Al honderden jaren hebben natuurrampen veel verlies van eigendommen en levens veroorzaakt. Er worden veel maatregelen genomen ter bescherming tegen mogelijke verliezen voor en na natuurrampen. Er zijn veel natuurrampen in ons land. Zowel ons land als de laatste keren aardbeving Er is ook een stijging. Aangezien ons land vanwege zijn geografische ligging in een aardbevingsgebied ligt, kunnen sommige periodes verwoestende gevolgen hebben. Smeer met de aardbeving in Turkije op een geologische structuur voor elke installatieNee is geweest en zal blijven. Door het veelvuldig voorkomen van aardbevingen, zijn de vragen hoe te beschermen tegen aardbevingen op de agenda komen te staan. Nadat de aardbeving voorbij is, proberen individuen de vernietigende effecten van de aardbeving te elimineren. Verplichte aardbevingsverzekering heeft aan belang gewonnen om het vernietigende effect van de aardbeving na de aardbeving te elimineren en om financiële steun van buitenaf te krijgen. Eigenlijk verzekering tondelDatawarehouseHet is effectief op veel gebieden van ons leven. Verzekeringen hebben op veel gebieden aan belang gewonnen, vooral in ziektekostenverzekeringen.
Na verwoestende aardbevingen is ons land begonnen beslissingen te nemen over aardbevingen. Vooral na de aardbeving van 17 augustus in Turkije is de bullish wet “Compulsory Earthquake Insurance” van kracht. Verplichte aardbevingsverzekering is ook bekend als “DASK”.

Wat is het doel van een verplichte aardbevingsverzekering?Doel en voordelen van verplichte aardbevingsverzekering

Verplichte aardbevingsverzekering aardbeving en brandwonden na de aardbeving, tsunami of aardverschuiving Financiële verliezen die optreden in situaties zoals ondersteuning van individuen en financiële verliezen worden verminderd. Het is erg moeilijk voor individuen om zowel psychologisch als financieel te herstellen na een grote ramp zoals een aardbeving. In deze periode probeert TCIP de financiële verliezen van individuen te minimaliseren.
Verplichte aardbevingsverzekering biedt zekerheid voor de schade veroorzaakt door de aardbeving in het gebouw waar de persoon woont. Het doel is om de persoon een leven te bieden in overeenstemming met de oude normen door het probleem op te lossen dat hij / zij heeft met het gebouw waarin hij / zij woonde na de aardbeving. Na de aardbeving kunnen mensen hun huis en al hun bezittingen, zelfs hun leven, verliezen. Met de verplichte aardbevingsverzekering worden de financiële verliezen die ze op deze moeilijke momenten hebben geleden, gedekt door DASK.

Auteur: Nalan Solmaz