hoi wat leuk dat je komt kijken bij een filmpje van renske creatief popi en heeft weer en nieuw boek uitgegeven haken en hoop winter warm and cute met ruim 25 patronen ook breien en naaien dus niet alleen haar klit keer maar dus ook breien en naaien ik ben heel benieuwd heb het boek nog niet doorgebladerd dus dat ga ik nu met jullie doen en de achterkant even kijken ik hem goed in beeld krijg kids mutsen mutsen vesten en sjaals baby's twinning bobby ieder heid in de meest knusse trend van het najaar en dit keer zorgt ervoor dat je altijd waar een warme oren
hebt deze winterse editie van h&m home staat boordevol mutsen beanies sjaals en zelfs een heerlijk feest het boek bevat 25 een eigentijdse patronen die eenvoudig en vingervlug te maken zijn als bonus is bobby de dit keer achter de naaimachine gekropen ze maakt stoere jersey broekjes en sweaters voor de kleintjes of je nu ervaren of onervaren bent voor iedere liefhebber van handwerk is dit een boek om aan de haak te slaan nou dat belooft wat ik merk al wat er een kaft in zit of een flap een zachte winter heb je zelf in de hand volg mij op social media nou even de
flap en achterkant kijken olie is ook mooi dit boek is in samenwerking met gemaakt met dura blegh een brouwer hooked poepie en vergeet ik voorzichtig kijken want ik verwacht natuurlijk niet de patronen we en weergeven hier zie je het vetst waar zit in de op de achterkant over hebben zo te zien gebreid even knikken inhoudsopgave vesten en sjaals twinning mutsen kids and babies hij is mooi opgebouwd en hier kijk in krijg je alvast een kijkje in wat er in het boek komt te staan dit kan ik ook laten zien nou nog weer wat mooie foto's bobby staat er zelf ook op
nou leuk voor hoort die ga ik niet voor lees niet moet je gewoon bekijken als je hem hebt even ik dit stukje sla ik even over want dat gaan over de steken die helemaal uitgelegd worden algemene naaien instructies dit kan ik laten zien oost west en gaat niets boven een vest vesten en sjaals tassen het eerste hoofdstuk nou je siri en zie je wat even kijken of ik nog meer kan laten zien het vest weer naar die hadden we al een paar keer gezien die foto gemaakt met duur abelen cheeky zoals lekker dik garen uit mijn hoofd zit daar wol in op breinaald 10 dus dat gaat inderdaad
lekker vlot dit kan ik laten zien hier zie je het vest nog een keer dan een leuke trendy sjaal die is gemaakt met de rabelais cosy dat is katoen kriel mengsel even kijken hoe deze vind ik ook wel heel leuk brownies je al reeds die genoemd en dit is breien op naald 6 dus het is echt een combinatie van haken en breien nog een sjaal die is ook weer gebreide lekker ruim de rabelais dubbel fokker die weet ik niet uit m'n hoofd wat voor materiaal dat is weer op naald 6 oh hier zie je mooie foto's dan hebben we hier een sjaal ook weer gebreide naald steken
wie ratio en dit keer is die heeft econoom gehard zeg ik dat goed weer gereden maar een combinatie van twee verschillende diktes en naalden dus dat is ook wel leuk op de rondbreinaald en of twee verschillende diktes aan maar aan allebei de kanten een andere dikte dus dan krijg je denk ik dit leuke app hier zie je het effect en door met verschillende helden te werken krijg je blijkbaar dit gaatjes effect hartstikke leuk even kijken en gehaakte oranje boven omslagdoek staan wel veel patronen in want ik ben pas op pagina 39 dan komen we bij de mensen denk ik als ik het zo zie ook etwinning ja met ze
onder andere kinderen en een volwassen match die vind ik heel leuk want die is ton sur ton gedaan in hier zie je ton sur ton oh die zijn grappig ook weer volwassen en een kind nou die zagen we net ook al lekkere grote mutsen sjaals of een kool is het met heel dik garen hier zie je hem ook weer hoofdstuk mutsen dus er staat wel heel veel in in dit boek ga er even wat sneller doorheen eerst zie je mutsen met of zonder de pompoen van lekker dik garen gemaakt ook die vind ik ook wel heel leuk die is gehakt even kijken nooit blader even wat sneller nou nog meer mensen nog meer
mutsen hier gaat ze na je kids dus kinderen kleding hallo dit is juist in geraakt dus staat wel een beetje door elkaar in dit boek dit is wel naar een je ook en dit gaat tot metz even kijken hoor 92 tot 176 dus dat zijn wel heel veel maten gaat hier om de broek hier zie je ook weer een leuke foto broekje voor kleine maten en lekkere sweater maat 92 tot 176 nou dan zie je die vers boek voor baby's heb je dan nog een heel hoofdstuk je zie je leuke slofjes aan ook haar even wat vlotter door hemel kans wordt het wel een heel lang filmpje hier heb je een leuk draakje
gehaakt voor baby's oh hier zie je nog meer foto's van traag van draak je leuk in twee kleurtjes heel veilig zonder veiligheidsoogjes met gehaakte oogjes erop oh is nog wel leuk om aan te zien een leuk truitje dus een zeer divers boek achterin staan de naar i-pad schone op schaal dus dat is wel en je moet het zelf nog helemaal gaan vergroten ze staan getekend op ruitjes van een centimeter bij een centimeter en die zijn in het echt vier bij vier centimeter dus dat is wel een dingetje om dat helemaal te vergroten ja da's wel een klusje daar moet je van houden of je moet ik
natuurlijk met een kopieerapparaat vergroten dat kan natuurlijk ook maar ja dat is dat vind ik wel een minpuntje dat er geen losse patroonbladen bij zitten nou hier heeft ze nog een dame kwarts en dat was weer het eind van hun proef nou ik vind een heel leuk boek heel divers met haken breien en haaien dus daar moet je van houden maar ook als je bijvoorbeeld alleen maar bereid of alleen maar raakt ja is echt wel een boek waar veel leuke patronen in staan dus daar heb je ook echt wel wat aan ik vind hem leuk ja ik hoop dat jij wat aan deze review hebt super bedankt voor het kijken en
wie weet tot de volgende keer