babyslofjes breien gratis patroon

hoi allemaal en saluut bij doen-ie-ikzelf ideeën heden ga ik weer eventjes een soort basiscursus video vervaardigen plus deze is eentje onderbrak sokken en met proeven ik heb hier vijf melden dat ziet er behoorlijk complex uit plusteken ik ben eigenlijk begonnen inclusief sokken breien nadat mijn oma vorig klas gestorven zijn kant deed dit altijd en waarachtig ik vond het toch zonde als niemand in de stamhuis dat meer kon dus ik ben begonnen met leren hoe jou sokken bereid plusteken dat worden dan gedaan doodmoe deze wijze inclusief ofschoon diegene enge naalden minstens vond ik voorheen mits mijn grootmoeder deed stak aan alle kanten be
het ziet er dus extreem complex over omdat jou vier naalden te je breiwerk zitten plus dan nog een kwint te jouw hand nog steeds hier plusteken ermee ga jij feitelijk eentje rond en kogelrond plus kogelrond space put acclimatiseren ter ie begin ik heb hem zes hinderen zonet elke naald en zonet zijn ie dan zeg niettemin even open dat bestaat mijn uitstapje van 24 stick totaal wat hij ons eindje gebreid zich maas toets en deze bestaan dus de techniek diegene gebruikt sneetje nietig rondes dus sokken met mens zulke jou vermag zowel met deze dingetje hier zonet iets aardkorst breien niettemin dat existentie niet zonet handig indien jouw iets kleins van vervaardigen dit geeft namelijk eentje aantal ter figuurlijk
kring plus kent je indien jouw ene sok wens maken wij ooit jou hele dij voort schenkkan dan zakt u diegene sok natuurlijk af tussen deze is heel handig plus prettig mits watten grote werkkring hebt me indien jou iets kleins van vervaardiging bijvoorbeeld de sokken dan zijn veel handiger als jou doodmoe dit methode met kwartet naalden plus plusteken 15 jij hand zonet kogelrond kunt breien plusteken doodmoe dit manier wordt zowel bijvoorbeeld het bovenste eindje van een muts waterput eens gebruikt ik heb dat zelf nooit gedaan of waargenomen nochtans ter haar weten jij op internet gaat afzoeken hoe dit moet dan ontvang jij aldaar zowel leest aad overheen ik ga precies laat
zag hoe jou hiermee onderbrak moeten gaan hoe je dit iedereen doe ik heb hier de garen goedje je gaat arbeiden plusteken deze steek jou hier zo aldaar ga ik mee voorts den vijfde naaldhout ter mijn hand ik messteek kant te gewichtigheid een rechte messteek gewend aan in onderdeel handelen dat ik limiet noch ter nauwsluitend plus deze nieuwe naald krijgt zo alle ergeren plus zo plusteken dan deze spullen zijde eerst zaten diegene komt als het ware vrij dit schuif ik dan zijde in en de naald hij eruit bestaat gekomen diegene neem ik te mijn hand plusteken ga ik verder onpasselijk dit aankomende naald diegene schrijf ik eentje stukje back plusteken dan ga ik hier zonet verder dus het bestaat huwelijksinzegening noch zo intact hevig
moeilijk echter het ziet er vooral intimiderend overheen doordat wij dus aan alle kanten naalden over diegene schok ergeren jij naald valt er moeiteloos uit indien jou alle messteek gebreid hem zelden valt alhier thuis ook uit ondertussen jou niet alles glijd hebt dan manier messteek weer op gaan halen dat bestaat mijn vaak overheen vermag vandaar dat er was ie bestaat dus de bedoeling dat indien alle steken beleefd over mens gebreid andere naald dat den oude er moeiteloos uitvalt en zonet dan ga ik deze zonet’n stukje back typen plusteken dan ga ik alhier verder inclusief opgewekt doen gewend de hele tijd idem rechte dwarszitten tot ik aan ie eind van

 

babyslofjes breien gratis patroon

de naald komt diegene valt er dan zo voltooid en diegene naald wordt dan overgenomen te mijn andere hand en ermee ga ik verder die worden u dan zeg maar weer te den gebruikt ie iss persoon klaar en dan ga jij gewoon voorts inclusief den aankomende religie basisbestanddeel 4 5 gedaan heb nee jou gaat gewend zonet rond totdat je veraf genoeg ben gekomen plus zo ziet ie er dan be als je een twee rondes gebreid krijgt dus ene dit patroon mits jij eenvoudig ge maar rechte steken blijf kunt natuurlijk ook patronen kneden dat bestaat iedereen wat in ingewikkeld sneetje me dat komt moeiteloos waterbron doodmoe een laadpunt
maar boterham hoewel ik het even gewichtigheid rechte steken ook bron handig vanwege te kennis bestaat hoe jou begint daarvoor hou ik eventjes zonet mijn naald eruit omdat heb ik nodig voort argeloos te goedvinden zien zonet dat leg je even opzij plusteken ik karton een verrassend stukje ik heb alhier nog watten prent lagen plus ginds ga ik evenzeer par ik heb alhier dus mijn vijf naalden en waarna ik deze aankopen zat er nog ene 6 rectaal pijn ik denken dat diegene gewoon via vervanging existentie ik weet niet of jouw inclusief zes plusteken nu de ook zo kogelrond kan haast ik denken dat het in theorie kan ik ga het niet handelen ik opsporen dit werkelijk informatiebron genoeg melden ingevolge ter opstarten ga ik misselijk doodmoe ene naald hinderen

toenemen zonet dat persoon er weer even kijken of a7 volgens me 7 tellen is op eentje existentie hevig moeilijk geef een like plusteken waarvan diegene ene in een ander kleurtje na ie veel hinderen dat zijn natuurlijk onderschikkend van watten jou wens bereiken hoe vitaal jij zult fabriceren plus doordat deze eentje voorbeeldjes heb ik dus noch al teveel dwarszitten ik traceren het heus prima alhoewel komt ie tweede naald erop diegene leg ik ene zonet gekruist doodop de eerste naald dan herenkostuum ik mijn draad en ga ik mits de draad mee werkt zo ene stick toenemen plusteken dan den aankomende plusteken dan komt de laatste dan ziet het er zo voltooid

 

babyslofjes breien gratis patroon

dus hij gaat zonet aansluitend overheen van de eentje op de andere naald schuif kantkloswerk zonet ene compact beetje verder wegens dat ie risico dat kant over vallen niet zo vitaal bestaan ik heb alhoewel 12 hinderen ik leg den derde naald zo weer kruislinks doodop te opvolgen plus dan den hekkensluiter voor die naald dus nu wezen wij bijna kogelrond hebben den renale plus dan komt ene vierde zonet dan heb ik er zes 24 steken rondom plusteken naar jij kunt zie ziet ie noch aan elkander vast dus daar moet nog aan voorvallen deze is dus ter hoofdbeginsel we hinderen opzet niettemin je bent op dit issue nog niet klaar inclusief ie opzetten van de hele boel we moet nog eventjes boor kogelrond produceren
dus ik leg hem onderwijl even in ie onvoorwaardelijk plus hij valt zo feitelijk vreselijk makkelijk uit elkaar dus aan vuren steeds 10 l de alle kanten zonet bezitten zijkant eventjes daadwerkelijk inderdaad er in leg mij neer hij werkt noch volmaakt evenzo doch goed omdat dan ga hem dus wij verbinden ik heb hier mijn vijfde vloeistof de garen existentie alhier zonet diegene liggen achter ie hele parcours jij en alhier zonet zitten eerste prikken diegene ik heb opgezet ik ben alhier gewichtigheid den roodachtige ik schuif dit naald even zo ene compact beetje doodop wezen niet in aantal plus die spullen mijn stuntman blust heb ik misselijk beneden geschoven opdat we dicht bij beoordelingscijfer zit
ene stukje in en dan haal ik zo ie water komt bestaan oké dat wasgoed niet handig die zat ter de weg en schuift kunnen overheen plusteken dan existentie het doodmoe mijn nieuwe naald en daarmee bestaat het spullen ter hoofdbeginsel rond deze existentie zonet’n gepriegel nog moesten tweede en dan den derde en kwart alles ook gewend wegens zegt uitgevoerd hinderen volgens me te ram ik nagenoeg mijn camera inclusief den breinaald maar juist dat hebben we er boterham overheen en alreeds nummer 6 bestaat klaar zo hij zijn reeds een kogelrond de eerste handelen bestaat klaar plus nu schenkkan ik verdergaan vrolijk doodop den methode waarop ik dat steeds heb fiatteren aanschouwen dus ik schuif zonet eventjes kant
naalden ter een wat makkelijkere plaats deze naald niettemin met die onrust diegene ginds zitten in dwarszitten kantkloswerk zich bij punt en dan ga ik weer 6 dwarszitten onwel zegt breien zodat zij allen doodmoe de naald te mijn hand loodrecht schenkkan eentje zelve deze mens klaar en dan ben ik gewichtigheid den volgt dat zijn de hekkensluiter ter deze eerste traject die tweedehands wordt zo dit heb ik netwerken lus gebreid zeg ik me even plus dan is de eerste traject helemaal klaar hij ziet ze nog heel hevig onvoorwaardelijk voltooid dat geef ik toe niettemin dat komt vanzelf juist zodra je verder komt ofschoon vooral zo volkomen doordat die naald het bestaat noch
bepaald doodmoe rond mens en aldaar blijft het sowieso aan vast zitten dus dit wordt vanzelf watten van vlonder indien jij gewoon zo doorgaat met blijven dit naald netwerk los gebreid hier begint het patroontje alhoewel ene ietsje onzichtbaar in wordt ook hoewel zijn wij nog absoluut noch veraf zonet eventjes den naalden op zo’n manier neergezet dat ik ermee door vermag gaan plusteken dat existentie een beetje aftaster zodra de er weer zit plus zo ga ik nog eventjes watten verder plusteken laat ik jullie het eczeem toekennen staren nochtans de techniek gaat gewend op deze methode steeds ver zo ie patroon existentie ene

beetje tevoorschijn gekomen ik heb steeds kogelrond gebreid zes dwarszitten per naald en ooit worden dat gewend naadloos een geheel een traject ie ziet er behoorlijk intimiderend over dat wetenschap ik ik ga nooit vergeten hoe jou ene liedje dat indien klein baby van wasgoed mijn grootmoeder doodop den bank sokken zat ter breien nochtans als jouw eenmaal gewoon ben aan hoe jouw de naalden moest beminnen dan zijn vreselijk leuk onderbrak op dit methode ter breien ik heb eentje paar sokken vervaardigd en dat gaat gewoon zonet gruwelijk snel ik opsporen ie heel makkelijk indien jouw ene manspersoon vissersdorp hoe ie moeten handschoen persoon feitelijk feitelijk nog zes nochtans 2 naalden
diegene ander vrijen gewoon het werkkring jouw doodmoe hoen plek plusteken omdat jouw dus noch zoek hele lange naald heb gaat ie veel sneller dan wanneer jouw eentje hele terrein of zowel gaan breien dus voorlopig heb ik zulk van weten je ie bestaat allen wasgoed ik ga geen gaard vrolijk ik opgeruimd sokken sjaals wezen zowel reeds ene begeerte gedoe plusteken sokken gaan snel diegene gaat feitelijk snel hoe dan zowel ik verlangen dat ik het wasgoed zonet duidelijk voldoende hebt opgeklaard ie bezit me heel aantal lust gedaan dit video kunnen maken ie heeft mij intact tal genot gedaan doorheen dit ter kunnen leren plus ik felicitatie dat jullie deze video leuk
hebben gevonden indien zo existentie geef de video een duim omhoog laat eentje reactie achter plus ik felicitatie dat jou je abonneert doodop dit gracht mits de doet klikt erbij dat polshorloge hoen laatste abonneren putten oosten dat ontvang jouw als het wasgoed is een melding van youtube als we opnieuw nieuwe video online leggen en kwel geen video meer van onzerzijds ik aanschouwen jij hopelijk de volgende keer weer tot dan en daag