donkerblauw gebreid vest dames had ze iets ik haat deze kia doen in een mosterd kleur en ik maak even een vrolijk item bij doel de zakken van je kan je vast en de mouwen af te werken met een pathik je kleur die wat bij de kleur van je vest past dus als jij een andere kleur gebruikt ooit al een rekening mee dat de kleuren tactiek die wat je gebruikt een kwart kleurverloop moet hebben dus geen lang kleurverloop aan kort knuffelen passend bij de kleur van af de basiskleur van je vest dit vest dit wordt gehakt en voor de is beschikbaar gewoon voor beginners het wordt gemaakt uit één stuk dus ze beginnen met het achterpand we
gaan dan naar het voorpand en er wordt niet geminderd niet je meer op althans niet voor nu straks en de molen natuurlijk wel wat betreft het achterpand wat ik hier dus nu klagen te dus gewoon een rechte vierkante blok tot aan mijn nek en je kunt dus zelf bepalen hoe lang jij je västra app dus wil je tot aan je kort vest wil je iets langer vers 2 echt een lang vest dat mag je allemaal zelf betalen het is een hele gemakkelijke steek nogmaals ik heb hem is gehaakt en allusie aan broek rood en die bollen te komen in 100 gram en hebben een hoop lengte van 500 510 meter
dus het is een tamelijk dunne praten als je kunt zien voor de video wie van video wie is er dus lastig om jullie te laten zien hoe deze steek in zijn werk gaat dus ik gebruik k natuurlijk weer een ander kleurtje b en wat dikker is om te laten zien oké peter zien hoe het namelijk werkt goed ik heb dit garen normaal gesproken mocht dit ze graag op een drie ik heb een gehaakt op een vijfenhalf om een heel luchtig en rekbaar facts te krijgen zeer als je op een 2 of op een drie haar trots op de label staat op het toestaat ik krijg je een compact past ik vond dat in de zomer niet praten
dragen dus ja niet een tamelijk opengewerkt west nogmaals raakt het aan een stuk goed de enige wat je dus nodig hebt dat is het garen wat je wil gebruiken de basiskleur simpel pathik haren die past bij je bij je basis kleur aan en haak naald die we in ieder geval zorgt dat je een opengewerkt opengewerkte structuur krijgt de mij was dat de vijfenhalf bij een test haakse was het zou ons les dus het je bepaalt zelf in een ander voor jou het geschikte is goed wat je nu gaat doen je gaat de breedte van je opmeten van een ander vest of een andere try de wat je hebt en dan ga je het aantal
losse dat ga je opzetten dat meet je dus aan de hand van een bestaande trui of vest houd er rekening mee dat het aantal losse wat je opstaat en veel wat moet zijn van 4 plus 1 dus het patroontje dat loopt over vier steken en je maakt een losse erbij of zijn de kia lossen zo ik heb inmiddels al een laten een rijtje vast een losse opgezet en daar ga ik jullie dus laten zien hoe dit patroontje middels een werkruimte de stad maar in rechte lap dus ik kan jullie aan de hand van een proef een andere kleur laten zien hoe het en te merken goed ik heb je dus 25 lossen dus dat is een veelvoud van 4 dus in een
ik ga nu hier in de tweede maar ik twee gasten dan maak ik twee losse en en de volgende lossen maar ik via twee gasten dan sla ik in steek over en de volgende vasten maak ik weer of losse maak ik weer twee vaste maakt een losse en een volle de stip maar ik weer twee vast dus nog een keer ik sla een steek over de volgende losse maak ik twee vaste dan 3 lossen en volgende maak ik weer twee vast dat herhaalde helemaal rondom of althans zolang als dat je ketting is elke maaltijd maar op het einde terug tot de volgende week goed meiden u kunt u ook zien dat hij een beetje vast maar dat komt of dat is
normaal omdat je hier natuurlijk een heleboel vaste gemaakt hebt die wat niet het correspondeert met het aantal losse wat je maakt dat is bij de tweede rij die gaat zich dit vanzelf op goed ik heb je dus nu mijn plaatsten twee vaste gemaakt maak nu twee losse ik keer en gaan nu verder in de ruimte van de twee losse om de vorige keer nu maak ik hetzelfde wat ik de hele tijd het gedaan toen je vaste twee losse en 2 vaste me dan in dat boekje ga ik naar de volgende ja twee vaste tweede lossen aan twee vasten in datzelfde bord je de juiste poortje en dan maak je twee vaste
geen losse en 2 vasten je ziet dit is echt een patroon voor beginners echter gevorderde hebben natuurlijk je ook een uitdaging want het is niks nieuws het patroon blijft gedurende het hele vest hetzelfde alleen je maakt gebruik van de welving en de boer en de en het het het uitzicht van van je van je patroontje en aan de onderste rand zie je natuurlijk geen filmpjes omdat het recht naar boven gewerkt dus hier is het dus recht als ik aan de zijkanten kijk daar zie je dus allemaal schelpjes dus de linker trap aan de rechterkant heb je dit precies hetzelfde en het bovenkant heb je dat
natuurlijk ook even klikken bakkers met bovenkant oké maar de bovenkant waar je nu aan het werken bent dit wordt de onderkant van je vast waarom want het is meteen afgewerkt je hebt meteen schelpjes aan de onderkant dus je hoeft al niet meer een extra hand aan te zetten om wel ik dat wel gaat doen maar dan maak je dus gebruik van het figuur zelf als je dat dus hier aan de onderkant ze doen dan krijg je een rechte overgang aan dat wil je niet zien aan de aan de aan de onderkant dus als je het achterpand de lengte heeft die wat je zelf bepaalt dus top aan je schouders
dus je moet het hele feest bij mij ik heb besloten om dat 80 centimeter van te maken dus het wordt een behoorlijk lang vest tot aan mijn schouders dan had je af aan gaan we straks verder in het volgende deel hier aan de bovenkant maar goed waren hier bezig met het figuurtje draaien heb je mee twee vaste nog gemaakt en ik ga hier weer verder met de volgende twee vaste je ziet dat het patroon zich uit automatisch begint te zetten voor dat het niet meer zo kronkelt nou moet ik wel zeggen ik heb hier met deze korte cool natuurlijk geen proeflapje gemaakt dus het ziet er natuurlijk
anders uit als deze en het is ook de reden waarom ik gekozen heb voor de angora gold want hij houdt me lekker warm bij in pillen zomeravond hier op de boulevard van vlissingen en niet voel ik het toen op en wordt het ook nog erg zwaar dus ik heb daar geen zinnen dus vandaar mijn keuze voor alici aankoop aankoop dus ik denk op het einde van mijn reis dit is mijn laatste de zoete op hun rekening mee te houden dat je moet sluiten met een halve vaste ja het gewoon heen en weer dus dit was het laatste figuurtje je deze dan raak je het wil lossen in twee gekeerd en gaat we vrolijk door hier in
het volgende boortje met je twee vaste te lossen vast twee vast team en dan zie je ook dat het patroon zich automatisch goed begint te vormen en je ziet dat je dus hier aan de zijkant krijg je die uitstulpingen aan het heb je aan de andere kant heb je dat ook net zoals dat ik dat hier al uitlegde dus de voorpand straks ziet er ook zo uit op de panden zie je maar dat is genoeg dit wordt de onderkant van je van je vest aan de te zoeken 10 afgewerkt goed mee en ik wens u veel succes bij het haken van dit achterpand en ik zie jullie terug in het volgende deel bouwen aan de voorkant
nee