BREIEN WERK GEWELDIG 3D BREIENMODEL HOE HET BREIEN TE HAKEN

Baby deken breien gerstekorrel

Hallo allemaal, vrienden, welkom op mijn andere kanaal, ik zal je vertellen over een prachtig breipatroon, namelijk haken. Maar ik trok aan een slotketting een twee drie vier vijf zes zeven 8 8 kettingen zoals deze Ik stopte wat het deed in de eerste ketting Kijk hier, ik hief mijn touw hier op met de glijtechniek, nu trok ik aan een twee drie kettingen Ik nam mijn touw haken, is dat de dubbele leuning ik heb het weer gedaan, ik pak mijn touw weer. Kijk, zo hadden we één twee drie samen in onze ketting. 4 5 onderaan i7s vrienden kijken Ik zal 20 leuningen in de ketting vullen. Aan de eerste ketting die ik maakte, werden drie kettingen getrokken. 3 z Kijk naar de fig. Ik heb een leuning gemaakt en ik heb mijn gehaakte touw genomen Kijk of ik de tweede leuning weer van dezelfde plaats heb gemaakt, op deze manier maak ik twee Trabzon op elke leuning.In de tussentijd, als ik aan de beurt ben, zal de eerste rij 27 zijn hier en 40 leuningen op de tweede rij Grote zus zoals deze Nu maak ik dit deel onmiddellijk af en kom hier Vrienden, ja, ik heb deze bestelling zo voltooid, er waren in totaal 40 Trabzon, nu deed ik het eerst opnieuw, ik ging door drie kettingen zoals deze, ik heb het touw hier, ik heb er een getrokken twee drie kettingen ik heb een haaktraining gevolgd vanaf hetzelfde punt ik heb nog een leuning gemaakt onderaan mijn spijsvertering, ik pak meteen mijn nageldraad b ik heb een leuning van iemand gemaakt naast hem pakte ik weer mijn touw, ik zal twee Trabzon maken naast de leuning, zie er een naast dezelfde plaats o ja 1 2 3 Hier een een twee een kijk deze kant op een leuning ma2 een leuning als een Zo ga ik op deze manier te werk, ik zal in totaal 60 leuningen hebben die ik zal hebben gemaakt 20 verhoogt vrienden, dus we zullen een dubbele maken en een van hen, nu maak ik dit deel af en kom. Ja, ik heb weer 60 trabzones in 3 rijen gemaakt, ik heb de knokkel hier op de bovenkant van de ketting gelegd en hier heb ik een ketting, ik sneed mijn touw, kijk goed hier ik heb een patroon als dit gemaakt, ik loop hier rond mijn touw, vrienden, we kunnen ons touw zo verbergen en ik verberg het zo en knip mijn overtollige draad van hier af, ja nu zoals dit maak ik zes motieven precies zoals dit 2 3 4 5 en 6 dit Kijk of er in totaal 6 motieven zullen zijn.65 Nu neem ik mijn tweede gekleurde draad en kom terug. Ja, ik heb mijn tweede kleur draad gepakt. Ik nam een ​​van deze motieven hier en nu trok ik zo’n slotketting? Neem een ​​motief van hier? Zo passeerde ik het motief direct naast het kruispunt. Nu heb ik ook een van deze soorten gekocht met de platte ring naar elkaar toe. Laten we hier aandacht aan besteden, laten we ons model niet ondersteboven maken en ik combineer het direct naast het samenvoeggedeelte, je zult het begrijpen wanneer de twee een beetje vorderen, kijk of ze vanaf hier verbinding maken, ik heb ze allebei doorlopen en het gerepareerd hier zo, ik heb nog een naald gemaakt van dezelfde plaats met een spray en deze plaats versterkt Vrienden dit klimaat is belangrijk Neem het niet aan, ik zal tussendoor een van de motieven kwijtraken nu tel ik 1 2 3 4 gTA 5 6 7 8 9 10 11 12 3 13 14 15 deze 16 17 zie Alle 18 18 frequente naalden Als je de eerste meetelt, 1919 danskin Ik tel de eerste niet, vrienden Achttien Ik heb er een gemaakt van 19 Ik heb het haakwerk zo doorstaan, jij heb een ander motief op de achterkant, ik heb het eerst gecombineerd, ik heb het gecombineerd, ik tel na het punt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 19 Ik heb de gegevens uitgegeven, zie er twee hier, mijn 19 frequente naalden L voegden de twee samen, dus vrienden met het begin en het einde van de wetenschap en opnieuw samen met de fusies Er zullen 20 freq zijn uent naalden in totaal. Hier heb ik mijn model als volgt gedraaid? Laat ik het motief op de achterkant achter? Nu hoef ik geen achttien frequente naalden tussen de twee te tellen. Als je gaat, kun je het hier doen. Ik doe achttien frequente naaldenvrienden dit is mijn dochter. Het is heel plezierig als we verder gaan. Nu wordt het duidelijker vrienden, ik zet mijn laatste thread op deze manier verberg ik mijn laatste thread. Ik draag alleen een haakpatroon vanaf de bovenkant van de reling ernaast zonder te springen, vrienden hier zijn andere Kijk als ik het motief koop, nogmaals, ik heb de twee motieven zo gecombineerd, hier heb ik een strakke naald hier , nogmaals, ik liet het motief op de rug liggen en ga verder vanaf hier, ik doe mijn frequente naalden I 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 18 Ik heb mijn frequente naalden gemaakt. Ik ben deze Maan negende haak gepasseerd en vanaf hier geteld 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Kijk goed, ik heb hier ook 19 leuningen, het zal hier overlappen, ik heb ze gecombineerd met een strakke naald nu draaide ik de achterkant om en passeerde het motief M er vlak voor. Ik heb 19 dichte naalden met 18 eerste naalden. Ik zal het je precies laten zien, ik heb het hier gezet, niet hier. Koop ik het nieuwe motief hier? Zal ik het motief ondersteboven houden? Ik zal het motief ondersteboven houden. Heb ik dit motief weer verlaten en verder van dit 1 2 3 dit 4 en 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 zie ik legde op achttien negentien bedden. Hier heb ik het weer in elkaar gezet, ik tel het vanaf de grond 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 19 Zie er ook zo uit en ik knoopte de draad vast met een strakke naald en bond de twee vast motieven samen. Nu draai ik dit plakje meteen om en vul hier mijn meest voorkomende naalden. Ik maak het af en kom, mijn vrienden zijn al hetzelfde geweest, ja vrienden kijk, ik maakte mijn strakke naald vanaf de bovenkant van de leuning, ik kwam op het punt, ik had de zonsondergang ernaast, ik heb hier het V-motief Ik heb de strakke naald vastgemaakt en het motief op de achterkant gelaten, op dezelfde manier als vrienden hier, maak ik achttien frequente naalden. Ik combineer 19 nummers in ruil voor een naald, dus ik heb in totaal 20 strakke naalden samen met de strakke naalden aan het begin en het einde. Zijn jullie vrienden? Ja vrienden? Kijk naar de zes motieven? 1234566 motief op deze manier door hetzelfde proces uit te voeren.

Ik heb het in elkaar gezet, kijk nu. Kijk hier, ik heb het laatste motief aan één kant ervan en opnieuw Ook hier was het laatste motief over, ik heb het hier gerepareerd en ik zal het zo laten zien, nu zal ik hetzelfde proces opnieuw doen. Ik zal dit hier weer combineren met deze 8 frequente naalden 19. Ik zal dit deel combineren. Ik zal hetzelfde proces doen, dus ik laat het niet meer zien, ik maak dit deel onmiddellijk af en kom klaar.Ja, kijk vrienden, ik combineerde de maag, ik kwam naar het midden, kijk hoe ik de omgeving zal doen, nu de laatste motief is van de min-suk naald naar beneden, de dichte naald net naast het motief onderaan. Ik heb mijn draad van binnenuit gehaald. Ik had zo’n haak. Bekijk het motief op de n. Ik nam mijn touw en ik heb het niet gesloten, ik heb het niet gesloten, ik heb het uitgegleden, het is geen frequente naald, ik ga hetzelfde proces toepassen. Kijk hier nu met je nieuwste motief en ik sluit alle motieven op deze manier en weer in het midden, en ik verbind de uiteinden zoals ik het altijd laat zien, ik zal dit altijd laten zien. Ik geef het haakwerk van de plaatsen door Ik heb me aangesloten bij de laatste en die gleed op deze manier uit mijn touw met de scroltechniek. Laten we zeggen dat ik kettingen heb gemaakt Vrienden op dezelfde manier waarop ik deze ernaast passeerde, kijk nu hier vlak naast Ik sluit mijn middelste gat vrienden naast een ander abonnement Ik kwam bij een startpunt Ik kwam bij een startpunt Ik ga door T like dit totdat ik de puinhoop sluit ik schuif gewoon mijn touw ik naald de knop niet te vaak ik ga het zien, ik heb ze allemaal gesloten tot de laatste plak en hier snijd ik mijn touw zo door en ik sluit mijn touw in de midden als dit, ik zal het haakwerk hier van achteren doorgeven en verlies mijn 3 is een motief of mijn twee bloemen. Als je mijn twee bloemen maakt, is dit waar je de bladeren als volgt wilt gebruiken. Deze ongelooflijk eenvoudige motieven bestaan ​​alleen uit Trabzon, zoals je kunt zien, heb ik alleen leuningen gemaakt, ik heb deze motieven gemaakt met 3 rijen leuningen en ze bestaan ​​alleen uit strakke naalden. Ik heb het geprobeerd in het bijzijn van de heer, het is heel mooi, het is heel mooi, je kunt het als bloem gebruiken als je wilt We kunnen het gebruiken als een driedimensionale bloem in reliëf, je kunt het als motief gebruiken. Je kunt het ook als motief gebruiken. Je kunt hem op verschillende plekken gebruiken, ik vind hem erg makkelijk en erg stijlvol. Ik raad je zeker aan om het te proberen.Ik deed het met alize Diva met deze dunne draad.Ik deed het in de richting van de baby.Ik deed het met een dikker touw.Het zag er in allebei erg stijlvol uit. Je kunt ook decoraties gebruiken. Ik wens vrienden die mijn video zullen maken als je het leuk vindt, als je me steunt door op de vind-ik-leuk-knop te drukken, ik zal heel blij zijn als je je ideeën met me deelt in de comments. Tot ziens in een andere video.