Babysokjes breien haak instructies hoe draaien een paar babysokjes op twee pennen dat ga ik in dit filmpje uitleggen ik heb hier al een een exemplaar gebreid om even als voorbeeld te zitten te laten zien wat heb je nodig ga er natuurlijk twee bright pennen twee hulp naalden als je geen hulp nodig hebt dan kan twee kabelnaalden eventueel ook een haaknaald zonder handvat en een naald waarmee je het stokje in elkaar kan naaien we gaan 40 steken opzetten dit is een 2 3 hier vijf zes als je 40 steken heb opgezet ga je draaien in boordsteek dat betekent een steken recht een stick aan vlecht vanaf de tweede punt bereikt de eerste
steek niet meer dan ga ik hem alleen afhalen zorgt ervoor dat je het straks makkelijker aan elkaar kan naaien dus dit is dan de rechten recht en vervolgens ga je gewoon weer verder met boordsteek breien 1 recht 1 averecht in recht averecht als je 18 pennen boordsteek heb gebreid ga je over tot het breien van gaatjes qua verdeling van de gaatjes zorg je ervoor dat zij trouwens 8 gaatjes maar de voorste twee moeten niet te dicht bij elkaar zitten als wat verder uit elkaar staan dan kom je straks het feit dat je wat beter aantrekken dus ik zal vertellen hoe je gaatjes kan
bereiken en hoe je deze beste kunt verdelen ik begin tim in een kantsteek en uiteindelijk breien 5 steken inclusief kan steek dan en dan haal je eentje over volgens breien 4 steken 4 een halter een over nog een keer 4 een over nog een keer 4 een over baby land aan de voorkant wat zoek je een hier bracht een twee drie vier vijf zes zeven acht eentje overhalen die ga je weer over tot vier steken een en naast de keer 4 een over en dan hou je als goed dus nog drie steken over die breien uit en in de volgende pen ga je steken opzetten op de plaats waar je net een steek afgekant 134 en ik doe dat op
deze manier naar kroon plus en dit is dan de steek die in de volgende pen weer bereid een 3 die heen zie hey 467 eén twee drie en een twee de ring en je hebt hier wie 40 steken op je pennen staan en je gaat nog een keer 4 pennen boordsteek breien je ziet nu de gaatjes en daarna doet dan nog vier pen een boordsteek gebreid in totaal heb je nu 24 pennen gebreid en op dit moment bij de 25e en 26e pen heb je de hulp naalden nodig de 25e pen is een kwestie van ik geef goed zeggen 26 steken breien en dan de overige 14 op de eerste hulp en zetten het op de hulp en zetten dat doe ik op
deze manier eerst even draaien want dan kan ik straks in elk geval ook meteen de steken van de hulp en rechtstreeks weer breien gaat jouw me laten zien qrow dus deze steek heel dicht bij elkaar heel strak zorgt ervoor dat ik op deze manier die hulp en zo door alle steken kan houden de 26e pen zijn 12 steken breien en dan de laatste 14 ook op een hulp en op de tweede hulp en en weer draait dan het werk om en op dezelfde manier ga deze 14 steken op de hulp en zette ik heb je 12 steek het midden van het stokje en dit wordt dan de vrees van het zakje en over deze 12 pennen
ga je nu 20 pennen tricotsteek breien tricotsteek wil zeggen een pen recht een pen aangelegd berecht en pen aanrecht je nadat ik de neus van de wreef en ik zal je nog even een paar pennen laten zien ook die wreed begin ik trouwens met een kan steek dus gewoon af halen daarna verder breien onze pech heb ik zie dat een hulpnaald is losgelaten dit is nou ook de reden dat ik eigenlijk altijd hulp na de gebruik in plaats van kabelnaalden want kabelnaalden heb je ook nog wel eens dat ze er uitgeleide maar god een beetje beleid pap ik ze zo weer op en ga ik verder met
een pen averecht een afhalen na 20 pennen tricotsteek ga je een klein beetje mindere zodat de neus aan de voorkant rondloopt en dat doe je als volgt de eerste twee steken samenbreien thijs natuurlijk net eventjes wat strak hebbes samen breien dan de middelste steken gewoon recht breien en de laatste twee steken ook weer samen breien de aanvraag te pendelen op dezelfde manier is je begint met twee samen breien inmiddels te steken gewoon averecht en de laatste ook weer samen breien op dit punt pakkie je haaknaald en ga ik steek een 13 steek opnemen langs de zijkant van de wreef en daarom zie je
ook waarom ik begin met een kan steek want deze steken kun je gewoon mijn haaknaald heel mooi opnemen dan kom je ongeveer ook uit op die niet ongeveer op precies 13 steken aan deze kant doordat als volgt eerste steek je is wel lastig om dat ik hierin zou steken dan krijg je eigenlijk een gaatje aan de voorkant van het zakje dat wil je niet dus ik kijk eventjes waar ik goed haaknaald incas steken zonder dat ik een gaatje veroorzaak gewoon een aalten bij pakken in een steek een twee twee en vervolgens ga je over tot al die kant steek hier wordt het makkelijk dus dit zijn er 3 4 5 6 7 8 9 10 11
zowel kijk en nummer 13 jaar precies uit en vervolgens ga ik aan de achterkant van de haaknaald de steken overnemen op de bereid ben en dan ook weet direct door tot het draaien kijk vandaar dat ik nu zo direct over gaan kan gaan het breien van deze hulp naald steken doe ik overigens allemaal averecht allah de steken die de nu opstaan kijk je ziet er een beetje hoe het werkt ga ik allemaal recht breien ik ben ik weer aangekomen bij de neus van het slokje en daarmee ook de andere kant van de wreef en hierdoor pet weer op dezelfde manier ik steek niet hier in om een steek op te nemen want daar krijg ik
verder gaat je aan de voorkant dat vind ik niet mooi dus ik pak deze steek dus de eerste hier ook weer 13 steken dit is nummer twee vervolgens weer alle kan steken 3 6 hey 10 het team en ook deze neem ik over op te bereiken op dit moment is het best wel strak zeker als je zoals ik nu brein met katoen maar dat is erg maar een pen op het moment dat je ze straks allemaal gedraaid hebt wordt het vanzelf weer soepele en steken op d2 de hulp en die breien allemaal recht als de steken allemaal weer op een pen staan heb je als goed is 62 steken kijk je ziet hier het stokje ontstaan
vervolgens ga je een hele pen recht breien wel eens een kan steek en na die ene pen recht ga je over tot het mindere voor de zool in dat doe je door 5 steken recht twee samen 17 recht en weer twee samen 10 recht je twee samen 17 rechts niet twee samen in de laatste vijf er echt en aan de verkeerde kant van je werk ga je steeds een hele pen recht doen en aan de goede kant van je werk ga je steeds 4 steken mindere door ze samen te bereiden in de 57e pen heb je geminderd tot 46 steken en dan ga je in de laatste pen de 58e pen ga je alle steken afkanten knip de draad ruim af zodat je genoeg
hebt om het een het zooltje dicht te naaien en even kijken maar dan pak ik deze lusjes en dan kun je gewoon aan de goede kant van je werk knutsels je dicht naaien dan tot slot de achternaam van mijn sok die kun je via die kan steken heel goed dicht naaien een beginnetje maken in een pakje steeds twee lussen van de ene kant en twee lussen van de andere kant en ook hier kun je dan vrij eenvoudig aan de goede kant van je werk deze manier de achterkant sluiten als je bent aanbeland bij de ribbels van de onderkant dan kun je deze het beste op deze manier sluiten door elke keer
het laatste lusje van de ene kant en het laatste lusje van de andere kant te pakken ook dit doe je dan aan de goede kant van je werk dat geeft toch een heel mooi strak resultaat voor het vetertje haakje eerst 80 lossen en op de terugweg haakje ander halve vaste en halverwege zet ik dan het feit dat je aan de achterkant vast te hoogte van de van de gaatjes en doek op deze manier zodat de baby ook het koordje er niet uit kan trekken dat maakt het wel zo veilig en hier ga ik dan maak ik het af met een halve vaste tot slot draag je het koordje door de gaatjes en is je sok je af en dit zijn ideale
sokjes voor baby's hartstikke leuke kraamcadeautjes ik heb er al heel veel gebruikt en het zijn sokjes die een baby doordat je het kan strikken niet zo makkelijk uit rappels heel veel succes met het breien van deze sokjes

Leave a Reply