Achterste lus Enkele gehaakte geribbelde rand

Hoe Te Verbeteren Van De Manier Waarop U Terug Lus Enkele Haak Geribbelde Rand Voor Kerstmis
Hoe Terug Lus Enkele Haak Geribbelde Rand En Leven Om Te Vertellen Over Het

Achterste lus Enkele gehaakte geribbelde rand ik ben hier om je te laten zien hoe je die lieve ribbelrand kunt laten beginnen het is niet zo moeilijk als je denkt of dat het eruit ziet en als je vasten in de achterste lus kunt maken, kun je deze rand doen, dus ik ben klaar met het uitknippen van mijn deken alle vasten werken drie in elke hoek en ik heb de ronde voltooid kom terug naar mijn beginpunt en ik doe niet mee aan de rondes of zoiets ik begin net met acht kettingen dus er zijn vier vijf zes zeven acht dit aantal is volledig flexibel aan jou hangt het er gewoon van af hoe lang je hoe breed of dik je wilt dat je ribbels eruitzien, maar het belangrijkste is: onthoud hoeveel kettingen je wilt houden, zodat je de tel niet verliest, dus ik doe er acht maar dat betekent eerlijk gezegd dat mijn ribbelsteek zeven vasten zal zijn en dat is het aantal dat ik wil bijhouden, want wanneer ik het doe, zul je hier zo zien hoe het lastig kan worden, dus ik werk gewoon in de bovenste lus met

 

Hoe Terug Lus Enkele Haak Geribbelde Rand Zonder Rijden Jezelf Gek

gewone vaste waar ik weer naar beneden werk s de deken en ik wil tellen en ervoor zorgen dat ik er zeven krijg ik wil niet meer dan zeven vasten dus een twee drie vier vijf zes zeven perfect nu weet ik dat ik terug ben naar de deken naar de basis rij dus in die volgende steek ga ik zomaar een steek laten glijden en ik ga zo in de volgende steek glijden dan zal ik mijn deken omdraaien, draai dat gewoon een beetje om alsof je een pagina omslaat een boek en ga je gang en dit is waar de zeven vasten in het spel komen waar je die wilt bijhouden, want je gaat helemaal niet in die losse steken werken je zult die eerste vaste of de laatste vinden een die je hebt gedaan de zevende als je terug wilt tellen en in de achterste lus wilt werken met nog een vaste en nu gaan we door tot het einde om ervoor te zorgen dat we zeven vasten maken, dus een twee drie vier vijf zes en zeven oké, we zijn aan het einde van de rij, gewoon een ketting en draai nu je werk terug naar naar je toe zoals je weet pagina terug en pak die eerste steek in de achterste lus en haak je vaste haakwerk die zeven steken terug naar de in je deken oké en daarom denk ik dat het een goed idee is om het bij te houden, want ik kwam hier beneden en ik dacht: wacht is dat mijn slipsteek of is dat de laatste steek, dus ik ga je gang en tel een twee drie vier vijf zes nee oké ik heb er nog een verstopt daar kan een beetje lastig zijn om nu te zien Ik heb mijn zeven vasten nu je kunt een beetje zien dat dat de steek is waar ik in ben geglipt,

 

Hoe Terug Lus Enkele Haak Geribbelde Rand Zonder Het Breken Van Een Zweet

dus glijd niet in die steek nu gaan we naar de volgende er zou geen steek in moeten worden gehaakt ga je gang en steek die ene en de volgende steek nu draai dat werk naar je toe als een pagina in het boek steek je haaknaald in die laatste vaste die je hebt gemaakt en je hebt je ribbels aan de gang ketting 1 en draai oké nu ga ik dit doen hele kant en dan kom ik hier weer terug om je te laten zien hoe ik de hoek om ga want en ik ben er zeker van dat je weet ik weet niet of dit de manier is waarop ik ervoor kies om het te doen ik denk dat het schattig zal zijn dus oké veel geluk ga door en we zien je straks oké hoe gaat het? Ik heb mijn border helemaal klaar aan deze kant en ik vind het er heel mooi uitzien, maar hier ben ik om de hoek en in plaats van dat ik graag om een ​​hoek werk, geef ik er de voorkeur aan om gewoon door te gaan en nieuw te beginnen en een hele kant op die manier laten gaan, dus wat ik heb gedaan, ik bedoel wat je nu moet doen is gewoon doorgaan en een steek in de volgende hoek plaatsen en deze keer in plaats van door te steken naar de volgende ruimte gaan we gewoon ga je gang en draai je zeven achterste vasten aan de zijkant een twee drie vier vijf zes zeven ja ik tel nog steeds veel zorg ervoor dat ik elke steek krijg, zo blijft hij recht dus in plaats van er een te ketenen en te keren ik ga acht ketenen oké net alsof we aan een nieuw beginnen een nieuw einde goed zoals hoe we begonnen maar je weet het begon dus nee w Ik zal mijn zeven vasten langs die ketting haken hier gaan we naar links Ik kan er niet zeker van zijn dat dit zeven een twee drie vier vijf zes zeven is en nu in plaats van jij weet ik natuurlijk dat ik de deken zal omdraaien en ik zal een slipsteek in die volgende ruimte en de volgende en ga je gang en draai hem echt naar mij toe haal dat naar beneden en ga op dezelfde manier aan de slag Ik werk meteen terug in die ketting in de achterste lus sorry deze eerste is altijd lastig want dat is niet veel om aan vast te houden daar gaan we een tot drie of vijf zes en zeven ik denk dat je onderweg bent ketting 1 en draai net zoals we zijn geweest draai het werk deze kant op en laten we weer aan de slag gaan langs de ketting en wanneer je komt bij de onderste slipsteek in de volgende twee vakken en werkt dan alleen weer omhoog in de achterste lus en ik ben erg blij met hoe dit aan het worden is het is zo schattig zo een geweldige manier om een ​​deken af ​​te maken en maak het echt zo dat ik de dekenlook niet ken, hier is een slipsteek in de volgende steek en de volgende draait de rij om als een pagina in een boek die laatste vinden we hebben de laatste vaste gehaakt en weer aan de zijkant gehaakt, dus laat me je even kijken hoe dit eruit gaat zien, dus ik ‘ ik ben aan het werken, weet je over de ketting, dus dit voegt echt een behoorlijk goede rand toe aan mijn deken en ik zal erover werken, doe dezelfde hoek en als ik helemaal aan het einde ben, zal ik gewoon het weefsel aan de uiteinden afhechten en jij ‘ Ik ben klaar, dus veel geluk met je dit is voor het nijlpaard dat je kent project en ik hoop dat je een geweldige tijd zult hebben met het maken van dit en ik ben zo blij dat je langs onze website komt om een ​​paar dingen over haken te leren, dus ik ben Tiffany van de madeliefjesboerderij knutselen je kunt me vinden op instagram op madeliefjesboerderij of op Facebook madeliefjesboerderij kom en laat me je afgewerkte deken zien en ik zou het graag delen met mijn volgers daar ik vind het altijd leuk om het werk te zien dat je doet oké heb een goede dag