Sneeuwpop-jongen-baret

Een sneeuwpop-kinderbaret maken

Toen de winter naderde, begon ze breiwerken van vrouwen te maken die in de winter konden worden gebruikt. Ik wil je graag de constructie laten zien van verschillende breimodellen die je in de wintermaanden kunt gebruiken en die je kinderen tegenwoordig kunnen gebruiken. Vandaag is voor jou sneeuwpop baret Ik wil een gedetailleerde uitleg geven van de constructie van het model.

We gebruiken vaak sjaals en petten om kinderen in de winter tegen de kou te beschermen. Sjaals en baretten gebreid in verschillende modellen kunnen zowel met naaldbreien als met haakbreien worden gemaakt. Het model dat ik je vandaag wil laten zien, is een baretmodel gemaakt met haakwerk.

Voor degenen die niet weten hoe ze naalden moeten breien en die op zoek zijn naar een eenvoudig model baret dat gemaakt kan worden voor hun kinderen, kan ik zeggen dat dit model sneeuwpop baret moet worden onderzocht.

Een sneeuwpop-kinderbaret maken Na het kiezen van een breigaren in de gewenste kleur is begonnen met de opbouw van de baret. Hiervoor is het model verder ontwikkeld door van begin tot eind leuningen te maken. Hier is het model van de baret geleidelijk vergroot met de toename in elke rij.

Terwijl u de maat van de baret aanpast, kunt u een uniformer model van de baret maken door metingen uit te voeren op basis van de hoofdomvang van uw kind. Als het onderste deel van de baret klaar is, is het nu tijd om een ​​sneeuwpop te maken. Hiervoor werden drie cirkelvormige motieven van verschillende grootte gemaakt met witte draad. Bij het maken van deze motieven werden ook leuningen gebruikt.

Toen de andere delen van de sneeuwman klaar waren, werden deze stukken gecombineerd met een baret. Ten slotte werd het beanie-model voltooid door pompons te maken. Sneeuwpop kid baret In ons andere artikel wil ik je een gedetailleerde uitleg geven over het maken van sjaalmodellen voor deze baret als set.

Een sneeuwpop-kinderbaret maken Je kunt de onderstaande video volgen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw