BREIENDE POTLOOD ROK DIE VIDEO-EXPRESSIE MAAKT

Haakpatroon kokerrok

Ik blijf je verschillende modellen haakbreien laten zien. Vandaag is een wonderbaarlijke patroon kokerrok Ik wil de productie laten zien. Ik vond deze rok leuk, die wordt gegeven met een gedetailleerde productiefase-video, ik denk dat je hem ook leuk zult vinden.

Gehaakte kokerrok hij gebruikte touw van het merk Nako Estiva voor de productie ervan. Hier is gekozen voor een donkerblauw touw en het rokmodel was erg stijlvol. Als haakwerk werd 2,5 mm haakwerk gebruikt, afhankelijk van de dikte van de gebruikte draad.

Kokerrok breien Allereerst werd aan de ketting getrokken. Hier moet u rekening houden met uw eigen tailleomvang om te bepalen hoeveel ketting u moet trekken. Je kunt de exacte lengte aanpassen door je taille te meten nadat je aan de ketting hebt getrokken.

Eerst werden leuningen gemaakt aan de getrokken ketting. Toen de laatste leuning werd gemaakt, werd een ronde ring gevormd door deze te combineren met de eerste leuning. Op deze ring is het model gemonteerd.

Gehaakte kokerrok In het model worden leuningen gebruikt, een eenvoudige haaktechniek. Het belangrijkste detail dat hier in overweging moet worden genomen, is het aantal leuningen dat in elke rij moet worden gemaakt om een ​​kokerrok te vormen zoals deze, anders ziet je rok er niet zo mooi uit als hier.

De constructiefasen van de rok worden van het begin tot het einde van de video in detail uitgelegd. Je kunt de constructiefase van de rok leren door hier aandacht te besteden aan de vertelling en je kunt deze rok in korte tijd maken.

Gehaakte kokerrok U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.