Afmeting omslagdoek Dames

Nodig

1,5 bol groene wol
1 bol grijze wol
Breinaald 8
Haaknaald 4
Schaar

Patroon

Zet 25 steken in groen op de breinaald.
Brei 7 naalden recht
Brei 30 naalden in tricotsteek (1 nld recht, 1 nld averecht)
Brei verder in recht tot de sjaal bijna lang genoeg is.
Eindig met 30 naalden in tricotsteek (1 nld recht, 1 nld averecht)
Brei tot slot 7 naalden recht en hecht bij de laatste naald af.

Haak nu 1 toer vasten rondom met groen.
Haak aan de lange kanten een toer vasten in het grijs.

Zakken

Maak met de grijze wol een magische ring (of haak 3 lossen en sluit met een halve vaste).
Toer 1: Haak in de magische ring 9 stokjes
Toer 2: Haak in elk stokje 2 stokjes
Toer 3: Haak in elk 2e stokjes 2 stokjes
Toer 4: Haak in elk 3e stokje 2 stokjes
Toer 5: Haak in elk 4e stokje 2 stokjes
Toer 6: Haak in elk 5e stokje 2 stokjes en hecht af.

Afmeting omslagdoek Dames
Hallo allemaal, Welkom op mijn kanaal, ik ben Zeynep. Vandaag ben ik hier weer met jullie met een prachtig sjaalmodel, vrienden. Het wordt een heel mooi en handig model dat onze vrienden die nieuw zijn met breien gemakkelijk kunnen maken. Je kunt met veel verschillende garens breien, heel mooi werk, een heel gemakkelijk driehoekig sjaalmodel Ja, voordat we verder gaan met onze video, zou ik een klein verzoek willen doen zodat ik YouTube-video’s kan maken met de meest up-to- datum en trendy breipatronen. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal. Ook Google Trend-zoekopdrachten en YouTube Trend-zoekopdrachten. Vergeet niet op de vind-ik-leuk-knop te drukken, zodat mijn video bovenaan kan komen. Dankzij de steun die je hebt gegeven , ik kan doorgaan met mijn handbreien trainingsvideo’s Ik hoop dat ik je kan ontmoeten in de video’s in de vorm van afstandsonderwijs Ja, vrienden, laten we ons touw meteen introduceren, ik ben een Batik-touwgebruiker. Ik geloof dat het niet te dik is. Ik raad millimeters haakwerk aan, over het algemeen brei ik zilverachtige sjaaldraden voor bruidsschatten, ik brei meer sportmodellen met twee en een halve wetenschap, de keuze is aan jou, zoals ik al zei Ja, laten we beginnen met ons model Ja, laten we Bismillah zeggen en laten we een breimuseum beginnen Eerst trek ik aan mijn zeven kettingen, nadat ik er zeven heb, maak ik mijn originele ketting zo, ik heb hier een volk gecreëerd, ik trek er een of twee of drie kettingen, ik nam het er bovenop, en ik nam een ​​of twee keer een dubbele leuning in ons nest dat we hier maakten, ik nam het er bovenop en stopte het weer in dezelfde gleuf. Ik heb het er beide keren uit gehaald, ondertussen pak ik het op 3 kettingen in dezelfde gleuf, ik maak 3 groepen van deze dubbele leuningen, ik maak een ketting voor de eerste. Ik maak drie leuningen op die dubbele leuning van Trabzon en het vormde zich in de derde groep, op deze manier neem ik het in de tussentijd op 2 3 kettingen, we maken onze groep van vier weer in hetzelfde slot, dit zijn 1234 kettingen hier, ik zal het jullie laten zien Ja, dit is onze tweede groep, onze tweede groep, onze vierde groep, onze vierde groep zit er tussenin We hebben drie kettingen, zoals ik al zei, een heel simpele A4 ketting, nadat ik eraan trek, zet ik hem aan en maak ik weer een triootje in het eerste slot hier en hier, wat is er mis met de dubbele rails trouwens, twee sorry ik heb drie kettingen gekocht Schrijf je opnieuw in op hetzelfde slot abonneer Ja we hebben beide groepen gemaakt, zo houd ik het abonneer nu ja 123 kettingen hierop krijg ik als abonneer je op het volgende deel en we zullen hier hetzelfde doen, we zullen een drievoudige groep doen trouwens, ik kom weer op 3 kettingen, abonneer je op hetzelfde slot of abonneer je op hetzelfde slot, laten we het zo houden , vrienden abonneren trouwens 3 kettingen ja nu zijn we overgegaan naar het laatste deel, we doen hier hetzelfde, dit is een driedubbele Trouwens, 3 kettingen, abonneer je weer op hetzelfde slot, dit is hoe ik wil bewaar het voor jou Deze randen zijn sustone Vrienden, we zullen altijd op dezelfde manier naar de zijkanten gaan, we beginnen vanaf het schoudergedeelte van ons model, dat wil zeggen, het brede gedeelte zal hier zijn, het zal een driehoekige vorm hebben zoals we breien, ik zal ons model beter uitleggen Ik hoop dat vier kettingen in de beurten U kunt het aantal van deze kettingen vergroten, evenals de 3 tussenliggende kettingen, en u kunt deze draaikettingen vergroten volgens de instelling van uw hand. verminderen Ja, heb ik de eerste squat gedaan, zodra ik terugkom? ja, nu trek ik weer aan mijn drie kettingen en nu gaan we ons model uitbreiden door deze pauzes te vergroten, laat ik het zowel hier als hier doen meteen inschrijven o ik maak altijd dubbele leuningen, ik trek er drie kettingen tussen, ik ben houd het vast, jongens, we zijn nu naar dit deel gekomen om jullie te laten zien jongens. Dit is het exacte deel van ons lied. het middelste deel is dit deel dit is het begin deel het zal altijd doorgaan met dezelfde jongens 13 ketens die we zijn zinken in dezelfde gleuf weer dit deel we gaan zo verder inschrijven laat me je zien of ik de 12 ketting moet trekken Ik heb mijn trio-groep gemaakt Drie kettingen en ik kwam terug naar het bovenste kraakgedeelte Ik ben snel aan het breien Omdat onze nummers zijn hetzelfde Onze Trabzon-groepen zijn hetzelfde Ik laat het je zien door aan het einde van elke rij te gaan staan ​​inschrijven ja Ja Ja vrienden Dit zijn onze veilingen kijk hier we gaan vooruit als watersteen Hier gaan we verder als watersteen trouwens drievoudige reling In de vorm van groepen, nu zijn we aan het einde gekomen, weet je, we moeten hier terug. Daarom hebben we deze vier kettingen en we draaien ja, zodra we weer op deze manier terugkeren, maken we deze steen. Kijk, je model is tevoorschijn gekomen. Laat me deze regel afmaken, vrienden, ik wil een beetje achter de camera breien en je laten zien hoe het model eruit ziet. Nadat ik de eerste groep heb gemaakt, schakel ik over naar de andere drie kettingen. Je kunt dit maken model als deze bootie draad zou erg leuk zijn, erg sportief.Het kan met katoenen draden, ja, je kunt het gebruiken voor dagelijks gebruik, sporten en opzetten, je kunt het ook drinken als bruidsschat, kan je het ook maken als een bruidsschat met vooruitziende draden? Ja, ik ging naar het andere deel, mijn twee nesten daar en nu mijn leuninggroepen. Ik doe het trouwens Drie kettingen en dit deel Laten we het ook doen inschrijven abonneren of ja, kijk of ik de veilingen heb gedaan. Er waren er hier twee. Een van hen ging tot 2 en hier hebben we twee uitgangen. Onze groepen zijn nu op de watersteen en zoals ik al zei, ik heb vergroot mijn model achter de camera Abonneren mijn vrienden Veel plezier abonneren Ja abonneren Ja, ik sterf een beetje en kom terug Ja vrienden, ik heb mijn model vergroot.

dit deel is ons middelste deel Dit is ons middelste deel shiv en onze drie groepen in het midden namen toe in elke rij hier ging het tot 2 hier was het open tot vier hier ging het tot vier op deze manier vorderde het in de vorm van toename dit deel werd hier plat dit is het deel dat tot aan de schouder komt en hier werd een driehoekige sjaal gevormd laten we het vrienden houden en het westen past echt bij ons allebei en ons model is heel gemakkelijk en gaf haar inderdaad een heel mooie uitstraling Ja vrienden Een van de meest gestelde vragen aan mij gaat over het kraaggedeelte, je weet wel, deze organisatie afmaken, we zullen het eigenlijk afmaken nadat ik het af heb nadat jij klaar bent dit is wat je wilt nadat je bent gekomen Laten we beginnen bij de top van de ketens hier , Ik stel voor dat je vanaf hier een ketting maakt, dan kun je teruggaan naar de ketting, en je kunt een franjekwast maken als een Z-randtoepassing. Aan het einde van de video zal ik mijn kaarten nu plaatsen. Ik zal een kaart achterlaten die ik ben, en ik zal het ook achterlaten op de kaart van een video waarin wordt uitgelegd hoe je kwastjes aan de rand kunt maken.

Leave a Reply