Hallo allemaal!

We hebben bloemenjurken voor poppen gemaakt.

Je kunt ook je amigurumi-baby’s breien en aankleden.

Laten we nu beginnen met breien!

Materialen

Fabricage

een) Laten we 35 kettingen trekken. Laten we vanaf de 4e 4 leuningen (voorkant), 2 kettingen, 5 leuningen (armen), 2 kettingen, 13 leuningen (achterkant), 2 kettingen, 5 leuningen (armen), 2 kettingen, 5 leuningen (voorkant) breien.

2e) Laten we aan het begin van elke rij 2 kettingen trekken. Laten we leuningen maken in alle nesten. Laten we 1 leuning, 2 kettingen, 1 leuning maken waar we 2 kettingen trekken.

3) Als er in totaal 3 rijen zijn, combineren we de body met scrollen. Tijdens het breien slaan we het armgedeelte over en breien alleen het lichaamsgedeelte. Laten we naar het einde van de rij gaan in de vorm van 2 leuningen, 1 stap. Laten we niet vergeten om aan 2 kettingen te trekken terwijl we het onderarmgedeelte passeren. Laten we de gevormde lussen tellen, als het geen veelvoud van 6 is, laten we het dan aanpassen tot een veelvoud van 6 door in de volgende volgorde te verhogen of te knippen.

4) Laten we in de volgende rij leuningen maken in elk nest. Laten we een leuning maken aan de 2 kettingen die we onder de arm maken. Laten we naar het model gaan na het einde van het proces.

Model

een) Laten we op dezelfde plaats een naald maken. * Laten we 2 kettingen overslaan, 2 en driedubbele pinda, 1 ketting, driedubbele pinda, 1 ketting, driedubbele pinda in de andere sleuf maken. Laten we 2 lossen trekken en er 2 overslaan en vasthouden met een strakke naald. * Laten we 2 lossen trekken en herhalen tussen de * s.

2e) Laten we 1 leuning, 1 ketting, 1 leuning maken aan de bovenkant van de lussen die we regelmatig naalden maken. Dit deel is het V-deel. Na het maken van de V, trekken we aan 2 kettingen en maken we een veelvuldige naald op de middelste pistache. Laten we aan 2 kettingen trekken terwijl we op andere plaatsen verbinding maken, behalve tussen de V’s.

3) We herhalen vanaf 1 stap. Pinda’s moeten met V naar de plaatsen komen en de naald moet met frequente naalden naar de plaatsen komen.

Als we genoeg hebben, laten we ons touw doorknippen en verbergen. Ik heb 4 rijen gemaakt.

Op verzoek kan op de achterkant een drukknoop of knoop worden genaaid.

Amigurumi-kleding-bloemenjurk-1
Amigurumi-kleding-bloemenjurk-1

Onze bloemenjurk is klaar.

Amigurumi-kleding-bloemen-jurk-maken
Amigurumi-kleding-bloemen-jurk-maken

Gezondheid voor uw handen!