baby beanie stap voor stap maken


hallo baby beanie stap voor stap maken allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag ga ik je laten zien hoe we deze heerlijk zachte warme muts voor de winter kan maken huis van hele dikke wol gemaakt met een stevige naald van 12 mm een hoek om gemaakte plaatje nu zien dit is de rol die ik gebruikt heb en die is van bol en de game 100% wol made in peru heel fancy 12mm naalden en dit is de kleur magic mint dit mooie kleur als zichzelf ik heb hem gekozen natuurlijk na het ik gebruik komt overheen met u die aangeraden wordt op het etiket en ik begin met een magische ring daar werd natuurlijk wel begin van de draad
nodig zo die stopt er in want ik ga van binnen uit de wolk gebruiken zo dit is dus te beginnen laat ik neem de rol zo op mijn vingers en dan haal ik hier zo draad doorheen vingers ze uit dan ga ik hier zo nu veel losse haken en dan begin ik met halve stokjes tree op de naald en door alle drie halen ontslag in steken draad halen en door alle te zien dus optimaal te halen zo ga ik verder in halve stokjes en dit doe ik 9 keer dus een twee drie vier heb ik 0 5 469 heb ik er nu dan kan de magische ring haar gaan trekken en dan sluit ik hem af met een halve vaste daar versterk je hier zo in

en dan is de eerste zonde en laar nu neem ik weer twee losse voor de hoogte en dan haak ik hier zo direct daar een half stokje en verder ga ik in iedere steek meerdere dus in iedere insteek black ga ik 2 halve stokjes en ben ik weer klaar met het smeden ronde ik heb nu 20 steken en x sorry sluitend weer af met een halve vaste dan komt de volgende ronde ook de arthur weer ze weer lossen voor de hoogte omslag hier ze direct en naast komt een half stokje eerste is niet meerdere dan komt er wel een om dan een steek van je niet in meerdert en in de volgende deurbel dus om en om meer de in de derde ronde
zo ga ik afwisselend verder tot ik natuurlijk weer rond bij het is zo dat zijn er dan 30 even kijken hoe ver ik hier ben dat zijn zeventien centimeters en dat zou bij mij perfect uitkomen de doorsnee hier nodig hebt die is de omvang van je hoofd gedeeld door pi en dat is bij mij ongeveer 17 centimeter dus dat is hier perfect 17 centimeter is genoeg dus ik moet deze nog eventjes afmaken met een halve vaste en verder ga ik haken zoals ik dat steeds gedaan heb maar zonder te meer de dus nu komt er in iedere steek een half stokje dat was trouwens geen half stokje dekt
heb gemaakt heb zie jij ook even uit en dan komt er wel een half stokje volgende directe naast en zo weer helemaal rond met een halve vaste wordt steeds afgesloten en dan weer tweede los voor hoogte en steeds verder rond tot de min dan lang genoeg is dat lijkt ook zien natuurlijk nu kun je zien na de eerste ronde zonder te meerle begint het al een beetje een rond te staan hij heeft nog niet echte vorm van een muts maar dat wordt straks wel tijdelijk als ik wat verder bent en het gaat lekker snel omdat deze bol heerlijk dik is en ik ga nog eventjes verder ik heb nu de negende ronde gaan die
maakt ook nog eventjes ga af met een halve vaste ik heb gemeten ik later nog eventjes zien 21 centimeter hoog en in de breedte heb ik hier zo dan 25 26 centimeter goede nu maak ik nog een een laatste ronde en this als afsluiting bedoeld daarvoor ga ik met halve vaste en rondom ik hoef niks te doen van om los voor de hoogte nee alleen gelijk halve vaste en die kieperen dan zo’n beetje naar voren en zo ga ik dan om grond zo ik ben weer hier aangekomen ik knip alvast af deze draad hier trekken uit en wat ik dan ga doen is hier zo deze overgang eventjes wegwerken
daar steek je in ik haal de draad zodat doorheen beetje en zo en dan maak ik een soort nep weet je hier dus ik heb in de laatste ingestoken en daar is een 1e schip van de v nudist er doorheen en dan lijkt het alsof het echt alleen maar in zelfs tegen gedaan is zonder begin of einde zo dan zie je hier zo allemaal v-tjes dus je ziet de overgang niet meer dan is de laatste wij ook af dit laat me nog even weg gewerkt worden aan de bovenkant file hangt er ook nog eentje naar binnen die moet ook bijgewerkt worden maar ook dates wil ik een pompon hebben en daarvoor heb ik dit handige dingetjes
je kunt natuurlijk ook gewoon met car pond en ik vind dit dingetje echt ontzettend handig en ik heb nog heel wat er zes veel over dat komt allemaal perfect uit met zo’n 60 gram bak hier heb liggen en om te beginnen moet deze zo eventjes opendoen en een bericht wil hem heen als dat gedaan is kanker dichtklappen dat de schade ding gewoon gezond en knippen dan komt er nog een draadje omheen waarmee alles vast gezet wordt sin recht zo rondom goed stevig aantrekken knop terug en ook die echt heel goed aantrekken en dan kan ik dit zo makkelijk zij schrijven en dan kan het elkaar
halen zo en dan is mijn pompoen al klaar eventjes een beetje in vorm brengen en bijwerken dan is ie klaar hem er nog wel eventjes aan de muts gezet worden daarvoor haal ik hem zo klein beetje binnenstebuiten heb hier cd’s en toilet die doe ik in het midden gat waar eerste magische ring was en dan trek ik hem aan leg de knop en dat is in principe alles wat je hoeft te doen nog even weg werken en dan is t smets helemaal klaar ik hoop dat jullie deze video leuk vonden als ze islam dat weet met een duim naar boven of een reactie kapok dat je abonneert op dit kanaal als
je doet klik dan gelijk even op het klokje naast de abonneer button zie ik je in de volgende video tot dan en daar

Baby beanie modellen