Ik zal je een heel eenvoudig poncho-recept geven, dat is gemaakt met alleen naalden en niet wil naaien, knippen of vergroten.

Materialen

Fabricage

een) We beginnen onze stoot vanaf de achterkant. We hebben 150 lussen gebreid. Ik heb 3-4 rijen harosha gemaakt zodat de rok niet vouwt.

2e) We breien 10 steken aan het begin en einde van de rij met een rechte lijn.

3) Na 1 meter breien (als je op de gewenste lengte komt), scheiden we de lussen 65-20-65. Als je wilt, kun je het aan een spies houden, of je kunt de lussen aan een draad pakken en wachten. We hebben de middelste 20 lussen voor de kraag doorgesneden.4) Nu zijn we begonnen met de voorkant van de stoot. 65 lussen zijn aan de rechterkant, 65 lussen aan de linkerkant.

5) Ten eerste breien we alleen de eerste 65 lussen in 10 lussen in 10 lussen, 45 in een rechte lijn, 10 in 1 m in harosha.

6) Wanneer de verf die je aan de voorkant wilt hebben, nadert, ga je door met 3-4 rijen compleet wrak, zodat zowel de achterkant als de achterkant niet gekruld zijn.

7) We breien de laatste 65 lussen in 10 lussen, 45 lussen recht, 10 lussen in de vorm van harosha 1 meter. We eindigen net als de andere kant.

8) Je kunt hem vastmaken met een lichte steek of knoop aan de achterkant rechts en links.