ik heb voor jullie weer een nieuwe tutorial en zoals je ziet kef spannen hoe ik typ rij nou in dit zijn 8 echte cash kleuren dus dat wil ik jullie laten zien hoe ik die prijs dus we gaan nu breien ja dan had ik nu nog zien wat we nodig hebben reina dat dit zijn drie millimeter en haaknaald twee en alle dus ga een naald om de draadjes wegwerken een toerenteller en en markeer de dat hebben we allemaal nodig en natuurlijk het garen en als gewoon katoen en dan ga ik snel maar eens even beginnen begrijp hun steken hoek zetten ongeveer zo lang raad nodig breinaald weg ik de op pak ik dat
zowel de ga ik steek een opzetten twee ploegen of zes steken opzetten 6 nou dan pak je de volgende breinaald en doe je ook weer 6 en dan doe je dat zuiver als je werk rijdt en draad dit is de werkdraad wikkel je zo mooie dingen had ik je nog een als en dan gaat het verdelen drie steken elke naald krijgt drie steken zo actueel nog even verdeler met de laatste 3 leidse steek zit bij mij altijd gedraaid ja heb je al steken deelt en dit is trouwens mijn mankeerde met de gaan we meerdere eerste steek breien gewoon de tweede steek stukje ik gewoon in zoals het hoort zoals je gewend bent
draai omslaan doorhalen laten staat dan ga je het achterin steken ben je draait ophalen dan mag je er af en heb je gemeen het de volgende naald een steek breien gewoon tweede steek jij je meerdere dus je steekt gewoon zo in als je net op gedaan hebt met gewoon breien en dan steek je nog een keer in dezelfde steek nog een keer achterin hi het redden en je hebt in gemiddeld in de volgende steek breien gewoon en zo ga je meerdere en dat doe je tot je 12 steken hebt dus ene ene toeren dan breien dan ga je meerdere in de tweede toer dan ga je gewoon de gewoon breien
dus omloop dus is eerst mijn om ga je meerdere tweede ronde dan ga je gewoon breien totdat je 12 steken op elk naald heb staan dus op elke naald moet je 12 steken hebben en dan kom ik weer terug zo ik moet nog even weer teruggekomen want ik heb nu eerst weer gemiddeld met jullie dat hebben jullie net kunnen zien maar toen ben ik weer gelogen en breien zonder te meten maar nu gaan we niet meerdere in het midden maar de tweede steek en de in de laatste steek laat je liet zien de eerste steek breien gewoon de tweede steek wat weer gemeerderd en de volgende steek wordt ook gemeerderd en de
volgende steek wordt gewoon weer gebreid de laatste steek dus de meerdering gaat als volgt de eerste steek breien gewoon tweede steek en je meerdere in de een na laatste steek ga je ook weer meerdere en alom in noemen dus meerdere en niet meerdere wat ik je let ook al heb verteld in het begin en zo ga je door totdat je op elke noot 12 steken hebt in dan kom ik weer terug zo ik heb nu ook vooral 12 steken op op elke ben en nou die gat dichtmaken moet ie ook nou dicht maar ik ga eerst even met mijn keerde de tussen tot hier zit het begin daar doe ik een keer de tussen zodat ik weet waar
de begin rolde het begint en de eindronde nou dat maak ik even een handje de de draad door de naald nog ga ik naar binnen en dan weer naar buiten en dan winnen pinnen in de buiten naar binnen de pinnen weer in de buiten naar binnen laatste keer op het ook nog een keer weer naar buiten en het raak ik hem en loopt naar binnen een keer won je nog een knoopje voet dus ik krijg doet nog een afknippen en dan ga ik weer verder breien en nu gaan we gewoon breien een zonde te meerdere want dat zijn al klaar met te steken dus we hebben op elke maand al 12 stem dus gaan gewoon breien
totdat ik 11 stoere dus gewoon breien zonder meerdere snel dus dat ga ik even doen totdat ik 11 touring heb gebruikt en dan kom je terug op elfen rondes maar ook en dan kom ik heb weer terug tot zo oké ik heb nu elf toeren gebreid gewoon in en rond zoals twitteren en nu gaan we meer minder een steek breien gewoon deze twee gaan nu samen breien de rest wonden spreken tot de laatste drie steken naar alle reed mede aan mindere deze zeer drie steken lopen gehouden en deze gaan we ook weer minder dus denk ik gewoon breien twee samen breien breien wit tot een laatste drie
steken dan ga je in meerderen en minderen oh super goed en haat je zo de laatste steek breien gewoon dat ga hier niet elke ronde ga je meerdere ene ronde ga je minder in de andere honden ga je gewoon recht breien en dat doe je net zolang totdat je op elk naald hier steken overhoudt en dan kom ik straks ook weer terug als ik 4 stekene opengehouden dan kom ik weer terug ik ben nu klaar met minder ik heb overal en wie je steak en overgehouden dus ik knip ik de draad a best lang stuk hoor zo pak ik de naald doe ik de draad erin zo een gek de stick en eraf halen zo loop in 1 keer
heel open hoor een keer laag ik doe het op deze manier je hebt zoveel het ook nou dit is niet meer nodig dit spul de wij gaan nooit net je spullen wil zo 9 tot een ets wel vol in totdat het past dat er genoeg in zit nou is prima trek een draadje en looks geen nog een beetje audio dat je rond wordt en dan ga je na je weet je wat gaat er met je dicht is zo nou hoe istie dollar nog ik een knoop in er een ofzo netjes zo voor de zekerheid nog eentje niet meer los die roer om de reed helemaal erin zo raak je wegknippen en dan is die nog niet klaar we hebben ook nog een haaknaald
beetje naar draad show doen we dat ook weer werpen naaien en dan ga ik 18 lossen dan kom ik weer terug zo ik heb nu achttien losse scheiden weer bij dit punt de draad af ja in de toekomst nog een keer doorheen een beetje goed er trekken zo die we nodig had ik weer doei waar heb ik dat mooie gelaat naar je haar zeg ik ben moment joh zo nu gaan we de 18 bossen je moet ik nou op drie bal hebben ja in zit zo het moeten niet helemaal door schulp nou en die andere ook nu doe ik de andere kant ja en toen nog een knoopje erin zodat het goed vast zit zo nu gaan we draadjes weer verstoppen
je als een draadje naar de tweede oké we verstoppen in het zo broeken draadjes verstoppen dat is ook weer ons geweest zie wel heeft ook weer haar haartjes achtergelaten nee geeft niks raatjes ja nou en knippen we de draad netjes af ja in de draadjes zijn weer verstopt en dan heb je een kerstbal nou je kunt er ook nog patroon neem breien zeg maar en andere kleurtjes natuurlijk wat ik vertellen deze lijkt oranje met is erg groot deze man keerde is ook n groot we komt op de film over op dat het oranje is kant over en blijkbaar heb je mooi kerstballen voor in de boom
nou dit was het video vond je de video leuk doe het duimpje omhoog en als je toch lekker bezig bent kun je ook abonneren is gratis en daar is ook nog een belletje naast dan kun je ook op klikken en dan kun je altijd op de hoogte als ik weer een nieuwe video heb nou dit was de tutorial ik wens je er veel plezier mee en bedankt van een voor het kijken en tot de volgende tutorial hoi