De Aquarius Sweater nieuw!
De Vissen Trui
De Aries Trui
De Taurus Sweater nieuw!
De Gemini Trui
De Kanker Trui
De Leo Sweater nieuw!
De Virgo Trui
De Weegschaal Trui
De Schorpioen Sweater Nieuw!
De Boogschutter Trui
De Capricorn Trui


hallo iedereen is geabonneerd hallo op mijn kanaal we gaan vandaag babyschoentjes met jullie maken, ik heb de laatste slofjes gebreid maar ik kon niet groeien lol baby werd een beetje dik dit dikke stuk van de onderkant het dorp maakte dit pistool je begint de achterkant van het ik heb het een jaar gemaakt In een maat die gemakkelijk kan worden verouderd tot de leeftijd van 12, je kunt natuurlijk je eigen maten thuis aanpassen en we gebruiken de materialen die hij gebruikt, ik gebruik ook de draadjes die thuis zijn achtergelaten tijdens de quarantaine dagen, ik evalueer de draad ook heel goed, dit is prima, er staat nummer 5 1130, schrijft de manager, ik brei comfortabel nu heb ik geen moeite met breien nu begin ik Bismillahirrahmanirrahim ik trek 20 kettingen één twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien inschrijven 10 -Ik heb 20 kettingen gemaakt, ik heb 20 kettingen gemaakt, ja, nu begin ik met de meest frequente naalden 11 12 abonneer 13 15 butt one te koop Ik heb nu frequente naalden gemaakt Ik doe er één, ik vul het twee keer abonneer op 39 leuningen met één gemeenschappelijke naald nu heb ik in plaats daarvan 9 leuningen gemaakt, zeven mannen volgen de volledige rotatie deze zeven hier zal ik een keer vullen, ik zal zeven leuningen maken dus abonneer 11 123 mP3 nu doe ik deze beurt 4 deze wandeling 16 dit en Yiğit at dit Ik heb het een keer gevuld, dus ik deed dit deel. Op de terugweg hebben we al 9 leuningen, Venom, een frequente naald en het zinkt recht voor hen, ik houd het touw zo vast. Ik doe het en dit is mijn overgebleven touw, dit is de kant die ik heb vastgebonden, ik heb de eerste rij afgemaakt, nu trek ik weer naar dezelfde plek, de eerste plaats zal ik naar dezelfde plek kijken en de plek waar ik klaar is nu ik zie waar ik heen ga 12 Trabzon dubbele leuning dit is een vleermuis vanuit uw comfort, ik zink twee bochten en daarna nog een. Ik neem alles vanaf hier 18 kijk eigenlijk laat ik elke Trabzon hier alleen rustig zinken tot Ik kom hier al deze superieure leuningen Ik vul één voor één abonnee Ik vulde 15 hoeken goed, ik kwam elke keer zeven keer op de grond, ik zak meer, dus ik ben gek, ik maak twee leuningen, ik vul er 7 zoals deze twee drie, kijk wat zeg je tegen de derde, sorry één minuut één twee drie 14 14 robuust abonneren abonneren 15 hier één ik vulde het een keer om deze bochten te ontspannen ja 123456 deze kijk zo ik vulde het 37 keer 1234567 Nu weer en één voor één ik zal wegzakken in alle relingen en oversteken dat is het inschrijven Als ik hier een verhoging ga maken maar we doen meer in deze sectie, we doen meer in deze sectie, hier doen we het iets minder oke nu kwam ik bij een van de beste hier al. Heb je hier 13 1 123 abonnees, zoon Ik verhoog nog een voorbeeld twee hier Ik ging hierheen Ik verhoogde het vier keer dit is zeven het dubbele hier Ik keek naar de onderste van vier Nu dit is weer Trabzon en abonneren abonneren abonneren abonneren 112 ik fotografeer op dezelfde plek breng mijn zus waar kom je twee keer naar trabzon b je kunt stromen en je kunt voor jezelf kijken Abonneren Abonneren Ik keek daar en toen was het zo strak dat het zo krap was voor mij ha 13 Abonneer een paar keer in Trabzon abonneer een beetje meer abonneer voor rust abonneer op wat abonneer abonneer abonneer op dit vond ik niet nodig dit allemaal zijn dubbele dubbele vogelverschrikker nu zal ik een enkele dubbel maken van het andere duo ik ben de enige ik ben een of twee keer aan het zinken een enkele abonnee wordt ook een duo deze look dit leuke abonnee kwam niet bij elkaar het was comfortabel kijk wat er is gebeurd abonneer dus word snel beter ik noem hem mat4 ik kwam naar de plaats van dromen moment 18 jaar oud ik voel me comfortabel ja kan inschrijven nu tech kan voor een paar zorgen nu tech kan voor een stel zorgen dus wees een beetje flexibel dus hij is ontspannen omdat hij strak is want het hangt er deels van af hoe je je hand ziet als hij sterft 18 abonneren abonneren abonneren kijk hier bijvoorbeeld ik zal een dubbel schieten ja nu ben ik bij de bal deel hier is de feedback eenvoudig inschrijven inschrijven ja inschrijven nu Tunesisch worden ja je kunt bovenaan combineren ok triple als je wilt maar ik was vier jaar oud nu maak het een beetje groter Ik wilde godverdomme zeggen, ik doe 36 maanden om mijn tafel te vergroten, hij gooit nog een reling. De aanbiedingen zijn genoeg voor dit plafond, maar vanavond is het plat, maar integendeel, nu heb ik mijn touw van hier gebroken , deze stijl, zeg rechte rand hier beneden, nu kijk ik naar buiten, ik kijk hier, ik ben ongeveer 4 rijen van frequente naalden Ik zal de randen op elkaar spannen Ik zal ze allemaal zo laten zien Ik zal 4 rijen van frequente naalden passeren abonneer, dit zal zo zijn de achterkant zal aan de onderkant zijn dus laten we de 24 rijen zo omdraaien Ik zal deze pinda’s maken Ik zal deze pinda’s meer en meer maken Eindelijk zullen we de achterkant doen samen Dit is een kernlijn nu natuurlijk is jouw touw de volgende volgens zijn fijnheid, als je quad of triple hair wilt, kijk wat je wilt, we zijn ma, als de king peanut zo wordt getoond, abonneer je en laten we tenminste abonneren naar 3 weer geweldige mashallah ik spring weer kijk, ik sla een, twee of drie over, ik spring weer 13 dat Ja nu een twee vanaf hier ik spring 12 bij 3, derde val hier en doe nog een g Ik krijg er een en ik krijg er een abonneer op de buren Ja bel ze Ik fotografeer drie keer op een dag abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren de beste 2 3 4 nu niemand Ik heb mijn ketting en ben geabonneerd op de zijkant de manier waarop ik kijk 1 2 3 ik prik nog een keer ik doe regelmatig injecties dus het wordt hier en daar beter ja 1 2 3 4 5 6 rijen 6 pinda’s die ik heb gemaakt 1234567899 nu neem ik de tijd ja ik zal dit deel doen samen voor dit tot nu toe ik laat het lijken alsof je het in een pinda prikt mooie blik dit Daarom zink ik tevergeefs, ik ga door een gat zonder van me af te komen, ik ga door een pinda of het wordt smaller, kijk, dit zijn vanaf nu alleen deze twee plaatsen, ik zag er vaak uit als een naald in het midden, hetzelfde vanaf de rand, hetzelfde van beide kanten 3 3 2 1 pinda begin van een van deze trouwens abonneren ja nu 11 rechtsboven we snappen het abonneer 11 ja schrijf nu in Twee pinda’s over of 11 Ik heb weer verzameld om 12 1 dit en kant twee en ik keek naar deze twee vragen, hier maar Ada, ik heb deze weeën gemaakt, kan ik nog een rij breien in dat deel? Daarna zullen we het tussenliggende deel opnieuw doen, we doen de meest voorkomende naalden keer op keer, abonneren wat we hebben gedaan, wat ontbreekt er? ik zit thuis ben je naar huis gegaan inschrijven inschrijven inschrijven en ik ben terug bij Unity nu vol gemiddeld paars smaak ik vulde vier sc maar 12345 15 ja 1 2 3 4 1 2 3 4 5 kip nu maken we er vier we zijn 5 kant trekken 233411 weer van links 1 2 3 dit is beroemd 3 ik krijg weer 34 dus 2000 abonneer abonneer ik zal deze zmit downloaden abonneer 131 dit is 41 322 delen dus drinken ik zei dat als we breken, ik zal zeggen dat dit een probleem is om een paar mensen haken geeft je twee drie vier vijf zes zeven acht negen een keer heb ik hem iets laten zeggen want op dit moment haken haak daar abonneer op een goed uitziende volledige afstand bovenaan zonder wiet abonneer om er mooi uit te zien abonneren abonneer abonnees krijgen dit welterusten ha ik haal het hier vandaan abonneer zo dicht mogelijk op deze manier ik begon hier eerst Ik deed het hier, ik injecteerde hier niet meer vaak 111 123 14 herhalingen van 3 Dit is goed, nu heb ik het kort af 1 1 dit deel is zo nu dit is 1 2 3 4 15 rijen van frequente injecties 2 1 2 3 rijen later Ik zal u daar laten zien, laten we frequente injecties geven hoeveel neem wat ik overliet 1 2 3 4 dit is wat ik overliet voor vier nu deden we het als toerist ik vulde de eerste drie rijen om het een beetje dikker te maken abonneren ja ja ik heb drie rijen gemaakt ja abonneren nu aan de sappige kant ja ik zal dit nu doen inschrijven door deze zijde aan een ketting te haken 12345 deze 23/8 ik tekende 13 ik doe er 24 maar eigenlijk gaan we niet terug van twee we zullen het meest voorkomende handwerk doen dit is normaal haken ik zal dit werk doen abonneer voordat ik deze baan krijg abonneer ik kom zo terug en ik zal het doen ja abonneer twee soorten dit is de goedkoopste ik schiet twee drie drie mijn abonneer abonneer ja nu ben ik terug abonneer ik heb net op de knop gedrukt abonneer wieg abonneer abonneren abonneren abonneren 38 39 abonneren op deze tube oh mijn god zo zal het zijn zegt ze als mensen moeten, maar ze doen het heel gemakkelijk Smurfen 11 dit laarsmodel kijk eens goed naar de manier waarop deze zool wordt ingehuurd model kena Ik steek ze door de naalden, ik pas ze in de onderkant van de naalden vaak deze ribbels nee liefje hallo wat we vandaag samen hebben gedaan abonneer heel erg bedankt voor je komst naar deze video zie je in mijn volgende video’s doei als je dat niet bent abonneer vergeet niet te abonneren blijf alsjeblieft veilig abonneer

 

Leave a Reply