en hoi ben in de kennen deze nieuwe video vandaag ga ik voor jullie een wolf beste wat heb je daarvoor nodig nou natuurlijk als eerste een morgen stof speldjes ga stof schaar en het patroon ik heb een patroon knul maar je kan ook eventueel van de als je nou geen product kun je ook een normaal quiche een patroon aan de voorkant kopen en verlengen aan laten beginnen eerste spot bij de uitrusten en er zitten twee stof bouwen nou natuurlijk de voorkant ontucht is toch wel echt ik heb beleefd achterpand stof vuil gerecht en de voorgrond heb ik gewoon opgelegd
ik kan deze wel toepassing als je 58 keer ben je ook de waarop de stoffige doet niet anders of was moet is de hoog gelegd en twee vrouwen die heb ik alles uitgeknipt en je gang het stikken van s ik heb hier achter ons met de mooie kant en boven toe gelegd en de voorband hem met een mooie kap op de mooie kant van de weg nu gaan we de schoudernaden aan elkaar stikken eerst wel eerst de hoekjes en dan zoek je zo zoals je misschien kunt zien heb ik nu schouder naar gestikt en nu gaan we de mode inzetten eerst de rug je hem open ook een kanten van een pausschap het kan je zien bij de
schaduw na de te pakken en dan zie je dat hier meer je legt hem met de binnenkant ogen en dan kijk je bent en hij kijkt wat en achter ja aarschot leg een dubbel dier decimaal niet echt een verschil maar ik zie de langste kant dit right de achterkant is dus waar het meeste ruimte is dus je zet een speldje neer op het midden en op de kant dit is mijn opa mooi kan helen dan kijk je we de achterkant is van vest nou dit is de voorkant en de achterkant kan je voor dus daar kan je de hoekjes aan doen om ver spelden en de middels gesteld aan de navo schuiven
letter op de speldje aan de acht zie je dat hebt gespeld kan ik gaan zoeken ik heb een schoudernaden nu gestikt en hoe ben je controleren hier en als je een goed om doet fluistering en dan kijken of het lijkt helemaal niet als dat zo is spijtig rechter schouder en dan maar voor en achterband op haar en dan de twee na de van schuiven precies op elkaar hier het knooppunt om in de oksel en in mijn hoofd precies op elkaar en dan kan je dit helemaal gaan spel de je begint zo en dan ga je daar beneden en ja dat gedaan om je als god is zo uit ik aan elkaar op haar de tuin en dan kun je gaan
ik heb best nu helemaal 14 en nu gaan we verder naar de afwerking begint als eerst een de hier als eerste log je even lang zijn daarna sla je twee keer om en zet je filmpjes daarna kan je gaan stikken natuurlijk ook ben normaal snel dat waar begin je bijdragen voor koos om het ook een ontvouwen dat dit een makkelijke stof is de heb ik ook twee trok paulette dat je wel een boogje inhoud ook aan de voorkant dat ook gedaan kan je ook gaan steken zoals je ziet heb ik nu ook droom van schouders was gemaakt die zijn schouder vast in voorkant afgewerkt en dit achterkant nou gaan we verder voor
kippen man was spelt trek heel simpel van die twee keer ons aan nee hoor wel voor twee natuurlijk ook met de andere kant en als je deze ook als ik die zou doen maar twee keer omslaan is helemaal af en dit zijn de of dit vest kan natuurlijk ook allerlei applicaties maken afhankelijk op slot en zet die reden maar ik heb er al eentje basic gemaakt je dat ik ook de op rand en kijk er heen alsof je was om een video hopelijk vonden la werk je wat vergeet niet te abonneren op ons kanaal hier beneden kijk ook zeker weer de andere video’s van het nu.nl oké
ja