DOOR BOLERO GEMAAKTE VIDEO-EXPRESSIE OP HET BRUIDS
Trouwjurk-over-bolero-model

Een stijlvol en gemakkelijk bolero-model maken op de trouwjurk

Voor bruiden die in de winter trouwen, is het vandaag een zeer stijlvolle Boleromodel op trouwjurk Ik wil de productie met je delen. Dit bolero-model, dat ik de gedetailleerde constructiefase zal geven met een videoverslag, zal een goede voorbereiding zijn op de bruidsschat.

Bruidsjurk bolero model Voor de constructie werd hier een witte pluizige draad gebruikt. Daarnaast wordt er een witte breinaaldraad gebruikt. De hier gekozen draden zijn gewone draden. Als u wilt, kunt u zilvergaren gebruiken of u kunt kiezen uit garens die fancy breigaren worden genoemd.

Het bolero-model is gemaakt in een rechthoekige vorm. Aan de uiteinden van de boleron is een dunne en lange band gemaakt en deze band wordt door elkaar gevoerd voor een comfortabeler gebruik. Op deze manier ziet het er ook erg stijlvol uit.

Boleromodel op trouwjurk Een zeer stijlvol model gemaakt met breinaalden. Hier wordt een platbinding gedaan. Daarom kan iedereen die bekend is met naaldbreien deze breiklus gemakkelijk doen. Degenen die nieuw zijn met breinaalden, kunnen een stijlvol bolero-model maken zoals hier, als ze hier op de uitdrukking letten. Het belangrijkste detail dat hier in overweging moet worden genomen, zijn de bandlocaties aan de uiteinden van de bolero.

De bouwfase van de Boleron wordt in de video van het begin tot het einde in detail uitgelegd. Je kunt deze bolero in korte tijd voor jezelf of voor je dochter maken door hier te volgen.

Boleromodel op trouwjurk U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.