Achterbouw in gehaakt vest

Achterbouw in gehaakt vest

Achterbouw in gehaakt vest

In dit artikel zullen we praten over enkele van de manieren waarop u een haakvest kunt haken en gebruik kunt maken van de achterste constructie. Een haakvest is een van die projecten die u vanaf het begin kunt haken, het is heel eenvoudig om te doen. Het is niet moeilijk om te leren en als je eenmaal de hang ervan hebt, kun je een aantal heel mooie items maken. Als u nieuw bent om te haken, raad ik aan dat u begint met een kit. De beste kits hebben alles wat u nodig heeft om een verscheidenheid aan items te creëren.

De eerste stap is om een kit uit te kiezen die u al uw haakdraad, schaar, naald en haak zal bieden. Nu is het tijd om te beginnen met het leren van een haakvest. Om een vestenpatroon te haken, moet u eerst bepalen welk type haakweefsel waar u aan werkt. Ik zou voorstellen dat als u niet zeker weet welk type haakweefsel u gebruikt, kies dan een kastgewichtgaren, aangezien dit garen u zal helpen om aan de slag te gaan met de constructie van uw vesten.

Zodra je de haakweefsel hebt geplukt waarmee je samenwerkt, dan is het tijd om het lichaam van de trui of vest te haken. U wilt beginnen met een langere strook haakstof. Dit zal je helpen om wat extra spanning te hebben wanneer je de nek en mouw van de trui haakt. Nadat u klaar bent met het eerste stuk, wilt u overschakelen naar het volgende stuk. Dit is hoe de bouw werkt.

Bij het haken van een nek of mouw, zorg er dan voor dat u rond de rand van de nek of mouw haakt. Je wilt je haakdraad rond het stuk wikkelen en dan een lus maken. Wikkel de haakdraad weer rond de volgende steek. Dit vormt een lusje dat u in staat zal stellen om door te gaan met haken. Ga op deze manier door totdat alle gewikkelde stukken in gebruik zijn.

Wanneer u de voorkant van het shirt werkt, is dezelfde methode die u met de achterkant zou gebruiken. Zorg ervoor dat je het hele stuk rondhaakt en steek vervolgens de steek in de volgende steek. Crochet thread is in dit geval niet erg lang en zal slechts een paar centimeter lang zijn. Ga op dezelfde manier verder met de andere stukken materiaal. U wilt het vest afmaken door een volle inch aan de lengte van de haakdraad toe te voegen.

Voor een V-hals zijn er twee verschillende methoden om een gehaakte nek te werken. De eerste is waar je de haakendraad rond de hele nek wikkelt en vervolgens een centimeter voeg voordat je het laatste stuk draait. Dit maakt een V-vorm. Dan haal je de haakdraad en haak om de nek of je wikkelt de haakdraad rond de binnenste taille-band van het shirt en draai het dan.

Haakbouw aan de voor- en achterkant van de shirts vereist dat u rond het hele stuk haakt voordat u hem draait. Dit maakt een V-vorm. Als je de voorkeur geeft aan de manier waarop het shirt eruit ziet wanneer het klaar is, kun je een reeks afnemende dalingen rond de taille haken en daarna het hele V-vormige stuk daarna haken. Wanneer de laatste steken van de dalingen worden geplaatst, kunt u dan het stuk recht naar buiten zetten en een grote knoop binden die het einde van uw trui of vest veilig is.

Haakvesten zijn geweldig voor zowel mannen als vrouwen. Ze bieden warmte en kunnen er echt modieus uitzien. U kunt een haakpatroon voor uw vest online kopen of u kunt er een voor uzelf maken. Met enige ervaring en een goed gehaakt patroon, zul je al je vragen beantwoorden en op weg zijn om een geweldige nieuwe kledingkast toe te voegen!