breien is nog nooit zo makkelijk geweest
e Hallo allemaal, goede praktische ideeën Welkom op mijn YouTube-kanaal, ik zou heel blij zijn als je je abonneert op mijn kanaal en een reactie geeft voordat je mijn video invoert. Je kunt het in 10 minuten breien en het aankleden voor je baby. Ik zal een bootie-model. Kijk, het is heel schattig, het is heel gemakkelijk. We gebruiken het meteen, laten we naar de constructie gaan, God, ik zal proberen het op de kortste manier uit te leggen. 11 12 rijen harosha-tanden Laten we nu doorgaan met breien, we zullen hier onze reducties doen, ja, we zullen 10 lussen sluiten vanaf deze kant, dus ik brei 2 lussen aan elkaar, dit en ik ga door met hetzelfde proces door de puff terug op mijn lus te plaatsen 23 mP3 14 15 16 17 18 19 ben 10 ben 10 heb ik hier een lus gesloten en de overige lussen gebreid, maak ik mijn toer compleet? Ja, ik heb een ontbrekende borst gemaakt aan deze kant en heb ik de andere lussen aan de achterkant gebreid. Aan deze kant, we zullen 10 lussen verkleinen, dus ik brei twee lussen aan elkaar en ik herhaal hetzelfde proces door de lus in te voegen 23 mP3 14 15 16 17 18 19 oo en ik miste 10 lussen aan deze kant, schrijf je in?Ja, ik heb onze lussen gesloten. Laten we nu onze lussen tellen 3 6 9 12 15 18 21 24 27 en 28 lussen over en ik heb mijn crèmedraad hier geknoopt Dit is de achterkant van mijn breiwerk, we doen onze kleurverschuivingen vanaf de achterkant van onze organisatie, nu beide van mijn kleuren zijn samen. Ik ga verder met het doel, brei ik alle lussen achteruit tot het einde van de rij, ik brei een rij aan de voorkant van dit breiwerk, kijk naar de voorkant van dit breiwerk, kijk naar de voorkant van dit breiwerk, ik voltooide een rij harosha-tanden, als we naar de achterkant gaan, draai ik dan alle lussen om Ik zal mijn rij voltooien en opnieuw dit Laten we onze rij voltooien door achteruit te breien en naar de voorkant van het breiwerk te komen Ja, kijk naar de voorkant van het breien, we hebben een rij harosha-tanden gemaakt. Nu heb ik de lus gekocht zonder hem te breien. Hier ben ik een lus aan het vergroten. Hier brei ik twee lussen aan elkaar deze. Ik brei twee lussen aan elkaar deze. Ik heb er twee vergroot tot het einde van de rij breien we al onze lussen op deze manier Ik vergroot er nog een Ik brei twee lussen samen brei deze abonneren deze Ik brei deze twee lussen samen abonneren deze ik brei twee lussen samen deze vergroot ik brei twee lussen samen brei ik de laatste lus hier in m Laten we nu onze lussen opnieuw tellen, niet verhogen of verlagen 3 6 9 12 15 We hebben nu 18 21 24 27 en 28 lussen, hoeveel rijen maken we door zulke lussen aan beide kanten van het breiwerk te breien, behalve deze plek met gaten, laten we het voltooien in 1 2 3 4 5 6 rijen harosha-draad vanaf hier . Behalve onze plaats, hebben we 36 rijen harosha-draden voltooid. Nu neem ik hier de eerste lus zonder hem te breien. Is dit de volgende lus? Ik brei de omgekeerde. Een vraag is een slot plat Dus we breien een omgekeerde platte elastische gebreide muziek hier deze omgekeerde deze recht o laten we onze rij voltooien door deze rechte te breien abonneer op achteruit Ik ging naar de achterkant van dit breiwerk Ik nam de lus zonder te breien Hier breien we onze lussen zoals hier te zien is, laten we onze toer afmaken door de verkeerde te breien, het omgekeerde, het tegenovergestelde, het tegenovergestelde, recht, toch? Ik besteed deze steek Ik brei plat Ik heb hem recht gebreid Ik heb hem door de bovenste lus gebreid Ik ben shimmy Ik brei hem recht Ik heb hem door de bovenste lus gehaald Dit is hoe ik interpreteer de gelijkheid prachtig en ik leg mijn draad op de naald en knoop een knoop aan het einde ervan, 2 stukken en laten we beginnen met naaien vanaf hier, ik naai het wederzijds op onze slofjes zoals dit, zo neem ik het van een kant en de andere, ik ben bezig met het landen van mijn slofjes, dit is precies gelijk zodat de ene kant lang is Of moet het niet kort zijn Ja, laten we nu deze zool van onze schoenen naaien, dan dit vanaf hier Laten we verder gaan zoals dit Laten we hier als laatste eindigen Dit zal de plek zijn waar onze voeten nu zullen dragen Doe ik het naaiwerk zo af en kom Ja Dames ik heb de schoenen genaaid Kijk, het is zo schattig zo Ik zal ik de slofjes versieren met een pompon zoals deze ? e Ik heb een pom-pom gemaakt en ik leg mijn garen op mijn naald, ik bevestig het aan het middelpunt, als je wilt, kun je je garen hier door de gaatjes halen en het in de vorm van een lint maken. versier het met pompons. Ik zakte precies in het midden. Ik ga de pompon op deze short naaien. Kijk deze kant op, ja, laten we het nu naaien Slijm Ja kijk onze laarsjes zijn ook klaar, het was zo lief, het was heel leuk, het staat zo, het staat zo, het was erg leuk Ik hoop dat je het leuk vindt, vergeet niet mijn video’s te liken, commentaar te geven, te delen en te abonneren op mijn kanaal Ik hoop je te zien in de volgende video’s Ik hou van je zo veel vaarwel

Leave a Reply