Hallo vrienden Allereerst welkom op mijn kanaal. Als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, zou ik het op prijs stellen als je je abonneert. Als je de meldingsknop opent, …
aan iedereen [Müzik] hallo vrienden Welkom op mijn kanaal, in deze video zal ik uitleggen hoe je babyslofjes kunt maken, zie je, vrienden, ze zullen 0-3 maanden of zes maanden zijn, als je wilt, kun je ze groter maken als je wilt, ik zal het vertellen jullie de cijfers snel. We hebben een naaiwerk aan de onderkant en achterkant van onze slofjes. Het is gemakkelijk genoeg om te breien, vrienden, we zullen op deze manier een heel lieve jongensslofjes maken, als je wilt, maak je het voor een meisje baby, als je geen andere kleuren gebruikt en geen vlinderdas maakt, kun je er een lint op naaien als je wilt, of je kunt bloemen breien en naaien. Het is ook geschikt voor babymeisjes. Ik zal de garen sneeuwbal, ik zal Baby One gebruiken, vraag om 100 gram voor 250 meter, je kunt dit garen gebruiken Vrienden, je hoeft niet hetzelfde garen te gebruiken als ik, ik zal het gebruiken zoals ik al zei, we breien met twee naalden. Vrienden, laten we nu beginnen met breien, nadat we sommigen van ons allemaal hebben gescheiden, zullen we onze lussen gooien, inschrijven, hallo zeggen, dit kwam met een duim die we uit elkaar gingen, ik zeg, ik kom uit het middengedeelte en neem een ​​draad op de wijsvinger. hoeveel steken zijn er gemaakt, vrienden? Het zijn er vier geweest Ja, vrienden, ik heb in totaal 40 lussen weggegooid, nu bind ik ons ​​resterende garen vanaf hier, één knoop aan de onderkant, zodat ik niet niet eerst los. Nu beginnen we te breien, zonder de eerste randlus te breien, ik heb het overgezet naar mijn oorlogswerk, dan breide ik twee omgekeerde, een van deze twee. ik brei mijn garen in omgekeerde richting ik nam de achterkant i brei twee plat brei beide recht Al mijn touw ligt op zijn kant, twee omgekeerde abonnementen, nadat we beide averechts hebben gebreid, breien we twee platte, dan breien we twee omgekeerde een en twee platte stukken op deze manier, laten we aan het einde van onze rij komen door twee averechte draden te breien en abonneren abonneren abonneren deze twee omgekeerde twee rechte 3 rijen ik herhaal tot het einde, vrienden abonneren abonneren, breien we deze twee averechte lussen, breien we de randlussen, we breiden de zijlus op de buik, zo zijn we klaar met onze eerste rij, nu gaan we naar de andere kant van het breiwerk, maar dit is de linkerdraad vanaf het begin Als we aan de zijkant zijn, zijn we aan de voorkant van het breiwerk Nu zijn we aan de voorkant van het breiwerk. We gaan door met het breien van het rubber brei museum, we gaan door met abonneren, we breien deze keerzijden, we breien de flats recht en op deze manier Totaal 16 rijen Kijk naar de voorkant van dit touw aan de linkerkant, laten we deze rechte lussen tellen, bijvoorbeeld 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 breien we op onze naald? we zullen het in dit neusgedeelte doen. Deze rij, ik heb een onzin gekocht zonder de randlus te breien, ik ben nu plat aan het breien, vrienden, we hebben onze draad gescheiden voor de parkazijde 23 14 15 en 6 7 8 9 10 11 12 en 13 14 15 15 voor de zijkant nu We nemen onze lussen voor het neusgedeelte en ik ben weer aan het breien. Ik tel als één. Ik heb gebreid 1 2 3 4 5 6 7 8 39. Sorry, ik geef hem 10 lussen in het middengedeelte. Na 9 gebreid te hebben, krijgen we onze 10 lussen door twee lussen één voor één te nemen. we hebben de breimuziek gedraaid, ik nam deze eerste lus zonder hem te breien, ik brei er een averecht, omdat ik op de rug ben van het breiwerk brei ik 2 3 4 5 6 7 8 9 9 steken. Op deze manier verminderen we het aantal aan de zijkanten een voor een. Vrienden, nu draaien we de breimuziek weer. Ik heb weer een steek minder. Ik steek mijn breiwerk uit. Ik nam de eerste steek zonder hem te breien. Ik gebreid een twee drie vier vijf zes zeven acht negen negen steken. we lieten 10 3 lussen aan de randen een voor een, we gaan door tot er 9 lussen over zijn, laten we hetzelfde proces herhalen totdat we 10 lussen in het midden hebben die altijd zullen blijven vast, ja, vrienden, ik heb het gedaan zoals ik zei, ik ben weer aan de voorkant van mijn breiwerk gekomen. Je hebt 8 9 lussen. Je hebt weer 10 lussen in het middengedeelte, dit zijgedeelte Ik heb ook 2 4 6 8 9 lussen als 9/19 en we hebben dit neusdeel gemaakt, nu het spoor op de voorkant van het breiwerk Ik nam de eerste lus hier zonder te breien. Is dit de 10 lussen in het midden ik ben ik ben weer recht aan het breien en ik kan dit niet meer verzamelen Ik brei normaal 10 lussen Nu, om hier geen gat te maken, vrienden, ik verwijder een lus van een onderste lus, ik doe de linker opblaasbaar aan, zodat de telling verandert niet, ik knip de lijn en de lus ernaast af en laat weer een lus op een breiwerk vallen. We hebben het gat hier op deze manier gesloten, nu gaan we verder met de resterende plat te breien deze rand ziet er goed uit, er is geen gat hier, we zullen het hier nu op dezelfde manier doen, dit is wat we zien op de achterkant van de breimuziek, we zullen het hele omgekeerde breien op de achterkant van de breimuziek, ik heb onzin overgedragen zonder de rand te breien loop en ik vorder door alle loops in omgekeerde volgorde te breien abonneren abonneren abonneren ja dit is de opening We kwamen bij het deel zoals dit, ik haalde de lus eruit door eronder weg te zinken, ik zette de linker fles weer op deze lus die ik nam uit, of Door door de lus aan de achterkant te gaan, lieten we de enkele lus vallen en sloten deze hier in het gat.

we gaan verder, heb ik de rij afgemaakt, ja, nu vrienden, na het maken van dit neusdeel, hebben we twee rijen gebreid, kijk, ik tel hier 1 2 3 4 5 6 7 rijen van 7 rijen recht Heb ik de lussen doorgeknipt in de andere rij? Laten we doorgaan met breien museum, onze andere rij knipt ook, ik heb een rij gebreid Als je wilt, kun je hier meer op deze manier breien. Je kunt bijvoorbeeld 3 4 rijen recht afsterven en dan twee omgekeerde twee platte elastieken breien zoals we nu doen, kun je dit zwarte deel nog meer maken, als je wilt, je kunt het langer maken. Ik ga hetzelfde doen als hier. Zoals ik al zei, je kunt het veranderen als je wilt, nu we brei 7 rijen plat aan de achterkant van het breiwerk, dit is hoe ik het touw naar mijn kant zal nemen, ik nam deze en liet de enkele lus vallen, ik deed de linker lus weer aan en opnieuw twee lussen één voor één. laat de lus vallen en plaats deze lus terug op de linkermouw, ga zo door met dit knipproces totdat onze lussen klaar zijn. We abonneren, span je hand niet te veel aan, maak hem een ​​beetje los tijdens het knippen, zodat hij niet in de voetjes van de baby knijpt, zodat hij niet te strak wordt, en dit deel is als volgt, totdat we onze lussen afmaken op de bar Laten we hetzelfde proces herhalen, jongens, ik heb nog steeds de laatste twee steken, hetzelfde, ik miste deze laatste. je lus blijft Hier steek ik hem door en leg een knoop hier laten we onze draad wat langer doorknippen we zullen hem gebruiken om te naaien en ik heb hem goed vastgedraaid, laten we mijn naald aan ons allemaal doorgeven. Gebruik ik een etamine-naald als naald? Als je die hebt, raad ik je aan om deze naald te gebruiken. we vouwen de platte kant ervan blijft aan de binnenkant die jongen we zullen het hier naaien en dan zullen we het aan de basis naaien ik steek over van hier ja nu hier zijn deze begindelen van de lussen jongens dit is dit hier ik ga door de vleugels tegenover elkaar ik ik neem niet alleen de andere vleugels deze aan de kant En deze aan de andere kant deze aan de andere kant s Laten we ons werk doen met de vleugels naar elkaar gericht en rechtop inschrijven inschrijven ja laat dit touw nu stoppen we zullen het even later verliezen we zullen het houden inschrijven maar laten we in dit deel naaien met de platte kanten naar elkaar toe en de omgekeerde naar elkaar gericht andere door TP in de gaten te laten zinken abonneren abonneren abonneren dit Laten we ons werk doen tot drie delen op dezelfde manier, ik naaide het tot het einde. Nu verzink ik in één kant ervan, ik laat deze draad op mijn naald, ik vul de draad weer achter de draad van onder naar boven en schrijf me in zodat het als een knoop past het snijdt mijn overtollige draad ja nu kun je deze draad schrijven als je wilt je kunt de naald dragen als je wilt er een paar abonneren met behulp van haken zoals dit je kunt het spelen door je te abonneren doe je je abonneren Ja vrienden ik droeg een paspop voet er goed uitzien kijk op deze manier laten we deze pompon opnieuw maken Ik gebruik deze keer dezelfde opblaasbare parlament Ik ben met blauwe draad kunt u elke gewenste kleur gebruiken. Je kunt het gebruiken, na wat bloem te hebben achtergelaten, laten we onze lussen weggooien. Ik gooi twee in totaal 17 lussen 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ik gooide 15 16 17 17 lussen weg. Ik knoop een knoop hier met de resterende draad van dit begin abonneren abonneren zijn, ik heb die eerste lus overgedragen zonder te breien, ik brei alle andere lussen binnenstebuiten. Mijn touw ligt op zijn eigen kant, ik vorder door ze allemaal achteruit te breien, zoals je hier kunt zien, krijgen we de harosha van de averechte vlinderdas, abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren dit Ik ben aan het einde van de rij gekomen door ze allemaal achterstevoren en opnieuw te breien voor de eerste keer Ik heb de lus overgedragen zonder breien, ik nam mijn draad weer naar je kant. Ik blijf ze allemaal binnenstebuiten breien. Hier is één tand harosha, totdat er in totaal 6 tanden zijn gevormd, we breien totdat er 6 tanden zijn gevormd aan de voorkant van het breiwerk. dood gaan [Müzik] Is deze bus de weg? Ja, vrienden, ik heb de bar gebreid tot ik 6 tanden had. Kijk, ik sta aan de voorkant van het breiwerk 1 2 3 4 5 6, ik ben aan de voorkant van het breiwerk. terug, we zullen onze 3 steken knippen door twee. Laten we onze lussen voor één knippen, inschrijven, inschrijven, wat betekent het, we hebben zo’n rechthoekig stuk gekregen, kijk, je hebt de laatste twee lussen over, ik heb deze gekocht voor allebei en ik leg hier een knoop, ik heb deze BİM doorgesneden, ik heb hem strakker Nu eerst dit touw Laten we onze nek schoonmaken, dit is door een paar lussen aan de achterkant te maken, ja, nu ga ik allebei lopen door de lus en knoop een knoop, dus ik haalde het eruit en deed het erdoor, ritste en knipte ons touw. Ik moet de knopen achter krijgen, ja nu zegt hij er hier ook een, hij gooide het, ik stak deze pa We zijn klaar met de veter, nu doe ik hetzelfde als hier Ik heb mensen gekocht in dezelfde kleur die ik in dezelfde laarsjes heb gebruikt, zo laat ik een deel van mijn touw achter, zo wikkel ik het middelste deel , Ik heb dit tien keer gewikkeld, ik zal het tien keer opnieuw wikkelen, ik zal het eerst aanpassen één twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien ik heb het 10 keer gewikkeld en op de rug zijn deze aan elkaar gebonden ik knoopte nog een knoop erop abonneer nu op a Ik heb het eruit gehaald Ik koop het door vanaf de zijkant van een rij te zinken, niet van dezelfde plaats, kijk, de ene is hier en de andere is hier, trek hem niet uit dezelfde gleuf

zeg hallo tegen elkaar, laten we er twee of drie knopen op knopen abonneren, deze trouw is schoon afgewerkt, kijk goed, zoals je kunt zien, het was heel gemakkelijk zoals je kunt zien, ik weet zeker dat je het heel comfortabel kunt doen, maar op deze manier zijn onze slofjes klaar, mijn vrienden, ik wens je veel succes in een baan die zal dragen. Als je de modellen babyslofjes wilt zien, als je de modellen babyslofjes wilt zien, kun je klikken en bladeren door de afspeellijst binnenkort.

Leave a Reply