Ceyizlik-Pearl-Sal-model

Stijlvolle en flitsende bruidsschat parel sjaal model maken

Naarmate de wintermaanden dichterbij komen, blijf ik je nieuwe en verschillende sjaalmodellen laten zien. Het sjaalmodel dat ik je vandaag zal laten zien, is een model waarvan degenen die de bruidsschat voorbereiden, zullen genieten. Ik zal de gedetailleerde constructiefase met video geven bruidsschat parel sjaal patroon Het is een flitsend en stijlvol model en een sjaalmodel dat moet worden onderzocht.

Voor degenen die bruidsschat voorbereiden, heb ik eerder verschillende sjaalmodellen laten zien. Het sjaalmodel dat ik je vandaag laat zien, is een zeer stijlvol model gemaakt met eenvoudige haaktechnieken. Hier worden goudkleurige kralen gebruikt in het sjaalmodel. Als u wilt, kunt u een kraal kiezen die geschikt is voor uw andere draad.

Parelomslagmodel Eerst werden kralen op de draad geplaatst om het te maken. Zilverachtig Alize sjaalgaren werd als draad gebruikt. Gehaakt nummer 10 wordt hier als haakpatroon gebruikt. U kunt een geschikte haaknaald voor uw touw kiezen.

De constructie van het model begint vanaf de punt. De sjaal loopt driehoekig. Met de stappen die in elke rij worden gemaakt, wordt het model geleidelijk vergroot en wordt een driehoekige sjaal verkregen.

Parelomslagmodel Terwijl het model wordt gemaakt, worden ook de randen van het model in elkaar gezet en doorgetrokken. Op deze manier wordt de omslagdoek als geheel afgemaakt en afgewerkt.

Bij het maken van het sjaalmodel worden eenvoudige haaktechnieken, leuningen en spinnen gebruikt. Het detail dat hier moet worden overwogen, is hoeveel nummers in welke volgorde het model zal worden gemaakt. Degenen die net beginnen met breien met haken, kunnen dit model maken, maar het belangrijkste is om het model te maken door aandacht te schenken aan de vertelling in de video.

Sjaalmodel met bruidsschat parel U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

Bron van de video: https://www.youtube.com/channel/UC_TfGVMQ6ku47kZulpqFrYA