hallo donkerblauw gebreid vest allemaal leuk dat jullie kijken naar een nieuwe video van mbm haak en en zo ik heb voor mijn idee heb ik weer wat leuks bedacht en dat is dit vest met capuchon skimmer anders niet zo’n heel lang vest en ook niet zo heel moeilijk dus de beginnen komt er ook weer weg ik ga maken en ik gaan voordoen in maat 38 ongeveer en andere geef elke bij vertellen en anders is er ook eventueel een patroon te koop en daar kun je mij een berichtje voor besturen en privé berichtje graag nou we gaan gewoon beginnen ik heb hier heel veel rol liggen en dat is de promo
bollen die waren dit weekend bij alles heen want te koop en dit is een promo waar wol bij in zit en 420 meter ik heb drie bollen gehaald en ze waren 2 euro per stuk en ik heb 3 bollen gehaald de ik denk dat ik daar wel genoeg en heb en misschien wel te veel voor maar 38 dus we gaan kijken nou rene kijken we beginnen met een losse lijn en ik ga dus een maat 38 haken dus ik begin met 52 lossen ik heb trouwens deze promo bol staat op dat je haaknaald zeven of acht moet gebruiken en ik gebruik gewoon 6 ik wil geen volle vest ik wil een lekker stevig lekker warm vest heerlijk we gaan de hut
zomer in de lente wil ik een lekker warm vest oké waaraan tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 mijn telefoon ga dus ik ga even opnemen en we nu klein stukje tussendoor om verwarring te voorkomen maat 38 heb je 50 plus 2 losse nodig voor een proces en de 38 voor 40 42 heb je 64 plus 2 losse nodig en voor 44 46 heb je 80 losse plus 2 nodig dus zo ik ben weer ik was bij 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 dus formaat 38 36 38 zet ik 50 lossen op en dan doe ik de 2 extra 2 extra en dan slaat de draad
om en dan begin ik dus met in de derde vanaf de haaknaald een stokje te doen was mijn eerste stokje en dan doe ik er 5 treden de dus zijn vijf stokjes 5 stokjes dan doe ik in de volgende lossen doe ik er 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes oh wacht even dit ik heb maat 38 is 5 stokjes dan heb je maat 40 en 42 7 stokjes en maat 44 46 is 10 stokjes dat is je begin dan moet ik wel zeggen pin me er niet op vast als je moet ook een beetje mijn eigen maat kijken ik heb vroeger op de bh afdeling bij de hema gewerkt en dan zijn de mensen ja ik heb pijn zegt oké ja oké als dat
zo is dacht ik dan hadden ze wel d of ze hadden 90 d’er zo innig een verder niet maar kijk wel een beetje zodat ik niet zou er van die vesten van jou niet passen helemaal niet je moet gewoon zelf ook een beetje kijken hoe wat maan ieder geval we gaan verder dus nadat ik die vijver stokjes gedaan en dan ga je in de volgende 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes door laten we lekker deze niet garen zo en dan gaan we dus 7 stokjes doen hey 2e ja hf 6 ca dat zijn er zeven en als je maat 40 42 om en nabij de 10 en maat 44 46 ongeveer 13 maar nieuw paul voor maar het 6038 7
nou daarna doe je de volgende doe je weer 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes nou en dan gaan we dus eigenlijk het het rug pan doen en dat zijn in dit geval 22 2 3 vms 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 heen 19 en en nog twee het 21 22 nou dit is dus 22 stokjes voor de rug voor maat 36 38 formaat 40 42 heb je ongeveer 26 stokjes en voor maat 44 46 heb je 30 stokjes oké nou daarna gaan we dus weer terug gaan we dus dit dit stukje weer allemaal doen dus we doen in de volgende 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en dan doen we weer in de volgende zeven doen wie nog stokje dus heb jij nou voor die hier ze in
plaats van 17 gebruikt op 13 dan doe je dat aan deze kan natuurlijk ook hierdoor 7 leefmilieu tellen vs 7 en na die 7 doen we weer een volgende stokje over volgende losse doen we 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes nou en dan in de laatste vijf en ik kom uit wat er nog wel een kunsten soms in de laatste vijf en dat zijn er dan of 7 of 10 waarin dit geval 5 doe ik vijf stukjes nou en dan hebben de eerste toer en we gehad van ons fast zo nou dat was dus onze eerste rij en nu gaan we verder nou en dat doen we zo het weer in dat doen we door een keer lossen want draaien je werk en dan doe
je in de eerste doe je direct een stokje nou en dan ga je verder tweede ook derde ook en zo door totdat je in hoe komt zo eentje ik goed kijken dat niet een stokje over slaaf nu ben ik in de hoek en dan in de hoek doe ik twee dit komt ook nog maar hij was spinrag goed kruis 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes nou dan ga je verder aan de andere kant een om je ook goed denken en dat je niet eentje overslaat dus hij en de volgende winnaar stokje doen en eigenlijk heb je het allermoeilijkste zowel voorlopig alweer gehad want dit is eigenlijk gewoon steeds wat je doet haken en dan beter georganiseerd
bolletje en wat dan je waarschijnlijk direct opvalt is dat je dus direct aan het meerdere bent om ik heb ik wacht even waar want anders even kan trekken ze nou rutte dus aan het meerdere bent om dat gebeurt dus door die hoeken stezo ik hier ben ik al weer en dan de weerd in de hoek 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes ik heb nu al verschillende vesten met deze techniek gemaakt en wat ik er zo fijn aan vind is alleen dat je de mouwen vast aan haar en dat je dus helemaal niet want ik heb je kant-en-klaar fast liggen die ik ook al had gefilmd maar alle flappen alles moet je elkaar haken
en naaien en ik vind het gewoon vond het dan toch niet mooi en toen kreeg dit nou toch gewoon ik alles af en ik heb of om verschillende vestigen maakte komt er nog eentje straks straks een straks in de zin van over twee weken online en die is ook erg de moeite waard maar ter zake kijk als je dan hierzo terugkijkt en kijk hier we drie twee en hier op die tweede zijn begonnen met 7 7 stokjes of 10 of 13 stokjes en dat je dan ziet dan zijn we al een meerdere kijk mijn nars sheer nu zie je dus en zo maak je dus eigenlijk je je vest het zal u zal u straks zien het identiek
begint ergens op te lijken nou hij dus lange stukken rugstuk doen nou dat zal ik ook even doen en dan als ik daar klaar hebt dan ben ik weer terug nou ik heb hem even dubbel gelegd zijn dan kun je zien dat het op zo’n manier dat het een vest gaat worden dan is dit hier info dus best wel veel ruimte tussen maar je kon nog straks een rand en hij blijft altijd wel daar komt goed nou zo gaan we door haken en het eigenlijk constant een herhaling van wat we net hebben gedaan is raar dat we in een keer lossen en dan een stokje nou en zo ga je door en de mate dat heb
ik verteld het liften verteld maar vertel het nu dit patroon het is eigenlijk gebaseerd op de action wibra zeeman garen de de euro bollen zeg maar en dus mijn moet wel als ik mate op geef toe gewoon even bij jezelf even kijken bij een vest of koud meteen voor je en kijk of het wel een beetje klopt en dan moet het goed komen kijken nu gaan we dus gewoon zo door haken en concert in hoeken toen we die twee stokjes 1 losse en 2 stokjes nou en dan ga je weer verder de lange kant op de zijkant estate te lang want is er nog niet nou en zo raak je door is al even deze
doen dan kan ik de arm zo heeft laat zien hoe jullie straks zelf moeten gaan kijken ren ik ben nu met wat dikke garant het promo’s wel wat dik en natuurlijk ben ik nu aan het haken dus dit vest is voor mijn dochter dus ik moet wel even kijken of ik dan minder moet keren of minder moet meerdere en door moet blijven gaan ons dat ik met voor fast heb gedaan ik maak altijd engelse proefversies ons coderen zo en dan kijken of het echt wel klopt en voor dat ik ga filmen dus kraal dat heel veel werk dragen en geeft niet van haken leuk nou ben ik weer bij het meerdere
en dan laat ik zien wat nou precies de bedoeling eens kijken 2 en dan een losse en leer 2 stokjes nou en dan zou ik weer de bocht omgaan het rugpand en dat ga ik nu heeft niet doen ik ga nu laten zien zo nou dan vouw je hem dubbel en dan kijk waar je elk je gemeten hebt dat moet dan mooi op elkaar liggen kom hier even op zo en zo want straks gaan we natuurlijk die mouwen als het groter is dan gaan we die mouwen aan elkaar raken en dan krijg je dus dat de mouwen en het andere stuk van elkaar gescheiden worden dat je ze dus apart gaat doen en kijk dit is nog maar zo stukje maar
dan moet straks jouw arm tussen passen en dan weet ik wel dat iemand met maat 36 kan armen zo hebben en dus moet je wel je begon self bij elf bij bij jezelf even opmeten nou en als je dan je arm hebt opgemeten dan kijk je dus nou kijk je dat het de helft is je al hoe wat 50 centimeter omtrek heeft dan kijk je dat dit dan 25 is en dan moet je waardig en komen nou zo gaan we dus doe haak tot dit groter wordt en wij komen op moet letten is dat nou dit is mede zijn gaten houden je arm hier straks inpast dat van fijn en hier ga je dus ook aan de achterkant zo jouw breedte dus van je rug van kant het
kant op en na het is dat mooi te meten ga je dat ik wel plukken van mijn maat van links naar rechts met je dan en dan ongeveer van een van een vest of een trui die je zelf hebt we van naad tot naad bijvoorbeeld 50 centimeter moet je ze ongeveer hier ook op uitkomen dus je hebt niet veel opdrachten clinton was heel heel moeilijk is om een is echt niet waar het is echt heel makkelijk haken dit dus let op de mouwen in combinatie met je achterpand je als je achterpand je 40 is en je hebt maat 42 dan gaat het echt niet passen dus houd dat gewoon in de gaten en ga je heerlijk
haken nu en meters maken en dan als u als we dus ga splitsen dus dan ben ik weer bij u terug en dan ga ik u verder helpen begeleiden gaan samen verder haken nou succes of voor nu en tot straks oké mijne is breed genoeg en uitgaven zijn goed dus ik ga beginnen met de volgende toer die dus anders gaat worden dan andere nou ik heb een keer losse gedaan en ik ben heel geen sukkel een dus al zes keer ik het opneem keer lossen dan doe in de eerste stokje en dan ga ik stokjes doen tot aan de eerste opening hallo nou ik had al verteld dat ik met promo haak en dan niet de gewone promo maar
die van die waarom ben je in zit en ik vind het eigenlijk wel heel fijn garen en maar ik lees heel veel reacties dat mensen het niks vinden me ja ik vind het echt wel wel lekker haken staat wel op race tussen 7 en 8 moet raken haaknaald maar ik gebruik 6 en dat is prima dan had ik uitgelegd het ook soms moeilijk en of je nou ben ik bijna dus en met eind dan gaan we het zo doen dan ben ik daar we nu gaan we de zorgen dat we de mouwen van het lijfje gaan schijnen en dat we dan gaan we verder met met de met het lijfje en dan doe je de mouwen later of tussendoor maar met de losse
draad apart nou hier heb je de opening en daarvoor heb ik nu de laatste gedaan en nu doe ik dus wat je nou doet in de opening 2 stokjes en dan stopt het verder doet niets in deze opening dan ga ik naar als ik hem zo op elkaar had liggen zo dan ga ik naar tegenover naar de 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes en de overkant en daartussen neer ga ik een stokje maken dus ik trek dit vrij strak aan moeten hem wil blijven dit trek ik vrij strak aan want ik wil niet dat de grote grote stokje wordt een los stokje grootst opdoen en los stokje zo dus ik trek hem vrij strak aan en ik
ga een stokje maken als we hoe zo kijk er niet makkelijk iemand die het gram die laatste wil ik gewoon niet zo lang hebben dus ik trek hem vrij strak aan kijken naar heb ik dit dit vind ik dus al te los drinkt ze nog keer een nachtje proberen zo mocht je nou eerst niet hebben ik yes zijn toen nokje de twee n door 2 nou dit vind ik kunnen prima oké heb ik hem daar doorheen en dat doe ik nog een een stokje zo dan hebben die doos nou we stopten eva product dan ik dacht ik doe wat verkeerd en het deed dus inderdaad ook ik heb hem nog even weer terug ingezet bij idee dus hier dit
stokje die deed zo en daarna dating naast maar wat is daar niet goed aan je moet dan als je dat is een een stokje dat hebben gemaakt samen en dan creëer je werk op je een keer je werk en dan doe je in die opening je tweede stokje ik ben buiten beeld jongens dan moet je dus kijk hier dit is dat stokje dus keert hem en dan doe je die tweede duwen in kijk nou heb ik hier twee en hier 2 en dan ga ik weer verder dus ik ga verder niet een losse en nog kleuren stokjes in doen nee houd bij die twee stokjes en nu ga ik weer verder ga ik gewoon weer ook elke steek doen
kijk gewoon dan ga ik er gewoon rondom tot in de volgende opening hier en daar ga ik hetzelfde doen dus ik ga ik nu even verder tot naar het eind en dan ben ik er zo weer nou ik ben weer aan het ben weer aan het einde en nu ga ik het zelfde kunstje nog eens doen en dat is ik ben je bij deze opening moet je wel even kijken of ie goed zit hier twee en twee dus ik ga nog even hier een stokje doen en denken hadden goed omdat je je hier ook het stokje doet nou dan ga je dus zo dan ga ik dus weer twee stokjes in de opening doen zo dan ga ik naar tegenover de rest ook zo
ik dat zelf te doen nou daar ga ik dan tegenover ga ik dan weer een stokje doen en dan zoals met ook d en strak ik hou van dat het niet zo groot is nou hier ik twee de lore 2 stokjes 1 losse en 2 stokjes u hier tussenin ga ik dan doen alle straks heb ik de nou zelf geen moeite mee toen deze moeite dan ook niet want het ja dan ben ik wel kijken of het vriendin en dat ben ik ja nou dan draai ik mijn werk weer schuiven even alles opzij en dan ga ik nog dit stukje gewoon door haken eerst doe ik mijn tweede stokje in opening dat doe ik echt pas nadat ik gekeerd heb wat ons city en andere kant
en dan raak ik wil gewoon verder op de stokjes van de vorige toer en als ik dan bij de kantjes ben doe ik ook gewoon zoals ik deed dat heb gedaan dan doe ik gewoon een keer lossen en dan doen in de eerste directe stokje en dan denk ik dat we er wel uit komen kijk na of je dus dit en dan als je dan ik ga even laten zien hoe je doe je dat terug moet doen want dan kom ik straks hier langs en dan denk je hoe moet ik dat doen ga ik ook nog even laten zien nou ik wil maken heeft me mature af en dan kom ik zo nog even terug om dat uit te leggen en dan weet ik zeker dat jullie het wel redden ja ik
ben al bij het armsgat gedeelte en dan een onderkant waar we dat stokje gaat kijk en dan hou ik hem zo en dan zie je hier hier die twee wie hem wereld 2 stokjes en hier die twee stokjes nou en wat doe ik dan de look een stokje op dit stokje dan krijg je dus stokje die heeft gezorgd dat men de andere kant kwam dan steek hem gewoon in het weet je in en dan die andere twee hij ook gewoon door en dan krijg je al een dat is juist leuk dat je lijf je al echt een beetje een lijfje wordt nou en dan straks met armsgaten leg ik de wrassle uit maar dus nu begin je dus echt geen de tot te worden dus nu
ga ik om verder aken haken haken en dat leg ik ook in het in patroon ze geschreven patroon uit wat nu zo mooi zet nu armsgaten dicht dus je kunt eigenlijk steeds je werkgever passen en dat is dus die zullen om om te zien hoe lang die moet worden doe je gewoon je armen door de armsgaten en dan pasje en is die nou niet voor jezelf bedoeld dan doe je gewoon op een op een vest die die zelf erg mooi vind gewoon en het moet een kort vest worden dat bedoeling want een lang vest komt er binnenkort aan denk ook al in uw er druk mee bezig maar haak gewoonlijke verder tot jij
vind dat zeer goed is en ik laat straks nog wel even als ik zo ver ben de centimeters weten hoe lang de mijne is geworden nou succes en tot straks hallo de als ik weer ik heb een stukje door geraakt en ik ben nu kijk zo is dienen mijn dat is net een hesje nu en ik heb mijn dochter aangehad dus ik weet precies hoe lang je moet worden dus nu vinden wij hem lang genoeg doen alleen nog een randje boord aan en ze willen meten hoe werkt nu ben hoeveel centrum is als dat zou nog even doorgeven het is nu rond de 37 centimeter is de lengte dus nou dat is persoonlijk is je hem
zelf is lange wil dan dan doe je hem gewoon langer en nu ga ik een randje op boord randje de langs maken en ik zal even laten zien hoe ik dat doe we treffen elkaar trekken en zo nou dat is één keer lossen alleen ik ben trouwens mijn mijn bol ik ben natuurlijk promo boel aan het haken die met de wonder in 420 meter en daarvoor mijn camera maar ik ga niet ga niet stoppen gewoon door koemest denk ik nou en zo lief het schrikken nou dus ik ga het even laten zien nog in de boardroom een keer lossen en dan gaan we weer naar de vorige dus dan doe je dit wordt dan gewoon mijn
achterste en dan gaan we de volgende ga ik een reliëf stokje voor doen dan slapen we om ga ik achterlangs voor jou stokje achter voor nou en achter en zo ga ik ik denk wel een rij of vier doen dus doe je nou helemaal met me mee dan doe je ook een rij of via en ons kijk je gewoon wat en wat mooier is en als je dan klaar bent dan doe je weer een keer lossen en dan doe je de dril je stokje dat net achter ons is dan voor en dan doe je die weer voor en dan en achten en dan er precies ditzelfde en zo zo raak je door tot ze dat je hem vier heb gehad hebt gehad nou ik heb
hier al een beetje een effect je erg leuk we gaan we door en is ontbijt en tis echt zaten ochtend heel vroeg maar ik wilde dit op was gefilmd hebben dan kan ik al weer mee verder waar we zien elkaar dit is mijn boord geworden en ik heb vijf rijen gedaan en dan ga ik de zijkant dus dit is de onderkant natuurlijk de onderkant gek 5 we hebben krijg vijf rijen gedaan en ook de zijkanten ga ik denk 3 rijden misschien vier maar dat zien we straks nu gaan we de volgende doen en dat is dom dat zijn de mouwen nou dit is dit is mijn mouwen opening en die gaan we in in de oksel beginnen en in de optie gaan
we ook straks steeds mindere dus dit is dit vest wordt maat 36 38 dus ongeveer 45 stokjes ga ik daar in gebruik nou verder moet je eigenlijk gewoon je bovenarm opmeten en dan dat aantal centimeters maak je stokjes van dus dan kijk ik even naar ijsstokjes dan zet je de centimeters tegen aan en weet je of je 45 50 55 stokjes moet gaan haken en dat heb je natuurlijk van tevoren ook op bekeken dat je dacht hoe groot moet het worden nou dus we gaan nu stokje zaken en ik echt mijn draad aan hier in de oksel en dan doe ik dat in dit eerste lucy die je direct ziet en die zien jullie ook als je hetzelfde
dus hier ga mijn eerste twee losse in deze fiets te strak aangetrokken zo een twee draad ook naar binnen dat zijn mijn eerste twee lossen en dan komt in naast doe ik een stokje en ik ga dan meteen ook tellen nu en die twee losse tel ik nooit meer dan in de tweede ook weer haarstokje kijk ik naar de is volgende zijn natuurlijk de ruimte niet te groot maken en kom je nou net niet uit dat je voor deze moet over zijn omdat je anders teveel hebt dan kun je ook twee stokjes samen maken ik zal even laten zien hoe je dat doet zelfs voordat ik hier echt anders een groot gat krijgt dus dan haken keeper
twee samen dat doe je zo een stokje beginnen door twee je draad opnieuw ophalen en dan in de volgende omslaan en dan door 2 en dan doe je door de rest toer 3 dan heb je dus twee stokjes samen gehaakt colin al gauw weer uit want bij mij is dat niet nodig maar dat is een online een aantal steken te kunnen komen dus ik heb nu twee ronde wordt dan drie dan ga ik gewoon in de stokjes van de vorige 4 s ze leven nou ik ga zo verder en mijn rondom en dan ben ik weer terug hallo dat ben ik weer mijn mouwen zijn af en ja prima gelukt vind ik ik heb elke rijder heb ik geminderd met
een keer 2 stokjes samen haken op het laatst de laatste paar rijen achter hij heb ik niet meer gedaan want de de lengte of de lengte was goed en kaskens mogen alte post niet meer past en ze wilden heel graag een strakke mouwtjes dochter 14 nu zeg dan dan is dat het hipste reizen dus dat heb ik dan gedaan nu ook gaat het als moeder dat is toolkit jagen trekken dus ik denk kan beter luisteren dus dus dat heb ik gedaan nu ga ik jullie laten zien hoe de capuchon de aangemaakt haken en dat is dat is echt nog niet zo moeilijk want wil je die bovenste rand in de hals en hier zijn we ooit begonnen
en dan ga ik dus nu ook beginnen en dan gaan we heen en weer gewoon raken tot we een lange rechthoekige lap krijgen en die rechthoekige lap die maken we zo lang dat nou rond de 30 35 centimeter denk ik ongeveer maar wat ik ben ik mijn vorige vest ook gedaan want nu mijn test test test test dat is gewoon dat ik op geen moment en op de bovenkanten bekeurd dubbelgevouwen en heb ik met stekenmarkeerders vastgezet en toen wist ik dat hij nog iets je lange moest want hij is al te strak in de nek dus het slimste is om ook gewoon voor je zelf even te gaan passen nou we gaan haken we gaan een capuchon
beginnen ik heb een een snoepje in de mond anouk je dus er is niets dan een aan hadden mijn gebit of zo dat er een tand los zit off to schuim of snoepje met je nachten dit is er land nee oké en door wordt nog wel even wil zeggen is dat ik van binnen hg begin er aan de binnenkant en dat omdat je waarom omdat ik probeer een beetje hier was de ben ik in aan de binnenkant en dan ga ik nu dus weer nu hopen dat hier het reliëf je terugkomt is niet zo zoek je een geval proberen nou we gaan beginnen begin boven het stokje er zit natuurlijk nu aan de losse lijn gaan maken maar dat
is best eenvoudig want zit overal gaatjes waar je dus het andere stokje dus precies daar gaan ook in steken nou ik steek hem hier doorheen en trek de naald mee terug en zo en dan doe ik een stokje die draden de komt straks wel gaan was niet druk om maken nu gaan we gewoon in elk eigenlijk volgens stokje doen een stokje zie en dat kun je best heel makkelijk zien als je dus wil dit stokje hebt dan zie je daar die gaatjes zitten en daar neer stokje in oh stop je ontslaan of zo kijk in dit is dan een grote een gaatje omdat ik daar de bocht om ben ga nog even verder niet doe ik ook gewoon
stokje in mag ik nu naar de volgende weer stokje nou en zo gaan we door gaan we best een flink eind door en dan alle van woensel maken en dan zien jullie mij straks ie je succes zo en dan zijn we opeens een stukje verder en dan heb ik mijn lab en capuchon en en kijk dit is het is van moeilijk te laten zien nu als keynote hoge de pootjes het ik zit u er ook op de pootjes nou wat schildert jeetje dit is de capuchon zo en dit is de binnenkant en als je hem dan zo hebt dan klap hem niet zo dicht maar binnenstebuiten zo binnenstebuiten en haar kwam dicht en dan gaat ie straks zo
snap je dus zo gaan we maken en dan ga ik jullie laten zien hoe je dat kunt doen het mijn draad niet afgehecht toen het klaar was met haken van de capuchon want ik kan gewoon hier weer gebruiken op het anders opzij bij elkaar ik steken maar haar natuur in en dan ga ik eerst voor langs en dan pak ik die tweede draad meer terug dit zijn halve vaste dit was een halve vaste de volgende doet twee v-tjes draad meer terug en doe dit niet en strak en dan zo tweetjes zal ik een heel makkelijk klusje zoals ik zeg doe het niet te strak want dan gaat het een beetje trekken was
gewoon echt niet mooi maar ook niet te los nou en doe je dit op een andere manier wat je zelf mooi vind uiteraard oké dus het is gewoon hoe ik het doe heb jij een andere leuke manier is er natuurlijk prima vrouw bijna nou dan ben je in het eind en dan moet je heel even kijken hoe het uitkomt wij kennen keer kon gewoon zo van is een kijk dan pak ik knip de draden zo daar lijkt me leven hanger en want ik echt alles straks in één keer af door binnenstebuiten en dit zie je dan dit is dan in beeld en die heb je mooi handje nou die stappen zo klaar kunnen ook afvinken
en dan gaan we nu de allerlaatste doen en dat is de boord rondom dus hier begint en dan langs de capuchon tot daar en we gaan we beginnen nou door en ga gewoon door de minuten hoor lekker bezig even kijken ik wil de eerste baan wil ik aan de buitenkant hebben dus dan begin ik hier maak ik een lesje in mijn draad kijk ik doe dus wel draden die ik straks mooi kan wegwerken nou zo nou en dan begin je dus en en dit is dus even en gewoon kijken wat het moois uit komt hier in de eerste steek hem hier door twee lus en ik wil hem wel echt mooi op doek hebben nou anouk een lossen en dan komt daar
een stokje dat is mijn eerste stokje en dan gaat kijken en dan zeg ik van nou ook hier in doen en hierin zo drukten stokje in tweeën verdeel ik vind verdeel ja want ik vind alle dat het twee steken in een stokje moeten van wie moet dat er moet moet je eigenlijk en geef vindt van niet en doe je dat niet dat is ook prima nou dan zie ik je volgende een opening maar ook stokje in en dan heb je die losse waar ik elk je mee begin dat ik ook een je dan heb ik hier willie dat stokje sowieso nou en zo moet je even kijken dan ga je geen met zo zien en dan zo kijken en dan
moet hij gewoon niet uitlopen dus we niet zo home wilt we niet zo gezind en dan heb je gewoon teveel gemeerderd ik denk dat dit wel kan denk wel kijken als je een beetje twijfelt ze kan ik was even kijken en ga ik gewoon ook hier een stokje en dan in die volgende doe gewoon twee even kijken wat ik daarvan vind en dat en ik dan net haar fietste lossingen zie het maar aan de andere kant was ik bomen wel weer opvalt krijgers dit nou straks mijn vest is een miljoen euro krijgen heb ik hier een toe met een lusje we begonnen moet ik wel even netjes zien weg te werken
dat ging dus niet mooi dus dat ga ik wel anders doen als een ander trucje voor zal ik ook laat zien is het lusje trekken er uit dan doe je de draad achter nou ik ga je wel in dat dus prima en dan neemt de draad mee terug en we maken kunnen lossen en dan is ie net even wat mooier weg te werken straks en dan doen we stokje zie zie op pijnloos heel mooi achterwerk en dit is nou mooi recht nou ga ik nog eens een keer kijk ik zit echt het de camera hier in mijn oh nou even zien of ik ga nu de eerste is prima dan ga ik gewoon in een stokje door co2 dan die ernaast hoe kom jij hier in
steken en dan maar die ene keer losse zit dan kun je weer heer twee in het stokje dan en kijk oh stellen geven dat een paar de ging en keek en keek ik denk ik dat we de goed dan de komt toch je mijn macht hele hier en dan heen en weer hier dit kunnen we samen doen is echt super gezellig maar we gaan dit gewoon apart doen en nu gaan jullie we uitkomen nou ik ga dus helemaal rondom en dan ook langs de capuchon en daarna ga je weer naar beneden aan andere kant en zoals ik straks had gezegd dat ik heb hier vijf rijen gedaan ik denk dat ik drie of vier rijen
doen maar ik ga dat gewoon ff bekijken dan moet je ook gewoon effe zelf bekijkt moet je moeder vindt dat is bloost het is dit vest is eigenlijk al heel veel in me hij is eigenlijk al driekwart klaar je kunnen elke passen en kijk wat je mooi vindt nou dan gaan we doen en nou we hebben misschien vandaag wel af dat zou leuk zijn ja veel plezier nog even en weet het laatste loodjes wegen het zwaarst maar het is leuk werk succes daar gaan we al de ben ik nog een keer om het eind resultaat laten zien we hebben even moet inzoomen de kin en op tafel liggen en dan kan niet zo heel handig laten zien
ik vind hem erg leuk geworden hij staat ook erg leuk ik heb dus de boord gedaan 4 rijen geluk jongens ja vier rijen de mobiel al gezien en zo ziet het er uit heeft men show neer de kijk goed in doen ja het is zo ook andere kleur onder niet film ook ook trouwens met een witte mond die haar is ook leuk nou willen zien het ik vind hem erg goed gelukt koop eigenlijk dat we niet hoeven te dragen want dan is het teken het mooi weer is maar floep kunnen komen morgen aan kop zonder up top er daar omhoog als je hem ook leuk vindt en ik zie u graag terug in de groep tot de volgende keer
en tot volgende video doei

Leave a Reply