hallo babyschoentjes breien of haken ik wil jullie graag laten zien hoe je het laarsje van gonnie of grijs geraakt je krijgt daar best wel regelmatig vragen over ik dacht ik doe het even voor je begint met het haken van een ketting van 6 lossen eerst een knoopje ik ben zet lossen dan raak je drie vaste in de 2de losse gezien vanaf je haaknaald stil het is dit de eerste losse gezien of je haar kanaal dit de tweede hier in raak je drie vasten dan vervolgens drie vasten oplossen van een ketting een losse aan de ketting over en daar raak je in drie vasten wat je maakt een 3 en dan staat er de bocht om leert hier
vast haak en daar bedoel ik mee dat je dat andere kant deze verder vaas 3 zo heb je dan eerste ovaal van het lager uit 6 8 10 12 vasten dan is de eerste toer markeer ik dan elies met een paperclip ik weet wat het tot een laatste vaste van de tour is dan ga ik door met de tweede toer van het laagje dat beteken eerste drie vasten gaat meerdere eerste vaste kijk ik twee vaste doe ik ook bij de tweede paste ook weer twee vasten in bij de derde vaste doet dat ook nu twee vasten in een vaste dan drie vasten kon het rechte stuk en in deze bocht heb ik ook weer twee vaste in een vaste
tweede twee vaste derde oog en 2 gasten nou terecht de stuk haar iets meer die vaste een per vaste kom ik bij de laatste die markeer ik weer met de paperclip en dan heb ik de tweede toer geraakt dan ga ik door met de derde toer we gaan we in de bocht zes keer meerdere vrouwen in 6 vaste telkens twee vast te haken tweede ook weer twee vasten in dezelfde vasten te dienen twee vasten in dezelfde vasten over het rechte stuk maak ik weer drie vasten in in de bocht ga ik ook weer 6 keer meer de hij vast in de eerste vaste vaste in de 2de vaste en dan weer drie vasten het rechte stuk
twee mijn laatste pas te vinden hey die man tip dat is de derde doelen ook geraakt dan klaar te vieren tour en dat is 30 vaste toer 3 dat je op 30 vaste je hoeft in deze tooling te leren mijn wel in de achterste lussen canvas te raken ma steek je jullie beiden dus nee nee raak je alleen achterste hier allemaal ik getraind mijn ouders dit hi het voordeel van het vaak van vast in de achterste lus is dat je dan zo'n extra randje krijgt en dat is wel leuk dan zelf straks omhoog loopt dan heb je zo'n mooie randje drogeham zo rond naar opstaande rand dan ga ik de feiten tour
en in delen toe aan het minderen 30 vaststellen 24 vasten teken dat elke vierde en vijfde vaste samen gehad kan worden beginnen met drie vasten gewoon raakt niet in de achterste lus dan ga je de vieren in feite samen haar doe je door de voorste lusjes om bij de steek in één keer te pakken stalen draad door te halen dan daan ook bij doe je de spec elkaar vierde en vijfde dag weer een drie dan een 4 en 5 samen de laatste twee drie vasten hem er dus weer in vierde en de vijfde samen raken het goed is kom je dus precies uit dan zie je dat het randje ook echt een beetje op gaat staan we niet arbeid
uitloopt wat was de vijfde toer de zesde toer is 24 vasten in een tour haken na de feiten vast bij 24 vasten gekomen en ja allemaal één voor één rond dat is de zesde toer ga ik me zeker te maken in zeven de tour gaan we minder vijf keer aangeeft ge minder doe je door twee steken zaten tussen wat weer de voorste lus lus van de eerste twee vastra en daar maak ik waste mijn ik ook eigenlijk twee maakt de derde en vierde vaste vaste ga ik zou achteras dus de pieken kleur minderen 15 team samen en dan zijn 14 vaste over ja ik ga doordat de tuin en de laatste vraag die mij
die markeer ik weer met dan is toer 7 geraakt want zie je dat je door door geen van te minderen al een beetje een idee krijgt dan ga ik verder met de afvoer daarin moeten we aan en begint drie keer mindere wat 5 keer 3 keer aan het begin eerste twee werk samen om dat nog een keer en voor de derde keer en dan haak ik redde de tour uit en dat zijn dan op 13 vasten als de achtste tour in in de negende tour dan ook nog een keer mindere en dan mindere we twee keer de eerste keer mindere pakken we de volgende twee samen twee kinderen en dan ga ik naar de tour uit en dan zijn nog twaalf vasten
11 en de laatste is dan 12 die markeer ik weer ook toer 9 dan raken we door 10 tot met 12 en indien u meerdere op de mindere hebben nu 14 vaste over en in deze tour de haakjes tablet 14 gasten nu ik toer 10 tot en met 12 geraakt en dan is de bedoeling dat het laarzen opvullen en superveel even een aantal plekjes in stopt en dan inderdaad je mooi stevig opgevuld en dan ga ik de laatste verder laatste tour dankje elke keer twee vaste samen een pakje niet zoals normaal voorste lus van de oosten maar juist de achterste die achterste 2 vakjes aan en daar haar gedaan gasten gaan en het
voordeel daarvan is weer dat er dan weer zo'n oranje zwart staat dat jullie zeven keer we zijn er vuur te steken over nieuwe naar 7 een van de laatste te komen je traint borders dan die dus de laatste toeren heb je de draad af en die hertje af ik borduur dan eendjes en praat maar de steekjes in de laatste tour meestal alleen de buitenste lusjes paste tom reed stevige natuurlijk helemaal dicht is dat ik dan vaak wel even doe is dat ik de andere steek dat staat in patronen de niet beschreven vond ik ook heel lastig om uit te leggen maar leuk gelijk even zien en dan neem ik hier steek je
steek de draad weer naar boven en dan trek je dat een beetje aan dat ook dat dat hartje of dat zooltje winden bol gaat staan echt laatste puntjes op de i kwam net ietsje mooier maken doet dan ook bij de volgende zakt ie hier wel wat in mijn omgeving want daar komt dan zou het een tube dit is natuurlijk optioneel maar daar gaf zo zo gaat dat dank je wel voor het kijken