Amigurumi Baby Girl Making

Hallo allemaal!

Amigurumi Baby Girl Making

Vandaag breng ik je een model waar ik hard aan heb gewerkt en alle moeite verdient.

Elke lus, kleur en maat is met liefde ontworpen.

Ik hoop dat je deze baby, wiens naam heel vreemd klinkt, leuk zult vinden.

Normaal gesproken is de baby ontworpen en genoemd. Deze keer heb ik een pop ontworpen die geschikt is voor de naam. Zoals je weet, is er een analogie die ‘olijfoog’ wordt genoemd. Lange tijd heb ik dit woord op een draad willen zetten, en de laatste grote inspanning is aan het einde van jullie, mijn meisjes met olijfkleurige ogen!

In mijn eerste gebreide model gebruikte ik een roze jurk en rood haar op een wit lichaam. Ik heb 3 lijnen op het been gemaakt om het uiterlijk van gestreepte sokken te geven. In de video gebruikte ik een spijkerblauwe jurk en lichtbruin haar op het witte lichaam. Ik gaf een effen sokkenlook door effen gekleurde benen te breien. Optioneel kunnen gestreepte sokken worden gemaakt. Ik heb zwarte dunne ethamine floss gebruikt voor wimpers en wenkbrauwen. Snowball Organica geeft een voller beeld in lipborduurwerk.

Laten we nu beginnen met breien!

Materialen

 • Sneeuwbal Organica hand breien draden;
  Wit (K010) kleurentouw voor het lichaam
  Bruin (K1831) kleurentouw voor schoenen
  Blauw (K604) kleurentouw voor kleding
  Dark Powder (K763) kleur touw voor lip
 • Örenbayan Dora Brown (083) kleur hand breigaren
 • Haaknaald van 4 mm
 • Vezel
 • Naald
 • Loop setter
 • 2 grote schroefogen
 • Zwart ethamine touw

Video productie

Ik hoop dat je met plezier breit!

Amigurumi Baby Girl Making
Amigurumi Baby Girl Making
amigurumi-olive-i-girl-baby-making-1
amigurumi-olive-i-girl-baby-making
amigurumi-olijf-baby-meisje-baby-2
amigurumi-olive-i-girl-baby-making
amigurumi-olive-i-girl-baby-making

Gezondheid voor uw handen!