hoi in een vorige video heb ik laten zien hoe je deze steken bereid en daarbij gebruik dit krukje van die omslagen en er is ook een andere manier waarop je dat kunt doen en dat ga ik je nu laten zien in de vorige video heb ik bij het maken van deze steek ook laat zien hoe ik deze lamp te steken doen maakt biljoenen ook laten zien dat je gewoon ook andere rand steken kan gebruiken voor dit ga ik beren deze 10 mm naalden gebruiken voor de opzet net als bij de vorige keer en ik ga dit eventjes snel doen als je precies wil zien kijk dan eventjes naar mijn vorige
video maar wat ik dus nu gaat doen is eerst een rij opzetten van 14 steken en dan ga ik daarna ga ik toer recht te breien dat doet trouwens met een 8mm naald en als ik dat gedaan heb kom ik bij je terug oké ik heb mijn opzet gedaan en ik heb vervolgens een toer recht gebreid en deze toer recht die geteld als zeg maar de verkeerde kant van het werk en nu ga ik deze doen en ik begin met een rand steek en die haal ik gewoon af recht af en brengt mijn draad naar achteren en dan gaan we nu ook weer gewoon recht te breien maar ik zat gewoon laat zien we beginnen met
een rechte steek en dan bij de volgende steek ga je niet hier in breien maar dan ga je eigenlijk in de steek de onder breien dus je ziet hier die die opening hier en dan ga je daarin breien en dan laat je vervolgens je steek afglijden dus dan lijkt het net alsof je iets op laten steken laten vallen maar het is niet het geval dus ik ga het nog een keertje doen dus je hebt een steek gewoon blije en een steek in de steken onder breien en dat doe je zo de hele tour door dus een gewone steek en dat onder een gewone steek en een keer onder een gewone steek en eentje
hier onder en een gewone steek en eentje hier onder en dan zijn we bij onze rang streek en die bleek gewoon dus dit was de eerste tour van de steek van deuren van de bijensteken we zijn nu weer aan de achterkant van het werk gekomen en we gaan we eerst beginnen met de rand steek te breien en brengen de draad weer naar achteren en nu is het de bedoeling dat we de volgende steek te zitten zomaar aan een lusje omheen en het is altijd eventjes een beetje zoeken van welke naar de goede is bij de eerste steek moet bij deze moet ik echt deze onderste hier hebben dus ik moet hem wel
even onderuit uit er een beetje kijk nu zie hem tevoorschijn komen ze hier heb je hier dat dat lusje en die ga je samen breien met deze steek die op je naald zit dus en dan vervolgens ga je de volgende steek ga je gewoon dicht breien de volgende steek ga je weer met zijn lusje samen breien je ziet hier dus dat hij een lus die komt hier vandaan dus die breien samen en dan vervolgens ga je deze steek gewoon breien hier weer in en deed al je ziet hier dat lusje samen breien en eentje enkel breien hier ook weer zal het even goed kijken van waar die zit samen breien en eentje
enkel breien hier weer samen met zijn zusje samen breien enkel breien samen breien enkel blij en dan je laatste rang steek breien recht we zijn nu weer aan de goede kant van het werk appellant het is nu nog niet zo heel goed te zien ze zullen met deze steek je moet ook even een aantal toeren gedaan hebben maar het is de goede kant van de steek en nu gaan we eigenlijk hetzelfde doen als de vorige keer dat we aan de rechterkant van het steek van van de rechterkant zaten maar we springen als het ware een in een steek nou ga ik gewoon laat zien we beginnen we in met die rand steek af te halen en
hier beginnen we met direct in de steek de onder te breien dus hier onder en dan vervolgens deze heeft al een lusje om zich heen en deze blijven gewoon deze heeft nog geen lusje dus deze breien we hieronder en gewoon deze onder een steken en bij deze boven in steken bij deze weer onder in steken boven in steken onder insteken bovenin steken onder in steken boven in steken en dan onze zij steek en die breien we recht hier geldt ook weer we zijn weer bij de achterkant beland en hier doet dezelfde steek als 2 toeren terug alleen je verspringt een steek nou we beginnen weer ga gewoon
eerst die eerste averecht af halen dan gaan we deze eerste gaan we recht breien en hier ga je weer kijken waar is 10 plus en daarmee ga je samen breien dus een alleen breien en hier letter lus samen breien deze al lijm breien en deze plus samen breien deze alleen breien en deze met de lus samen breien lezen alleen breien deze lus ze samen breien alleen breien samen breien en dan onze rand steek gewoon eentje recht en eigenlijk is wat gewoon dus elke keer we de rijen twee tot en met vijf herhalen en dan krijg je precies dezelfde steek als met de andere methode die ik in de andere video heb het laten
zien en ja het de af de afwerkrand dus als je moet of rechten die laatste tour kijk je hebt nu dus niet te maken met met lusjes om de om je naald heen dus dat is eigenlijk het verschil met de vorige methode waar je vorige queue elk jullie lusjes over je naald heen had hier heb je dat niet dus hier kun je dus gewoon simpelweg alle steken gewoon recht breien en dan over elkaar zo afhalen ja en dat is wat ik eventjes ja en versnel willen laten zien over over deze methode