Auger Sokken 3 || Hielbegin || Sokken breien || Gedetailleerde uitleg || Sokken breien

Auger Sokken 3 || Hielbegin || Sokken breien || Gedetailleerde uitleg || Sokken breien

breiençorap #çorap #socks Aflevering 1 Link: https://youtu.be/NefwZRaN3TM Aflevering 4 Link: https://youtu.be/jkOr3AGcD40 Gebruikte materialen: Draad: Alize …
hallo allemaal weer, we gaan verder met de 3 delen van onze vijzelsokken, we hebben het beengedeelte in het vorige deel voltooid, ik zal de hielconstructie in dit deel laten zien. Ik zal dezelfde methode gebruiken als de hiel van de vorige sokconstructie Als je je herinnert wat we daar gaan doen, kun je precies hetzelfde toepassen, we zullen het motief werken dat je hier ziet, we zullen altijd het aantal lussen op de naalden berekenen. we breiden langs de ontbrekende rij. Onze aantal lussen op een naald is 30. We werken dit motief langs 29 rijen. Laat me uitleggen hoe het wordt gedaan. Ik heb 5 motieven aan de voorkant voltooid, ik begin met de hiel terwijl ik aan de achterkant zit. We beginnen met de eerste rij. Eerst neem ik de eerste lus in omgekeerde volgorde. Normaal gesproken naaien we bij gewoon breien de naald recht, hier naaien we achteruit Ik kocht het als een jurk, ik heb de tweede nooit gebreid, ik brei recht, het touw blijft altijd achterin, ik zal het nooit naar voren brengen, ik keer het om, ik brei recht, ik keer het om, ik brei recht, ik voltooi deze rij altijd op deze manier, ik keer het om, ik brei recht, we hebben twee verschillende rijen in het hielgedeelte. onze parelrij "achteruit, recht breien" Ik zal zo meteen de volgende rij laten zien, ik voltooi deze rij langzaam, je kunt het doen door de video te volgen, uiteindelijk heb ik omgekeerd en recht gebreid, nu begin ik met 2 rijen, we passeren de andere fles niet in de tweede rij, we breien weer over dezelfde naald, ik draai mijn motief Normaal gesproken draaiden we één toer, deze keer breien we maar één uiteinde we breien het hielgedeelte, ik neem mijn gratis spies en ik brei het averecht vanaf hier. Ik neem altijd mijn eerste lus in omgekeerde volgorde in elke rij. Dan brei ik alle resterende lussen als averecht breien, we volgen altijd de volgorde op deze manier, we breien ze allemaal aan de achterkant, op het rechte gezicht "neem er een, brei er een" Zoals ik al zei, ik heb mijn 2 rijen voltooid, dus ik zal 29 rijen maken, zoals ik al zei, ik zal 29 rijen doen, één minder dan het aantal steken, ik zal weer doorgaan met breien op dezelfde naald, ik zal mijn vrije naald en herhaal hetzelfde proces, averecht, brei, averecht, brei plat op deze manier voltooien we alle 3 rijen en ik ben op de 4e rij, ik ben aan de achterkant, hier neem ik de eerste lus in omgekeerde volgorde , brei alle resterende lussen in omgekeerde volgorde, om het aantal rijen niet door elkaar te halen "balie" Ik heb een applicatie gedownload die hier heet, ik bewaar al mijn werk en markeer de rijen hier terwijl ik brei, zodat ik niet vergeet hoeveel rijen ik brei. Je kunt elke tegenapplicatie tegelijkertijd gebruiken "dhikrmatisch"
Je kunt ook 4 gebruiken Ik heb mijn beurt voltooid en mijn aanvraag gemarkeerd Nu ga ik verder waar ik was gebleven Ik zei in totaal 29 regels 29 Nadat ik mijn beurt heb voltooid, ga ik verder met de video Ik kwam bij de laatste plaats Ik heb 28 regels voltooid Ik sta op plaats 29 "neem er een, brei er een" Ik brei opnieuw in de vorm van het einde van de rij, opnieuw is meestal het einde van de rij aan de voorkant, vanaf de achterkant, we gaan nu naar het andere deel van de hiel, we hebben de eerste fase van de hielgedeelte, nu gaan we het ronde gedeelte maken dat je hier ziet, we zullen hier een bocht maken, we proberen de voetzool te vormen, er waren hier 30 lussen, we zullen breien tot het midden van de achterkant 2 4 6 8 10 12 14 en 15 tot hier, ik brei zoals ik normaal zou breien, dus ik brei achteruit, ik keer de eerste lus om, zoals gewoonlijk, ik brei 14 lussen, in totaal brei ik 15 lussen tot het midden, nu Ik ben in het midden gekomen, zoals ik al zei, ik zal hier een lusmarkering plaatsen, dit is de installatiefase van de volgende rij. we zullen altijd de rijen herhalen, ik brei eerst 2 averecht, we maken een snede na de bepaler, Ik neem de twee lussen samen en brei averecht, dan brei ik een averecht, ik zou 4 lussen moeten hebben na de bepaler, nu ga ik naar de achterkant, ik ga naar de tweede fase, hier neem ik er een zonder te breien, maar in omgekeerd breien recht omhoog naar de lusbepaler Ik heb 3 lussen, ik brei er drie recht, ik verwijder de markering, ik brei er nog 2 recht, ik knip de volgende 2 lussen door de richting van de lussen te draaien, ik brei nog een recht en we hebben de installatie voltooid. brei tot voor 1 – 2 Kijk, ik brei tot het gaatje hier, ik heb er vijf of zes gebreid voor het gaatje (ik ben aan het tellen) kijk, ik ben tot het gaatje gekomen, ik ben tot het gaatje gekomen gat, ik brei de eerste en volgende lus in het gat, ik brei samen, ik knip het en ik brei er nog een van de extra en ik ga naar de voorkant. De bewerkingen die we zullen doen doe zijn hetzelfde, keer de eerste om, brei de vorige lus uit het gat en knip deze af door de richting van de lussen aan de voorkant te veranderen.
"aak (sk)" we doen het hier en we breien nog een recht breisel terwijl het omgekeerd is, we gaan een extra breisel achteruit breien Ik heb het eerste voor het gaatje omgekeerd tot het ene voordat het averechte breiwerk ervoor kwam het gat dat ik beide aan elkaar brei en nog een extra lus brei van rechts en links ga zo verder tot ik ze allemaal af heb Ik ga hier een uitsteeksel maken, de hiel van de voet begint zich te vertonen, Ik heb mijn knipproces voltooid, er zijn in totaal 16 lussen over op mijn spies, afhankelijk van het aantal lussen dat u begint, kan het veranderen als 16 18 20 22, zolang er een even aantal is, heb ik mijn sok gestart met een spies van 60 cm, aangezien het aantal lussen zal toenemen bij de overgang van hiel naar teen, de fles is 80 cm lang. Nu ga ik je laten zien hoe je je werk kunt veranderen, ik begin bij de hiel, eerst ik breng alle lussen in omgekeerde richting over naar de andere fles Ik trek aan mijn naald, nu breng ik de volgende lussen weer over naar de andere naald, we brengen alle lussen hier over naar de andere fles in omgekeerde richting. Hierna ga ik verder met de overgang van hiel naar teen, maar aangezien ik het vanaf de linkerkant ben begonnen, brei ik hier nog een rij, dit is wat ik zal vertellen voor deze video, dit is alles wat ik zal doen vertel je over de overgang van hiel naar voet in het volgende gedeelte, omdat dit deel erg gedetailleerd en belangrijk is, ik wilde het niet in dit gedeelte persen, ik hoop dat je de video in het volgende gedeelte leuk vond.