Bruidsschat laarsjes maken met twee spiesjes / Nieuwe laarsjes samples / Gebreide laarsjes

Bruidsschat laarsjes maken met twee spiesjes / Nieuwe laarsjes samples / Gebreide laarsjes

Harten breien https://youtu.be/aM6tSPvZM4Q Hallo bij onze breiserie van vandaag Bruidsschat laarsjes maken met twee naalden / Nieuwe laarsjes samples
welkom op mijn kanaal “Trucs die je doen glimlachen” In de lezing van vandaag deel ik het gemakkelijkste, meest praktische, stijlvolle bruidsschat- en laarsjesmodel dat heel goed bij je voeten past, ik hoop dat je het leuk vindt en we zullen alles samen doen. De echte versie van het model is erg mooi en het model ziet er beter uit dan je voet. Als je het gaat gebruiken, zul je het leuk vinden. De afmetingen die ik geef zijn geschikt voor 37 38 39 voetnummers. Ons model begint direct na het naaien van het model en eindigt onmiddellijk, we kunnen het aan onze voeten dragen en beginnen het te gebruiken. We beginnen bij het rubberen gebreide gedeelte, we beginnen met in totaal 50 steken op de spies voor alle voetnummers 50 steken zijn voldoende volgens de volgorde van meerdering; We kunnen ons model starten vanuit het elastische breigebied, we boeken vooruitgang door het aantal lussen te vergroten, dan verminderen we het aantal lussen, dan verminderen we het aantal lussen. Er zijn kleurovergangen in de hiel- en teengebieden. Ik wil je moet weten dat ik het model op 21 cm hoogte heb gebreid zonder het uit te rekken Ik heb gemeten als ok ok hier wil ik je de hoogte 27 cm geven dit is de maat van dit laarsjesmodel laten we beginnen laten we beginnen met de laarsjes samen mijn model om op de hoogte te zijn van mijn video’s als je je niet op mijn kanaal abonneert, zou ik het erg op prijs stellen als je mijn video’s nuttig vindt en als je het leuk vindt, vergeet dan niet op het like-symbool te klikken en een reactie achter te laten Laten we meteen beginnen Samen nodig Ik gebruikte twee kleuren garen grijs garen, laarsjes om onze materialen te maken Touw 100% acryl garen, rode kleur garen geschikt voor het breien van slofjes 100% acryl garen, rode kleur garen Ik gebruikte rood garen in het gebreide deel van dit elastiek en haakwerk deze harten aan de bovenkant om aan dit deel van de ketting te trekken. trek aan het kettingdeel Ik heb spiesjes van 3 millimeter gebruikt Je kunt met elke spies van 3 millimeter breien Ik heb twee kralen gebruikt Ik heb 2 kralen voor mijn laars gebruikt We hebben 4 kralen nodig voor 2 van onze laarsjes laten we beginnen met het maken van een lus op de rode draad die we breien de draad om mijn nek voordat ik begin laat me je vertellen zoveel draad als het aantal lussen dat ik gooi, ik ga de naalden nemen, we beginnen je laarzen te breien met 50 steken, dus ik maak de lussen, jij kan de lussen beginnen zoals je wilt, we hebben in totaal 50 lussen aan de spies gemaakt, nu gaan we naar de rij. Achterkant van het breien, ik neem altijd de eerste lus zonder de andere lussen te breien, dus laten we breien tot de laatste lus, ja, er is nog een laatste lus over. ik brei de lus altijd recht, de randen van het breisel worden plat en ik ging voor het breiwerk, hier is de voorkant van het breisel, hier zullen we beginnen met het bouwen van het borduurraamgedeelte Ik neem altijd de eerste lus voordat ik ga breien Ik brei altijd de laatste platte lus die ik heb gebreid zonder de eerste lus te breien, brei de andere lus achteruit, brei de andere lus in de ene steek en brei de andere lus in omgekeerde richting. Ik brei de lus alleen, toen ik averecht breide, breien we het garen een keer als een gewoon breisel en een keer als een averecht breisel, laten we doorgaan met het breien van de hoepel zoals dit, ik breide de laatste 2 lussen als een effen brei kwam op deze manier samen en ging naar de achterkant van het breiwerk en nam de eerste lus zonder te breien kijk weer naar de andere lus – ik brei terug Ik brei de achterkant Ik brei de andere lus ziet er netjes uit Ik brei als een effen brei de andere lus kijkt ondersteboven de weg is rond; Bij averecht breien als de naden recht zijn; Laten we doorgaan met recht breien, en nu ik naar de voorkant van het breiwerk ben verhuisd, zijn er platte breisels en averechte breisels, plat gebreide en averechte breisels, laten we de hoepel breien wanneer de lussen averecht zijn; Bij averecht breien als de naden recht zijn; Laten we doorgaan met recht breien, je kunt deze elastische band op elke gewenste lengte breien, we gaan door tot je de gewenste lengte hebt bereikt, ja, ik brei de ring, ik heb hem af, ik heb 13-14 toeren gebreid, ik wil je de hoogte, ik heb 4 cm gebreid Ze kunnen de hoepel 4-5 cm lang breien, nu ben ik overgeschakeld naar de achterkant van het breiwerk, we zullen de kleur veranderen, dat wil zeggen grijs we gaan naar het touw laten we de touwen nu vastbinden laten we knip het rood we zijn samen met het touw ik ga door tot het einde van een grijs touw ik knoop het weer vast we gaan op het grijze touw voor de kleurovergang alle lussen worden in omgekeerde volgorde gebreid terwijl ik van kleur verander ik brei alle lussen ik brei alle lussen laten we de kleurovergang doen op de achterkant van het breiwerk we hebben de overgang gemaakt, ik neem de eerste lus zonder te breien, ik brei de andere lussen in omgekeerde richting, ik maak een harosha-breisel door de lussen in averecht breien te breien, laten we breien tot de laatste lus, brei de lussen aan de achterkant van het breipatroon weer als averecht en ik liep voor op de gebreide look. dan vergroten we de lussen aan het begin en einde van het breiwerk dat we hebben gemaakt, we vergroten de lussen aan de voorkant, nu neem ik de eerste lus zonder te breien, daarna zie je er zo uit op de naald, ik heb stiekem een ​​lus gemaakt , laten we het vergroten zonder een gaatje, laten we een meerdering maken zonder een gaatje, laten we de andere lussen in omgekeerde richting breien, rick, laten we zo breien tot de laatste lus, weven we maakten een meerdering aan het begin van het proces, een laatste lus bleef, opnieuw maakte ik een lus als een verborgen meerdering, we maken een meerdering zonder gaatje, dan breien we altijd de laatste lus recht, nu gaan we naar de achterkant van het breipatroon, we verhoogden het aantal lussen voor de stof tot 52, we vergroten of verkleinen niet alle lussen aan de achterkant van het breiwerk we zullen breien en we zullen naar voren gaan, ja we zijn terug in het breien, ik neem de eerste lus aan de voorkant van het breiwerk opnieuw zonder breien, en nadat ik de andere lussen als averecht gebreid had, heb ik aan het begin van het breien nog een lus vergroot, we hebben nog een laatste lus gebreid tot de laatste lus en een lus in mijn hand vergroot als de laatste lus je breiwerk verslapt Als we de spier passeren, zullen we doorgaan met breien zonder te vergroten of te verkleinen zoals bij het tegenovergestelde breiwerk. Op deze manier vergroten we slechts één lus vanaf de voorkant van de stof en keren we terug naar de voorkant van het breiwerk. We krijgen slechts 1 lus lus vanaf het begin en 1 lus vanaf het einde, laten we in totaal 10 rijen haken, totaal aantal lussen 68 lussen 10 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 van de rij van tand Harosha laat me zien dat we de eerste rij hebben gebreid zonder de andere 9 gemaakte rijen te vergroten. De rand en we verhoogden het aantal lussen één lus vanaf deze rand, we verhoogden het totale aantal lussen tot 68 we tellen, van nu zijn het 68 steken, we gaan verder zonder stk te meerderen, laten we zo’n bordje plaatsen, als je een markeerder hebt, kun je die gebruiken. Ik heb de markering gemaakt met zo’n rode draad. Trouwens, we zullen er 10 breien rijen in totaal, aantal lussen of afname, laten we in totaal 10 draden breien met 68 lussen, ja, kijk, zo We hebben in totaal 10 draden gebreid. We hebben de rijen van 68-gestikte haraşo niet verhoogd of verlaagd. We hebben bepaald de gebreide plek met rood garen hier. we hebben hier een bordje, we breien rijen harasso met 10 tanden, laten we tellen 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Er was eens

want later tellen we weer vanaf deze rij, we gaan verder met het verwijderen van een lus aan het begin van de draad en een lus aan het einde, we breien 10 rijen gehaakte rijen, we zullen alleen de lus aan de voorkant verwijderen, we zal niets doen aan de achterkant van de stof, we zullen niets doen aan de achterkant van de stof, ik neem de eerste lus zonder te breien, ik brei 2 lussen in omgekeerde richting, samen als een lus ik breide en verkleinde de resterende lussen één na de andere, laten we zo achter elkaar breien, de resterende 3 lussen een voor een breien tot de laatste 3 lussen, nu gaan we hier een lus verkleinen. Ik heb 2 pc-lussen aan de binnenkant gebreid en een lus hier verkleind, ik heb altijd de laatste lus in de vorige rij gebreid 68 lussen aan het begin en aan het einde van het breien is er elk één lus De verminderde is twee lussen minder, het totale aantal lussen is teruggebracht tot 66, dus laten we de lus aan de voorkant van de stof voor in totaal 10 rijen.