5 spiesjes van stijlvolle witte sokken met bloemenpatroon – eenvoudig uitgelegd

5 spiesjes van stijlvolle witte sokken met bloemenpatroon – eenvoudig uitgelegd

hallo vrienden, welkom bij medo’s hobby’s, in deze video vertel ik je over 5 mistsokken van mijn eigen ontwerp, ik breide 2 mistslofjes met deze patronen. In een andere video begon ik vanaf de bestaande enkel, ik breide de hiel en de laatste neus, deze nummers zijn 37, 38 voor de voeten, deze nummers zijn mijn touwen, mijn bonbon luxe mist, nummer 3 sok mist Ik begon 70 steken Ik maakte 4 flesjes van 17,18,17,18 scatter Ik breide het elastiek 2 recht achteruit, ongeveer 4 cm In 70 lussen, 10 patronen 2 rijen open 1 groene lus naar rechts en links 4 wit 1 groen 1 wit 1 groen 4 wit 3 rijen 2 wit 1 groen 3 wit 1 groen 2 wit 4 rijen we brei 1 lus roze in het midden van de groene draad 1 roze 6 wit 1 roze 5 rijen 3 roze 4 wit 3 roze 4 wit 6 rijen 1 roze 1 wit 1 roze 4 witte kleine tulpen ok laten we 2 rijen recht breien 39,40 nr ze breit 2 rijen, vergroot het tussenpatroon 1 lus geel, dat wil zeggen, 2 lussen samen brei 1 recht meerder 2 samen, alle steken worden gebreid in de bovenste rij, ons aantal steken is weer 70, na het patroon zijn 2 rijen recht, degenen die willen groeien, moeten 3,4 rijen breien.

Ik brei 2 patronen, degenen die korte sokken willen, 1 rij, degenen die lange sokken willen, 3 patronen, we breien de hiel van het aambeeld 1 en 4 op onze mist. We laten onze 35 lussen vooraan. We zullen de hiel breien met 35 lussen. We breien 12 rijen. Laten we de groene en roze draad met 35 lussen knippen, ik brei 12 rijen voordat ik het hielproces start. Ik verdeelde het als 12, 11, 12. Met 11 lussen in het midden sluiten we 12 lussen aan de zijkanten. Met 11 lussen sluiten we 1 lus aan de zijkanten om te gaan en te draaien. Laten we de video volgen. Met 11 lussen hebben we 12 lussen aan de rechter- en linkerrand gesloten. Ik verwijder 12 lussen van deze rand. Ik Ik brei mijn andere lussen in 3 nevels, en ik verwijder weer 12 lussen van deze rand.

en het aantal lussen is nog steeds 70, we breien het patroon opnieuw zoals we in de onderste rijen hebben gebreid, brei je patronen volgens je voetmaat. Ik brei 3 rijen patronen voor 37,38 nr en er waren 10 patronen om te breien voor de neus. Er waren 5 voor de voorkant en 5 voor de achterkant. ik heb de lus aan elkaar gebreid, dus ik heb 1 lus verminderd, 33 lussen gebreid, de 2 lussen gebreid voor mijn 2 lussen aan de andere rand, de 2 lussen aan elkaar gebreid voor en na de 2 lussen, en we breien de 2 lussen voor en na de 2 lussen samen, waardoor het totale aantal lussen wordt verminderd met 4 lussen in elke 2 rijen. Volg, we draaien de lussen aan de rechterkant en breien samen, we breien samen aan de linkerrand, zowel draaien als achteruit, gebreid tot er in totaal 18 (9,9) lussen zijn, ik knip de draad af, zet hem op de naald, laten we nu de lussen aan elkaar naaien

Laten we de handen hier volgen, niet te veel aan de touwen trekken, rustig aan doen, abonneer voor het vervolg van de video’s en activeer de bel, graag welkom