hey wat leuk dat je weer kijkt vandaag ga ik lik deze steek leren wat is de breisteek en die gaan we haken kijkt heel erg alsof je een rechte in averecht breit maar dat is dus gehaakt nu ga ik u vandaag laten zien pak je garen en haaknaald is een vijfenhalf zorg dat je met deze steek een halve of een hele maat grote haaknaald gebruikt en zorg dat je losgehaakt anders wordt het een beetje moeilijk te haken je gaat een opzet ketting maken maakt niet uit hoeveel steek je opzet ik ga dit keer elf doen 1011 we gaan we eerst beginnen met een rij met vaste is de eerste steek snij de oven in de
tweede steek haak naar vaste volgende steek dat je terug met mijn begin in mijn geval heb ik straks dus 10 vaste geraakt en ik ga ik even om te houden zoals jij grote werk maakt onthouden heel eventjes hoeveel steek je hebt want dus belangrijk dat je straks ook hebt als je de breisteek gaat haken ze in dit zijn er 10 hebben is een rij met vastgehaakt raak ik een losse naar hem en keren en ik vind het wel het mooiste om in de eerste steek en in de laatste steek een gewone vaste toe dus dan gaan we ook doen is de gewone vaste kan zodat straks zo erg lastig met ja uitvogelen een opties je steak hebt
zitten dan gaan we en dat wordt misschien een beetje lastig om te zien tussen de vaste in die het normaal gesproken zou je hier je haak wel doen maar je ziet hier dat je heen er twee ja twee stukje straat op zitten deze en deze en daar tussenin gaan we de haaknaald stekens als ik het een beetje uit elkaar halen teken is dat je in dit ga hier deze hier haaknaald gaat steken tussen deze twee steek je haaknaald ja een draadje omhoog je maakt je vaste af misschien misschien wat beter straks weet misschien iets beter zien denk ik zorgen dat je los raakt anders wordt het steeds lastiger om je
steek te maken we gaan weer in deze hier gaan we een vaste haken tag nergens het draadje strak aan of wat dan ook ik houd gewoon heel los vast zee zien dat je straks ook makkelijk keer tussen wit kunt in stekene zeer tussen deze twee hij haak nadoen ik heb nu de zo één twee drie vier steken geraakt dan ga ik even hardop meteren het is nummer 5 verkeerd zien dus is niets los genoeg raakt dan wordt het lastig om bij je haaknaald tussen te krijgen vijf zes je tussen 7 8 9 en in de laatste steek wat is zeg maar net 10 vaste raakt en laat steek haak ik weer een gewone vaste
stora twee bovenste lusjes meisje nou merkt dat je onderkant een beetje gaat trekken zet je lossenketting aan op met nog een half of een hele haar naald groter dan dus ga je straks lopen irriteren dat misschien je werk een beetje trekt ga ik dus gewoon beste los een losse de hou ons werk weer keren in de eerste haken we een gewone vaste op zich mag ik deze wel iets strakker aantrekken boeren de randjes wat netter recht we gaan weer de prijs steekkaart zoals je ziet hem nu wat losse gehaakt en dan zie je hier ook de steek ontstaan waar je haaknaald in moet doen dus dat is in
het lijkt wel een soort ja zo bruggetje of zo daar hier tussen ga je dus je steak maken en zie is ook ontstaan is tussen deze twee ga je haaknaald in steken de eerste hoe je gewone in in de volgende raak je ook in een vaste maar dan dus in deze tussen deze twee draadjes los zaken hand en straks moeite om je haaknaald tussen die twee lusjes te doen tussen de twee draadjes ik weet niet hoe het anders moet gaan schrijven tussen deze twee haakje je prijs steek er zo’n leven steek voor mee aan truyers eens meer kan breien dan kun je dus met deze gehaakte breisteek kun je dus wel heel
leuk een trui haken of een kussen of een vest of nee sjaals uit google kunnen oké we hebben dus de ene laatste steek hier gehad en dan zei je denk ik moeten manier haken waarin de laatste steek gaan we een gewone vaste doen je zou ervoor kunnen kiezen om een wel daar te doen maar ik vind dan dat je uiteinden niet zo mooi recht wordt ga nog een keer herhalen een losse om te keren in de eerste steek haak je dan gewone vasten in elke volgende steek haak je dus hier je vaste hier dus deze stick begin zal het misschien even wennen zijn om deze steek onder de knie te krijgen
met je zo gewend bent waarschijnlijk om de vaste hier te maken als je een beetje paar eitjes hebt geraakt dan krijg je vertellen vanwege de slag te pakken steek is ook lekker dik er zoveel lekker warm ze voor een trui jurk of hart er ook van het maken zie je dat ik hier we de laatste steek en aangekomen dus is je laatste breisteek hier zou zeggen hemel kon nog maken maar hier komt er geen eentje naast zo betekent dat ik in deze laatste steek een gewone vaste haak zo maak je dus de prijs de x-as eerder had al heel erg op een gebreide steek lijkt coach zult mee kunnen maken
het leuk vonden en ik ga nog wel even verder zoeken voor een ander patroontje voor jullie doei