BOLERO EEN RECHTHOEKIG HAAK “RAM” Zelfstudie door Maricita Colors

BOLERO EEN RECHTHOEKIG HAAK “ARIES” Tutorial door Maricita Colors IK HEB 250 GRAM KATOENDRAAD GEBRUIKT en 5 mm HAAK. IS EEN …
[Música] hallo jongens en meisjes van kleuren vandaag hebben we een nieuwe tutorial is deze indo gehaakte bolero is gemaakt in een stuk het heeft geen verhogingen het heeft geen afnames het lijkt erg op mijn katrina bolero alleen gebruikte kettingen en dubbele haaksteken die ook worden gebruikt bekend als hoge steek is erg mooi en gemakkelijk te breien de fantasiesteek wordt herhaald in alle rijen je kunt het laten met katoenen draden je kunt het laten met acryl of wollen draad en ik hou ook van de kleur goed dus nu gaan we leren hoe brei je deze schattige gehaakte bolero voor het voorbeeld Ik ga dezelfde draad gebruiken, het is katoenen draad, op het etiket staat dat ik tussen 4 of 5 millimeter kan haken en ik heb haaknummer 5 millimeter gebruikt elke bal heeft 50 gram Ik heb 5 bollen gebruikt dus ik heb 250 gram gebruikt. Als je dit niet hebt, is hier de schets van mijn bolero de breedte van mijn bolero heeft 99 kettingen, wat hebben ze gemaakt 80 centimeter dit gaat verdubbelen dus deze 80 centimeter wordt 40 centimeter dit is de len gth van de nek tot de taille en de lengte die we gaan breien is de lengte van de arm knuffel de lengte is 90 centimeter van de stof 90 centimeter lang je kunt een meter breien anderhalve meter in Eigenlijk is de lengte gaat de lengte zijn van arm tot arm als je wilt van elleboog tot elleboog of van pols tot pols je gaat hem langer maken deze bolero is 90 centimeter en je hebt de foto’s al gezien dat hij een beetje kort is het is een beetje tot aan de ellebogen begint ongeveer de basis van dat fantasiepunt met 19 kettingen als je meer breedte wilt, moet je nog 5 kettingen toevoegen 19 plus 5 24 als je meer breedte wilt 24 5 29 enzovoort totdat je de breedte van je bolero hebt die je geeft de voorkeur aan mijn bolero het begin heeft 99 kettingen die 80 centimeter zijn die 80 centimeter is van de nek tot de taille hier het monster we gaan degene met 29 kettingen weven ik wikkel twee keer deze eerste gaat door de tweede haak en ik brei de eerste ketting een twee drie vier fi ve 78 25 26 27 28 en 29 lossen als je meer lossen hebt, ga je dezelfde steken herhalen die ik je op dit moment ga laten zien onthoud dat ze altijd 5 lossen meer doen 29 plus 5 34 34 5 39 en zo op mijn bolero heeft nu 99 kettingen als je al de breedte hebt die je verkiest, dit gaat verdubbelen, dus je kunt niet proberen met je kettingen, je sluit je kettingen en deze lengte is van nek tot taille nu ga ik de vierde invoeren steek dit zijn de eerste 2 3 en 4 hier ga ik breien Een haarspeldje dat ook wel een hoogtepunt wordt genoemd hier heb ik al de eerste groep van 2 stokjes, dan laat ik een scheidingsketting achter en ga ik naar de derde volgende punt 1 2 en 3 en ik heb een enkele troffel een punt gesprongen en in de volgende breien we een enkele staaf, een ketting en een staaf op hetzelfde punt, dan hebben we een boog gebreid dit is de eerste groep, een staaf en een groep van 2 stokjes, scheidende deelnaden, we breien een scheidende ketting, nu gaan we naar de derde s De n ext punt 1 2 en 3 en hier laat ik je een haarspeldje een hoog punt sprong een punt en in de volgende herhalen we de twee maskers gescheiden door een ketting in hetzelfde punt en een scheidingsketting dus kijk hier ik heb al twee groepen een volgende opnieuw In de derde de volgende steek herhalen we de balk, slaan een steek over en in de volgende breien we twee paar gescheiden door een ketting, dus we herhalen, dus het moet herhalen tot het einde van de rij wanneer je klaar bent met de groep van 2 altijd verlaten een scheidingsketting 1 2 3 een staaf we slaan een steek over we gaan naar de volgende en we breien de groep van 2 stokjes gescheiden door een ketting en om af te sluiten weven we de scheidingsketting we zijn bijna aan het einde van de kettingen 1 2 3 Ik brei een staaf sprong een punt en ik vind de eerste hier gaan we naar binnen en we gaan twee stokjes weven het eerste stokje is altijd een beetje dicht en op hetzelfde punt zal ik nog een stokje hebben hier in de hoek niet meer De scheidingsketting is maar 2 stokjes en een d we zijn klaar met de rij. Kijk, je kunt een voorbeeld maken en je kunt zien hoeveel centimeter je breiwerk maakt, volgens dat ga je verdubbelen om de steken of centimeters te hebben die je verkiest. Ze hebben hier 80 centimeter breed gemaakt Ik heb 1 2 3 en 4 4 groepen stokjes van deze groepen van 2 Ik tel de hoeken niet maar de groepen dus als ik hier vier groepen heb in elke rij moet ik altijd die vier groepen hebben dus dat mijn stof past het lukt me in mijn bolero Ik had 18 groepen om de tweede rij te beginnen Ik brei 3 lossen als een stokje en keerde de stof als de startdraad voor mij aan de rechterkant zit dit is de voorkant van de stof in dezelfde steek ik ga een staaf breien dit breien is super simpel omdat alles herhaald wordt in de rijen na de variatie ik brei een scheidingsketting en hier vinden we deze boog voor die groep van 2 stokjes dan hier hebben we een staaf in deze groep Voor twee weven we een groep van twee stokjes gescheiden door een ketting en scheiden altijd een ketting we passeren deze groep kijk hier is deze groep en de bar en in deze boog voor deze groep van twee weven we een enkele bar en herhalen de twee dubbele haak samen gescheiden door een haarspeldje dit jij this gaan herhalen in alle rijen en wanneer u de groep van twee voltooit, gaat u de splitsketting een boot weven en in de groep zullen de twee dubbele haakjes altijd worden gescheiden door één vlak. scheidingsketting en we herhalen alles altijd als ik klaar ben met de 2 stokjes in een boog de scheidingsketting wordt hier altijd gehaakt het bereikte de hoek voor deze groep we verlaten de bar en in de hoekketting die de derde wordt die we aan het begin breien van elke rij brei ik twee koffers aan elkaar 1 en 2 weer om de volgende rij te beginnen drie kettingen en we draaien de stof en op hetzelfde punt breien we automatisch een toverstok we breien een ketting van se stop en hier vinden we de eerste boog van twee koffers hier weven we voordat we vertrekken het stokje en de twee paren aan elkaar gescheiden door een ketting dan herhaal ik de scheidingsketting al en we herhalen de scheidingsketting nog een keer Ik zal deze toer afmaken en de twee stokjes apart aan elkaar haken voor een ketting

een scheidingsketting en voor de bedieningboog breien we een scheidingskettingstaaf en we komen weer bij de hoek voor deze 2-dubbele haakboog hier hebben we een enkele bar en in de derde ketting vanaf het begin van de vorige rij gaan we naar binnen en we heb twee varianten bij elkaar en om de volgende rij te beginnen hebben we drie kettingen en draaien we om, opnieuw gekozen Ik sta vooraan in de video hier Ik heb 1 2 3 en 4 dus we hebben altijd de 4 groepen dus je gaat weven de lengte van arm tot arm en dit wordt zo verdubbeld hier gaat de ene arm en hier gaat de andere arm deze breedte is van nek tot taille Ik heb al mijn geavanceerde video waarin ik je laat zien hoe het eindigde en ik sluiten Ik ga hierheen Ik ben al bijna 90 centimeter vooruit gevorderd Ik heb in totaal 51 rijen dit is de verkeerde kant van de stof in de breedte Ik heb hier ongeveer 80 centimeter Ik heb 99 kettingen aan het begin in totaal hebben we 18 bogen in elke rij nu hier ga ik de stof sluiten nadat deze groep is gewevende scheidingsketting stokje in de boog we breien de 2 stokjes gescheiden door een ketting de scheidingsketting tussen groep en groep we maken het af je kunt de gewenste lengte van je bolero weven Ik moet de academische scheiding in de dezelfde boog zolang in dezelfde continuïteit bogen niet de scheidende ketting en we hebben de toverstaf en in de derde startketting 2 stokjes of twee steken hier handelen Ik kan de stof sluiten Ik ga de draad niet afknippen omdat ik ga om het te gebruiken om de zijkanten te verbinden Ik open de laatste steek en we passeren deze en ik ben nu gesloten Ik ga je uitleggen hoe we onze bolero gaan aansluiten hier is de draad waar het gesloten is we zijn aan de verkeerde kant altijd aan de verkeerde kant ik steek of passeer de draden die ik hier verwissel ik heb 250 gram draad hier is het startboek aan de linkerkant dan is de voorkant voor mij is deze kant ik heb van hier naar boven gebreid in de lengte ik heb ongeveer 90 centimeter dat is t de lengte van arm tot arm die van elleboog tot elleboog kan zijn of ook van pols tot pols als je langer wilt, niet de breedte, hier heb ik 99 kettingen aan het begin die de breedte ongeveer 80 centimeter maakten, dus je kunt er ook een vierkant van weven kan 90 x 90 80 x 80 zijn een meter bij een meter dat is hier geen probleem ik heb hier een schets gemaakt ik heb 99 startkettingen die ongeveer 80 centimeter breed zijn dit is de breedte die wordt het wordt zo gevouwen en lang en gebreid 51 rijen met een lengte van 90 centimeter dan gaan we deze sluiten dus de bolero in mijn vorige bolero in de katrina bolero Ik heb twee gelijke stukken gemaakt en elk stuk is ongeveer 40 centimeter breed en 1 meter lang [Música] hier ga ik de zijkant naaien en ik ga hier een ruimte overlaten voor de mouw voor de armen om de armen te passeren dit is hier Ik moet eerst lokaliseren waar de voorkant van mijn stof is laten we kijken hier is de startdraad aan de linkerkant dan naar Dit is de verkeerde kant op, ik ga de stof naar voren draaien, dit is de voorkant, de startdraad, kijk, het is hier aan de rechterkant en ik ben 90 centimeter lang en we gaan om van voren naar voren samen te voegen, dan gaan we dit vouwen. Ze zijn 80 centimeter 40 40 en in lengte is al deze lengte 90 centimeter in mijn katrina bolero Ik heb een meter lang gemaakt dus het is groter maar dit is een kleinere bolero om mee te doen Ik zal een dunnere haak gebruiken de 3 en een half omdat op die manier het kan gemakkelijker dan nu we al de helft van onze stof hebben we gaan de opening voor de mouw 18 cm laten we gaan een haak of een veiligheidsspeld plaatsen en dit wordt het merk en ik ga om al deze samen te voegen en laten we de hoek situeren met dit haakwerk is gemakkelijker te verbinden omdat het dunner is we gaan naar de voorste hoek en hier is de draad en we gaan een halve vaste breien we gaan de draad naar voren brengen Ik brei een verbindingsketting en een ketting als een halve punt of een enkele haak en we gaan de stof leggen, dus ik ga van voren naar voren samenvoegen we gaan door een punt we pakken altijd twee draden we laten een halve punt van aangezicht tot aangezicht punt voor punt en we hebben een half punt aan de andere kant gaan we doen hetzelfde ga door met herhalen of ga je dezelfde centimeters sluiten dan ga ik mee hoog haken hier ik bereik het merkteken Ik brei voor de voorkant een half punt half punt half punt laag punt en onthoud dat op de andere kant ga je hetzelfde aansluiten en nu kunnen we het merkteken verwijderen en ik ga de draad afknippen en we gaan sluiten ik laat een paar centimeter over om goed te naaien en om de draad te sluiten ik ga alleen door de wereld en kijk hoe mooi het eruit ziet als een klinknagel dit is het omgekeerde en dit komt Om de voorkant te zijn is het erg mooi en hier is de kant voor onze armen om naar binnen te gaan, dan aan de andere kant ga je mijn ding doen we gaan om de 18 centimeter van de vouw te lokaliseren en hieraan mee te doen [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] [Música] haak bolero Ik hoop dat je me schrijft en me vertelt welke kleur je gaat breien voordat je deze video afrondt Ik wil je uitnodigen om je te abonneren op mijn kanaal hier op youtube het is helemaal gratis je kunt me ook vinden op facebook en instagram dank je heel erg iedereen mijn volgers voor het kijken naar mijn video’s reageren en delen ze en we zijn in mijn volgende tutorial doei doei [Música] [Música] [Música]