BRUID BOEKET MODEL MAAKT FIVESTOCK SOKKEN

BRUID BOEKET MODEL MAAKT FIVESTOCK SOKKEN

Klik op de link om te zien hoe je Beşşiş sokken start https://m.youtube.com/watch?v=wFuONyq_dSA . . . Hoe maak je hielscheiding en sokhals in Beşşiş-sokken …
Dit is een bootie Welkom op mijn YouTube-kanaal, in de video van vandaag zal ik je vertellen over de installatie van een sokmodel met vijf spiesen genaamd Bride Buket. Ik gebruikte een titanium spies maat 3 in deze diameter. En ik gebruikte een bootie-draad die je kan gemakkelijk op de markt worden gevonden. Hoewel het niet erg duidelijk is uit de camera’s, is een heel mooi en stijlvol model met reliëf geen model dat in de bruidsschat van de bruid hoort, denk ik, en ik wilde het met je delen in de het maken van het, ik heb eerder 5 sokken gedeeld, hoe het te starten, voor degenen die het niet weten, ik zal de link in de beschrijving achterlaten Ik deelde het in de hiel waardoor ik de link ervan zal verlaten Ik zal de link achterlaten van alles hoe het te doen. Ik hoefde het niet steeds opnieuw te doen, ik wil mezelf niet herhalen, daarom, maar ze hebben veertien lussen in dit model. Maar alleen nu zijn er 13 lussen in één van de werken die naar voren komen. Dierenarts dames, ik wil beginnen met de constructie van de slofjes zonder tijd te verspillen aan jullie sokken Allereerst dames, er zijn hier drie modellen, dus laat u niet verwarren door deze modellen. Denk er eens over na, ik heb de augmentatieproces aan de neuszijde en ik zal voor de eerste keer een model opzetten. Denk er zo over, negeer de modellen hier en bekijk de video. Doe het volgens Ladies Baran Ja dames, we beginnen onze eerste lus door een omgekeerde te breien één, na het afwerken van de neus aan de zijkant, zullen we één averecht breien één op 12 3 4 5 6 7 één averecht 7 recht, één averecht in het hele gebied Hier in de buurt, twee averecht 1 2 2 averecht 7 recht 1 2 3 4 5 gTA 5 6 7 2 averecht 171 zelfs na het breien van deze internet gebreide lus, heb je één averechte lus Ik brei het ook. Dit is de bodem van onze soep, er is geen actie. Trouwens, als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal, vergeet je niet te abonneren op het belletje Als je het opent, krijg je dan meteen een melding in mijn video’s? Ja, ik doe het met twee naalden onderaan, zoals ik al zei, er zijn 14 loops. Maar dit is Aan de bovenkant van onze auto zitten 13 lussen in slechts één van de flessen die het platte model zullen vervangen. Is dat de reden waarom het aantal kleuraankomsten van het model dames is? Ja, ik ging weer naar voren. In de tussentijd zullen we hetzelfde doen als in de eerste rij 7 recht 2 achteruit 7 gaat rechtdoor zie 405 672 twee achteruit 1 recht inschrijven 3-4 we hadden 5 6 7 twee achteruit 17 recht dit is de laatste resterende steek we zullen het ondersteboven breien dat is de onderkant van onze auto weer wij Dames en heren, we hebben dezelfde bewerking in twee rijen gedaan We zullen dezelfde bewerking in 5 rijen doen Dames, we hebben dezelfde bewerking gedaan in 5 rijen Laten we gaan Ja Dames, ik liep rond zoals ik zei 5 rijen, nu kwamen we bij de constructie van deze reliëfplaatsen die op deze bloemen lijken, allereerst dames allereerst Ik brei de eerste steek achteruit. Ik brei de eerste steek achteruit. Nu is het proces dit, mijn garen is een keer, maar nadat het is geboren, kijk ernaar, maar we breien twee twee averechte lussen, ik brei twee averechte breisels, nu brei ik drie lussen tegelijk zoals averecht breien Kijk, ik neem beide lussen op deze manier in omgekeerde volgorde, dus het is als het proces van beide, er zijn nog maar twee rechte lussen over. Ik brei ze ook in omgekeerde volgorde. Ik brei mijn draad weer ondersteboven en ik vul de draad Kijk, dames 7 lussen Hier gaan weer 7 lussen door, er is geen afname ertussen Ik brei 2 averechte lussen omgekeerd, het model gaat door tot de sok klaar is , we kwamen bij ons andere ding, ik vul mijn draad een keer, 111 we gaan deze twee twee averecht drie lussen uit het midden knippen, aangezien er hier 2 lussen zijn, nam ik meteen een lus van de andere wee als help op deze manier weer averecht breien ik neem het naar mezelf toe alsof ik brei ik brei ze alle drie Laten we het verkeerd knippen we wikkelen een voor een, we verzamelen de lusjes weer op die manier, de lussen zitten op hun plaats, nu vul ik mijn twee omgekeerde draden een keer, ik brei ondertussen twee averechte lussen, ik heb mijn draad om de fles één keer, dit is één twee omgekeerde twee, ik neem de drie lussen uit het verleden. Ik brei door te verzamelen en alle drie tegelijk te breien, op deze manier brei ik weer twee averechte lussen, ik wikkelde een van mijn draden een keer in een opblaasbare , dan had je een keerlus, ik ben daar aan het breien, de onderkant van onze auto zal plat zijn, dames, er is geen proces, het is een gemakkelijk model, een mooi model, het is leuk met plezier, het blijft dubbel, ik’ m crème Ik koos de kleur poederroze of op het werk past het bij de lichte kleuren en poederkleurtinten met moeite Ik denk niet dat het model goed zal uitkomen op donkere garens, is dit mijn legendarische idee?Ja, we zijn gekomen om onze andere rij. Dit is onze rij Dames, ik brei de eerste lus in omgekeerde volgorde, de eerste lus is omgekeerd ja nu Dames, dit is het proces dat we zullen doen met deze twee rijen. Meer precies, er is geen bewerking. Wij had 7 wetenschappen ertussen, of wat? We zullen een goede van de 7 lussen breien die je voor l hebt gemaakt, kijk, we breien de lussen die we hebben geknipt vier of vijf of zes terwijl we 77 lussen recht breien, hier hebben we twee omgekeerde lussen. We zullen omgekeerd sterven, opnieuw , we zullen 7 lussen recht breien, inclusief de lussen waaruit we zijn geboren. het gebeurde 5 6 7 je hebt twee averechte lussen ertussen, ik brei het weer omgekeerd, samen met de lussen die we in de vorige rij hebben overgeslagen, we breien de lussen die we in de vorige rij hebben gebreid recht, deze keer breien we het volgende type lus weer op de bodem van onze omgekeerde soep, er is geen proces, ik zal het snel breien, recht hier Dames recht, abonneer het is vroeg, als het is te strak, gebruik spiesjes van drie en een half nummer Als je los breit, gebruik dan spiesjes van twee en een half nummer Moet ik omgekeerd breien? Moet ik de eerste lus breien? Ik brei ook de lus die ik niet als gezicht heb gemaakt, ik brei mijn platte garen imesh een keer, ik brei er een in omgekeerde richting, ik brei een in omgekeerde richting, nu knip ik de drie lussen in het midden weer door, dus ik brei er een aan de binnenkant uit, brei mijn draad een keer op de breinaald Ik brei weer recht Dames kijk, ik heb een omgekeerde tussen 32 Ik brei het omgekeerde op deze manier, na deze twee omgekeerde breien te hebben gebreid, brei ik er een recht, ik vul mijn Als het garen eenmaal is opgeblazen, ga ik drie steken achteruit breien, nu ga ik drie steken achteruit breien, omdat er hier geen lus meer is, neem ik 1 steek van het andere China. Op dit moment Omdat ik’ ik ga drie lussen breien van de mooie pilaar en hier tegelijkertijd in omgekeerde volgorde Ja, zo heb ik er ongeveer 3 verzameld, dan brei ik meteen nog een averechte lus, ik vul mijn draad een keer, ik vul 1. We komen bij je derde model, dit is je derde patroon, we zullen onze twee receptlussen weer in omgekeerde volgorde breien. Ik vul mijn garen met plat garen, vul het één keer, keer één om, dan knip ik drie steken van de test. Ik brei deze MEV Ja, ik vul hem zoals je kunt zien, ik vul een recht resultaat van de omgekeerde lus De onderkant is gebreid als een gezicht Dames Wraps

Er is geen actie voor u, belangrijke mensen, ik ben geslaagd. In dit opzicht is een model geen model, ik ben geen model, maat 37 38 39 past gemakkelijk sokken met één kleur, dus het maatprobleem is niet de slechts één, we kwamen bij een andere rij. Op dit moment breide ik de eerste steek in omgekeerde richting, de resterende zeven steken Ons model in mortada had 7 lussen, we zullen de nieuwe lus recht maken, zie 2 3 4 3677 brei twee averechte brei een twee drie vier GTA 5 6 7 2 averecht 37 brei drie vier vijf zes zeven Dan heb je een averechte lus Ik heb het aan de onderkant recht gebreid aan de onderkant er is geen operatie, laat me het tweede werk van de onderkant doen kant meteen, we kwamen in de laatste rij in dit model. Dus schrijf je in? Ja, ik heb de eerste lus in omgekeerde volgorde gekocht, dames. In deze rij heb ik 21 22 lussen recht gebreid, na de achterkant heb ik 2 lussen recht gebreid en ik heb mijn touw een keer gebreid, ik vul tussendoor, ik brei drie lussen in omgekeerde richting, dus ik knip het opnieuw, ik heb mijn draad een keer aan de spies gelust, ik heb 12 lussen gebreid, weer Akın, we hebben zeven lussen in ons model , ons model bestaat uit 7 lussen k blijft als een lus 7 je hebt twee omgekeerde lussen Ik brei hem nu Dames na het uur Ik brei opnieuw 12 lussen na het uur Ik vul mijn draad een keer, het aantal lussen is hier weer niet genoeg Ik neem 3 lussen hier en brei weer twee rechte lussen op de naald ik brei drie lussen ik ga plotseling dood ik ben aan het snijden abonneer deze media ik ben weer langs de fontein ik zit vol met de koeien we knippen we doen het weer ik brei 12 lussen recht Je hebt twee omgekeerde lussen Ik brei tan3 slagen achteruit Ik breide hoe het was alsof ik weer drie lussen verzamelde Ik breide mijn touw eens opblaasbaar Ik breide twee rechte lussen een omgekeerde lus Citroen stierf ook De onderkant van ons model zal plat zijn Herinneringen zullen recht zijn Ik regel het nu abonneren dit is de andere nu ik zal breien abonneren ja, dus we kwamen op de plek waar we begonnen in onze dames. De installatie van het model Dat is het, wat is de plaats waar we begonnen We begonnen meteen zo, we zagen een omgekeerde steek op onze sokken, zeven recht abonneren deze drie vier vijf zes zeven twee achteruit 17 recht deze twee achteruit 17 recht eenmaal zoals dit een omgekeerd patroon aan elke kant van het paar de les tussen hen De rest wordt hier weer recht gekweekt, we herhalen voor 5 rijen Dames, dan weer, zoals ik je al zei, we zullen beide achteruit breien, we zullen ze verzamelen, we zullen het model voortzetten zoals ik hier heb uitgelegd, Ali vestiging, zoals je kunt zien , Ik raad je aan om zo’n eenvoudig en extreem gemakkelijk model te maken. Zelfs de dames die niet veel weten van breien kunnen het gemakkelijk. Ze kunnen dit model maken, ik wens het gemakkelijk voor degenen die het zullen maken, tot ziens in nieuwe video’s op nieuwe modellen, tot ziens, succes Memories