof maar ik sprak een ouderwetse liniaal en deze setup als je zegt van nou ik twijfel erg was een halve centimeter is krap is je hoop gent geweken en nog een keertje het komt niet op de millimeter nauwkeurig dus dat scheelt
dus wil ik kan doen dus ik kan de stukjes met elkaar verbinden en dat doe ik voor alle vier de vlakken dan ga ik wat tijd besparen want ik heb gewoon een mes en ik kan mijn lijn trekken maar kan ook grommend ingesloten dus dacht zo van ik ga doen ik leg de liniaal op de over centimeter dit mes is een systeem zou je kan klikken zoals je openen komt het les trouwt nirint shipping kneppers veiligheidssysteem draai jullie ik heb een mes ik noem uit zet hem hier op de rand ik vind het persoonlijk makkelijkste ik vind ik het makkelijkste werken maar mocht je moeite hebben de mee mag de
kroon met een schaar op een of andere manier kan ik niet goed knippen met een schaar rupel boom en er zit een eland op zo'n rondje wat we hier moeten doen had de beste tip die ik later nog goed rondloop ik maak je niet hoek van zeg maar van niet hoek-hoek-hoek doen ik maak gewoon mooier rondje van dit zal een beetje trek hier op mijn schrijf en ik dit dan lastig maar ik drong tipjes neerzetten ongeveer waar die moet komen dit kan ook gewoon met een pen afschrift heb of een potlood is nog beter eigenlijk gezin sticht stof mannen heb soms mij kan ook bekruipt als je krijg je hebt
let op dat je dan krijgt u in de app steekt zo camera even draaien was klonk niet snijden meer niet hard genoeg doet de een randje groep mag staan opstarten [Muziek] sorry dat mijn arm voor zit kan ik niet verder helemaal ik schoot met leg mijn mes dus ook nog keertje even doen zo reden voor gaan maar niet mee nou dit stofje kunnen we nog keer gebruiken voor een andere collega en hebben hier het eerste weer vervolgens hebben we nog een klein beetje versteviging nodig dus doe hetzelfde riedeltje nog een keertje met de versteviging gouden spelden in feite zijn met dit kan
ik van de kat is mijn tekeningen gemaakt naar patroon naar stichting als je niet heel stil zou je vindt zeker doen ik geloof maar eentje steeds screening van dat voldoende mijn hoeft niet extreem stevig zijn van de versteviging toekomt precies of trekken zoals die is het is zijn want hij moet natuurlijk niet uitsteken waterstof dus ik leg een precies beproeven dit spul is heel dun dus je hoeft niet veel kracht te zetten om doorheen te snijden we hebben we versteviging gesneden en dan hebben we hier het de onderdelen deuronderdelen moet zetten maar de onderdelen
ik heb dus 2 keer en goering en versteviging vervoering en designt het rondje deze twee gaan we even aan elkaar zetten door met strijkbout overheen te gaan de dus namelijk bestrijk spul je zit en van die bolletjes op wifi kant moet camera dit is heel kleins of soort kunststof spul en een spits sidebar door op graag gaat dat snel te dus ik moet op deze doen want ik moet wel naar les kan doen naar beneden doen met de bolletjes natuurlijk ontspanning goed als je liever op de andere kant heb als je zegt bent nog maar duurder dan kun je het ook doen maar ik heb deze gesneden het maakt
voor mij nooit zoveel uit op welke brand het versteviging de blauwe maak versteviging tussen zit zodat u wat stijf en wordt zometeen als het groen ik ga dit even strijken en dan kom ik bij jullie terug ik heb hem gestreken en voor de oplettende youtuber ik heb hem nog kitchen moeten doen wat je niet moet doen is dit spul op de hoogste sap van je van je strijkbout proberen te strijken want dat is echt veel te heet voor hem nee moet je op een halve standje doen en dat dus ik hem mocht u moet snijden toen ik besloot om de andere kant te snijden nogmaals het maakt echt niet uit of je
man of stichting deze kant en deze kant doet snap er echt prettiger vindt ik ga nu voorbereiden om te gaan naaien als je wilt module is dit de tijd om te gaan de deuren om te bepalen waar je wilt gaan borduren is de kwestie van even neerleggen sourcy gaten worden dus nogmaals een daad bij manier show het a4 papiertje dus dit was mijn idee deze was er dus mijn a4 papiertje en we hadden een zo geval ik veranderde verdenken weer lees niet naar binnen is gaat dus over ging dus mijn betast zakje komt en zo aan het te liggen betekent dat is toch ook die kant op gaat het teken dat de stof
het is de hoek die dus charlie gaat over nadenk of kanaal voor goed zeg ik nee mannen zo'n plug dit is toch die daarin gaat deze stof gaat daarheen deze punt gaat vervolgens neem hem mee moet het daarheen dit flapje lied nu nee opgevouwen komt er tussenuit komt er overheen te liggen dus dit is het design zoals hij gaat worden als je hem helemaal vast hebberige nacht nu kan ik ook bepalen waar ik dus heel gaan module als ik zeg ik wil gaan borduren kan ik bijvoorbeeld hier borduren zoals ik hier is ook opgedaan ik hem hier module ik kan hier borduren kan meer bedoeld om het ook geen dure
mensen waar je het zelf wilt en ik hem binnenstebuiten liggen dus let op want je gaat namelijk aan deze kant borduren dus let op dat je de juiste stoffen de juiste voorkant gebruikt zeg maar ik ben lief at freddy's als je doet daar woon in elkaar zetten bij het naaien en eieren alles behalve de onderkant dicht dus ik ga zometeen een halve centimeter naaien en ik bedoel deze aan elkaar zetten deze aan elkaar zetten dit aan elkaar zetten dit maar dit stukje naar de koppen komen dus gaan doen is het leg het weer even op elkaar zoals dus moest komen ik heb met die zijn geborduurd met nog
maar zitten een boek pers er met een pers of dergelijke het lichtniveau de goede kanten tegen elkaar aan en ik ga dus dit stukje niet naaien en de rest gekomen met een halve centimeter na je om te zorgen dat die niet aan de wandel gaat en leg kom om nog een offset ik nog even vast met wat spelden je hoeft niet dus meteen kan doen natuurlijk helemaal prima maar ik vind het prettig om even een pak plaats vast te zetten en ik heb de machine en angeniet klaarstaan ik heb de zelf te garen gebruikt als die ik gewoon puur machine heb gebruikt dus polyester de raad en ik ga dus van deze kans naar
die kans na die kat naar die kan naar de rondje en dan stap ik hier gaan we samen even een stukje nou ja maar ik heb hem dus alle kanten nu vast gezet wat ik ga doen is met mijn schaartje missen nu op de hoek je zegt dus in dit hoekje knip ik een het kunt je weg in dit hoekje knipte punt krijg doe ik bij alle hoekjes deze hoek je ook zorg dat je hem weg knip aan iets door het laat zien knipt en dat ik dus in deze ronding hier de kleine kindjes maken nog op drie zuster uitknippen ik vind als we het onrecht clipjes persoonlijk vind ik dit groen makkelijker maar genant wil kunnen ook
riempjes vermaken dat hij niet eens iets minder bulk ie zeg maar mijn binnenste buiten zo en dan kunnen we hem de show heeft gaat je dat we over hebben gelaten binnenstebuiten draaien doe ik rustig iets op de heftig maar onrustig inspuiten checken je zo gelukkig regel nu hoekjes zoeken wat de goeds naar buiten duwen zo naam bloempjes maar die gaat je hebt nog een boekje je moet goed naar buiten geduwd worden en die zit ook nog een hoekje je moet er nog niet naast goede is heb je een sleutel en gedaan hebben iets wat lijkt een beetje op het patroon wat we hebben gemaakt als eerste was namelijk
een soort papiertje met de ronding daad deze gaan we even persen met strijkbout die mooie scherpe randjes hersens ik dat gedaan hebt kom ik bij jullie terug oké ik heb met ons trek nou schat dus ik ben klaar in de vorm nog even rekening moet houden zijn dit soort in dicht gemaakt moeten worden nog een ronde wat dat gaan we eerst zien hoe je duren dus ik zou het als het gewoon een stukje naar binnen toe zorgvraag ligt in het begin nooit zo gemakkelijk russia strijkbout nog aan heb staan tuurlijk een keer uitgezet met vergeet altijd op zo'n drankje met komen naar
binnen toe en legt het bed met je mooie ontvouwen het niet mooi en netjes recht ligt zo deze haal ik nog één keer doen machine en dan komt er aan de buitenkant een ruimte zitten en dan wil ik ook niet wil rondom een nog af borduren of af [Muziek] nou ja en dan in plaats van dat ik hem dan aan de bal van de voet houden tot voet je terug wilt camera meenemen spijt me zeer diverse kom net aan de buiten kant van het voedt je al welke muur aan de binnenkant van het voetje laat je er zit je nog niet wegknippen maak hem nu aan de buitenkant verstikt dit kan mooiers met strap boot steken
doet maar de schaar die ik heb geborduurd dat niemand gelukt is neemt een beetje een stofje meters een ander als dit een heel stuk beter wat ik ook nog even doen is ik ga nog verder helemaal rondom in keer sticker sortimo randje of door afgifte oké ik heb dus rondom gesticht ik heb dit drankje dichtgestikt en ik heb een rondom het hele rondje op een halve centimeter of net aanbiedingen van voetje gestikt nou kunnen we gaan vrouwen dus wat deden we even nadenken weer moet ook een grap deze gaat naar die kant echter goed nee mammie deze gaat mijn titel toe deze komt zijn rug vervolgens naar this
plant en deze komt aan de binnenkant te liggen zo zo moet ie kom nou eens de kwestie van even goed vouwen zodat jij heb je bent hoe licht als je wil kun je nog eens onderstreept leggen zodat hij goed vast is ik let even goed op dit hoekje want bij mijn vorige was steeds dus niet helemaal dicht gekomen en dan wil ik nu wel mooi dicht wordt tussen van goed fout juiste plaatsen om ooit komt te liggen je wel tevreden over hoe die licht is waar ik pak is een stad speelt om eventjes nog in fast diskant ook behoefte niet voorspellen als je niet wilt met kan wel dan vertelt
raad je echt impact die de zit er is natuurlijk het beste resultaat als je netjes in draadjes allemaal weg die dwars over uitsteken vervolgens kan ik hem over deze lengte sticker van mocht is hieronder mam stikken en ik ga hier nog de lamp stikken en ik laat hem helemaal doorloopt tot aan hier en national er rondom u navigeert je hebt vastgezet tussen in dit stukje nog een keertje dan is dit het resultaat en ik heb een beetje worden genaaid hier omdat dit die schaar echt te dik was ik heb nog wat wat lijntjes staan van de pen maar nu doen ze een klein beetje nat
maken met de springkussen hier ook klem ik met spuitbus tooltje buiten ik vind echt wonderbaarlijk moment dat je met spijt te switchen op ingaan te gek en lijnen ook grond in helemaal weg zo'n brugge drogen en ja in een heel blij met het resultaat en dit is net zo geworden als de anderen de enige wat ik nu heb inderdaad is dat dit flapje zat vorige keer niet vast die heb ik nu netjes vast gezet zodat je groen is iets waar je voor moet letten dat je hierop echt die zij kan mee borduur of meepakken zeg maar bij borduren of je gaat module niet je die zin en verkleinen
want dan werk voor geen meter ik denk ik doe het toch maar ja kan dit gewoon niet doen dus ga ik ze is op zich wel echt een schaar geworden maar hij is echt heel blok lieke liefst kashima ziet er echt niet zo netjes uit waardoor ik dit ook niet netjes kan afwerken want uiteraard loop niet zo netjes de rest is wel netjes geworden doordat je hem zowel aan de buitenkant steekt als aan de zijkant steeds heb je overal netjes en naast zitten zelfs aan de achterkant heb je niet je senaat lopen en ja ik ben wel blij met het resultaat hopelijk had je wat aan deze video en
mocht je het leuk vinden duimpjes omhoog en weer tot gauw