bedsokken breien met 2 naalden

bedsokken breien met 2 naalden Mobiele digitale post met Wetenschap Technologie Techniek Opleiding Kunst Wiskunde! 1. Cyberoplossingen, digitale intelligentie, anti-intelligentie, contra-intelligentie voor …
deze tutorial laat zien hoe je de kronkelige steek maakt wat je doet is een ruche toevoegen aan een filet of een open gehaakt stuk mazen dit is je basisfilet haakwerk het kan aan een hoed worden toegevoegd voeg het toe aan deze pet in een willekeurige vorm het kan ook aan de V-steek worden toegevoegd dit is een open type mesh-haaksteek dus je kunt de steek er bovenop toevoegen dit is een oma-vierkant met V-steek dit is wat je doet om het aan een filethaakstuk toe te voegen, steek je een slipsteek en bevestig je je nieuwe kleurenketting 3 Ik zal over de rijen werken Ik ga ongeveer vijf of zes stokjes haken je kunt het zo vol maken als je wilt dat het niet ‘ t moet vijf of zes zijn je kunt er drie of zeven gebruiken hoeveel je ook wilt doen nu ik ga naar mijn volgende blok er is een twee drie vier vijf zes nu ga ik naar mijn volgende blok en zet er dan zes dubbele haak allemaal in hetzelfde blok en als je merkt dat dat niet vol genoeg is, kun je er zeven of acht doen om het aan te passen aan het project dat je aan het maken bent ga ik nu naar het volgende blok je kunt een schema volgen of willekeurige soorten borduurmotieven maken met deze haaksteek twee extra steken per blok toevoegen geeft het wat extra volheid en ik ben ik werk nu dwars over de rij ik wil door naar mijn volgende rij ik ga een paar haaksteken op deze zijbalk hier gewoon zo doen en afhankelijk van wat je aan het maken bent, wil je misschien je garen afknippen, misschien wil je de zijbalk overslaan je kunt zo ongeveer doen wat je wilt doen nu ik mijn dubbele haakwerk op de balk van de volgende rij werk ik ga naar het volgende blok op dit punt je steken zouden zo moeten ruches dit is de open mesh zomerhoed die ik heb gepost Ik heb willekeurige steken gemaakt rond deze hoed ik volg geen patroon of zoiets en je kunt in elk van deze balken zien dat sommige balken deze richting zijn en sommige deze richting dus ik kies willekeurige staven en voeg de steken toe in en dan kun je het gewoon invullen zoals je wilt het is niet nodig om alle balken in te vullen de ruches doen het best goed alles vullen met deze hoed Ik gebruik een maat K haak 4 draads garen en ik Ik vecht hier gewoon met willekeurige staven en voeg 6 stokjes toe nu ga ik verder naar de volgende staaf nu ga ik hier een staaf oppakken en nog zes stokjes toevoegen die je een idee geven wat er aan de hand is je gaat door met het invullen op willekeurige plaatsen totdat je al je ruches hebt ingevuld je kunt dit ook doen op een hoekvierkant dit is een vierkant met v-steken als je een idee wilt hebben waar je heen wilt, bijvoorbeeld als je een moeilijke hebt tijd om je steken te zien Ik ga een contrasterende kleur nemen en die door het vierkant weven en dan eruit trekken als ik klaar ben of terwijl ik het vierkant maak, dus je wilt oppassen dat je er niet doorheen haakt, maar dit is slechts een gids, dus je weet waar je heen gaat nu heb ik mijn gids op zijn plaats nu ga ik glijden en mijn yar bevestigen n ketting drie en begin dan dubbel haakwerk allemaal in dezelfde ruimte te maken zodat ze nu vol zijn Ik werk in de hoek en ik werk precies tussen de vorige rij en de bovenste rij van de V-steek en ik ben door er ongeveer vier of vijf stokjes in te steken werd dit vierkant gehaakt met een kleinere haaknaald zodat de steken dichter bij elkaar zijn en ik zal niet zoveel stokjes per vakje nodig hebben nu ga ik naar de volgende ruimte en werk ik tussendoor deze V-steek en de V-steek van de volgende rij precies over mijn gids en ik ga ongeveer vier of vijf stokjes in elkaar haken als je eenmaal met de steek begint te werken, je hebt een goed idee voor hoeveel volheid je wilt toevoegen vijf en je kunt zien hoe het al begint te ruches nu ga ik naar mijn volgende steek, werk recht over mijn gids heen Ik steek de haak door de bovenkant van deze steek heen naar achteren en door naar de onderkant van deze steek op de hogere toer en mijn steken mijn dubbele haakwerk nu werk ik over r mijn gids ga verder met de volgende steek en ik kan mijn gids hier zien met behulp van een gids is een geweldige manier om je eigen unieke vormen en originele patronen te maken je gaat door met het volgen van je gids totdat je die ronde nu hebt voltooid om voeg meer toe om je heen zul je de kleur van je keuze tussen de toeren hier tussen de steken van ketting 3 vastmaken en dan het stokje blijven toevoegen, waardoor het ongeveer deel zo vol is als je wilt en ga verder met de volgende steek en ga verder met de volgende steek dit is wat je krijgt als je je ruches hebt voltooid hoe meer dubbele haak je toevoegt hoe voller elke ruche zal zijn je kunt hetzelfde doen met de muts met v-stiksels je kunt ook het streamer vierkant gebruiken patroon of het streamer gehaakte mutspatroon zonder de enkele haak als een andere optie voor een open mesh-patroon