Easy-Tig-Isi-sjaal

Eenvoudig sjaalpatroon maken

Nu de winter nadert, blijf ik verschillende breimodellen laten zien voor vrouwen die zich voorbereiden op de winter door verschillende breipatronen te maken. Het breipatroon dat ik je vandaag zal laten zien, is heel eenvoudig en iedereen kan het gemakkelijk in korte tijd doen. gehaakt sjaalpatroon het zal zo zijn.

Ik heb je eerder de constructie van verschillende sjaalmodellen laten zien. Het sjaalmodel dat ik je vandaag zal laten zien, is een zeer stijlvol model gemaakt met haakwerk en werkt heel eenvoudig.

Dit model is een heel goed alternatief, vooral voor degenen die net beginnen met breien. Als je net begint met haken en jezelf wilt verbeteren in de breisector, moet je zeker eens kijken naar de constructie van dit model.

Gehaakt sjaalmodel Bij de constructie werden leuningen en pistachemodellen gebruikt, die eenvoudige haaktechnieken zijn. Eerst werden, nadat een bepaalde lengte ketting was getrokken, met behulp van leuningen kleine doosjes aan deze ketting gemaakt.

Op deze kleine doosjes is een pistachemodel gemaakt met behulp van trabzans. Hiervoor werden pinda’s gemaakt door de bovenkant van elke leuning te dompelen. Als je touw hier dik is, kun je pinda’s maken door twee knopen te wikkelen. Als je touw dun is, kun je een dikkere pistache maken door er meer in te wikkelen.

Het sjaalmodel wordt op deze manier compleet gemaakt door een rij leuningen en een rij pinda’s te maken. U kunt de lengte bepalen voor wie u het sjaalmodel gaat maken en de sjaal compleet maken. Dit model kan gemaakt worden voor kinderen, mannen en vrouwen.

Gehaakt sjaalmodel U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UClpQeuelVT2xYkrTAyKngPA