Zeer eenvoudige babyslofjes maken / modellen babyslofjes / babybreisels / voorbeelden van eenvoudige slofjes
fijne dag vrienden welkom op mijn kanaal Vandaag zal ik een heel mooie en gemakkelijke bootie met je delen, dit is het onderste deel en het achterste deel we hebben alleen naaiwerk, je kunt het doen door de kleuren te gebruiken die je wilt voordat je begint dit gedeelte. ons model E, we beginnen met een spies nummer 13 met een bootie, dus ik heb 60 lussen gebreid van de opblaasbare, nu heb ik twee gezichten gebreid tijdens het breien omdat we meteen in ons model beginnen, dus het is moeilijk om in te breien de eerste rij. Ik kocht deze rij averecht gebreid. Ik brei er twee in deze rij als een effen breisel, maar de volgende is averecht twee deze twee rechte deze twee omgekeerde deze twee rechte deze twee omgekeerde 12 juz we gaan verder in op deze manier twee achteruit twee recht, beide achteruit Ik heb gebreid Ik nam mijn touw in de rug Ik heb er twee plat gebreid, dit i dus vrienden abonneren op deze manier, laten we doorgaan tot het einde van de rij, abonneren? Ja, vrienden, ik kwam aan het einde van de rij, ik heb de laatste gebreid als averecht breien, twee ervan liggen op de rug. Ik heb gebreid onze laatste lus recht, nu zag ik dat ik de eerste lus nam zonder te breien Dan kijk ik naar de volgende twee lussen ziet er recht uit, ik brei twee lussen recht, kijk naar de lussen in deze rij, ik breid averecht achteruit, de volgende zijn recht, dit platgebreid, dit omgekeerd De volgende zijn recht, recht twee van hen, nogmaals, draai deze twee om, keer deze kant om, vrienden, tot het einde van de rij dit Laten we doorgaan, ja, vrienden, we hebben deze rij afgemaakt op dezelfde manier. Kijk, onze lussen zijn duidelijk in de vorm van twee omgekeerde twee rechte steken. terwijl aan deze kant Als je wilt, kun je dit merkteken ook plaatsen terwijl dit garen hier is, ik neem de eerste steek zonder de volgende te breien twee steken. brei een lus averecht, nu wisselen we onze lussen, twee ervan lijken omgekeerd te zijn, we breien er twee recht, we breien twee lussen in deze rij, breien averecht en breien dit omgekeerd. Dus als we hier komen, vrienden, we zullen het omgekeerde van het model doen we breien volgende look averecht breien twee in deze we breien twee plat breien in deze rij we breien een averechte school op dat moment zijn sommigen van ons aan het breien maar tegelijkertijd, vrienden, we maak onze rij af door de flats omgekeerd te breien, maar ik brei de volgende, nou kijk, ik brei hier, ik brei een averecht abonneer op dat moment is er een flat knit, ik brei in omgekeerde richting, ja , ik brei achteruit, ik brei recht, dus we maken onze rij tanden op deze manier af. Ik heb onze laatste steek gebreid, ik brei de dag plat, we hebben de goed verzorgde rij op deze manier voltooid Terwijl ik hier ben, zullen we altijd de verandering aanbrengen, ik draai het, Boeddha, ik kocht die eerste lus zonder hem te breien. Tegelijkertijd, averecht twee lussen, we breien ze in omgekeerde richting, we doen wat is tegenover ons aan deze kant, we breien de volgende platte brei recht, ik brei de volgende in omgekeerde richting, zie hier, aan deze hele kant hetzelfde voor mij Ik maak de tegenovergestelde lussen op dezelfde manier, ik brei de omgekeerde in hetzelfde manier, maar als je wilt, kun je de zijkant ook op deze manier markeren. Er zijn wat problemen met ons model zoals deze, maar deze bruiloft heeft al plaatsgevonden, kijk nu nog eens, ik kwam hier aan de kant, we nemen mijn garen van dit land zonder te breien, de volgende lussen zijn plat breien, want dit touw is hier, ik verander het, ik brei er twee als averecht breien, ik nam mijn garen in de rug De volgende, ik brei averecht plat terwijl ik dit aanbreng patroon. Hier krijgen we allebei je teken Als we komen, zullen we omgekeerd breien, laten we niet vergeten dat ik het omgekeerde in deze rij heb gebreid, ik heb twee averechte breien in deze rij gebreid, ik heb omgekeerd gebreid, ik brei in omgekeerde volgorde, ik brei de volgende in omgekeerde richting , hier breien we onze lussen in omgekeerde richting, we zien deze platte lussen in omgekeerde richting, we zien deze twee ook in omgekeerde richting. Ik brei deze twee lussen in omgekeerde richting, ik brei drie rechte lussen, kijk goed, vrienden, kijk op deze manier hebben we bubbels zoals deze, hier zijn we, zoals ik al zei, als we hier komen, breien we onze lussen recht achteruit, zoals hier, ons merkteken is zo, we doen niets aan deze kant, kijk hier twee van ons Nee hier zijn we aan het breien, kijk degene die naar ons kijkt, achteruit achteruit We gaan verder in de vorm van recht, laten we ons model zo voltooien, als we vrienden tellen, wikkelen we de bubbels daar, laten we eens kijken 1 2 als je hier bent, vertel de bubbels, we zullen van ze houden, tel 1234, laten we doorgaan tot er in totaal 9 rijen zijn als we tellen, ja vrienden zoals deze zien mijn rijstmodel Als we zi tellen, zeg 1 2 3 4 5 6 7 8 9 hebben we uitsteeksels. Nu draai ik het model zo en ik zal het model opnieuw toepassen zie het vonnis aan deze kant Ik zal het omgekeerde van mijn mod-hand opnieuw doen zie Hier ben ik aan het omgekeerd breien recht breien terwijl ik dit doe als twee rechte twee omgekeerde Als resultaat zal ik 25 steken sterven en deze twee recht breien Deze twee keren deze twee recht deze twee keren deze twee recht achteruit deze twee omgekeerde twee recht 25 opzij 25 opzij we gaan verder met onze tien steken in het midden laten we 2000s tellen 10 12 14 16 18 20 22 23 ik brei er nog 10 dus laten we opnieuw tellen 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 voor de zijkant brei ik 2 4 6 8 10 steken zijn rechte rug ja nu deze twee brei ik een van hen samen, dan breide ik ze allebei samen, ik nam mijn garen en de andere kant en ik nam het zonder het te breien. Bekijk de volgende lus. Deze lus ziet er recht uit. Ik zie het als recht en de volgende lus is de goedkoopste. Sorry. Ik deed het als het laatste rechte hier

als ik heb gebreid, lijkt het hier omgekeerd. Nu, hier nogmaals, zeg hallo voordat ik de eerste brei, ik kocht de volgende steek in omgekeerde richting, we breien de volgende twee steken achteruit, terwijl we aan deze kant de achterkant van dit patroon, nu brei ik de twee steken recht achteruit, ik breide de volgende twee lussen als een platte buik. Ik brei een van hen terwijl ik de andere brei om boos te worden Ik nam mijn touw naar de andere kant Ik draaide het voorbeeld dit is als volgt Ik nam mijn touw zonder er een te breien Ik nam mijn touw naar achteren Ik breide de eerste lus plat gebreid recht brei de volgende twee lussen de volgende lus averecht, keer de twee lussen in deze rij om, keer de twee lussen om hier brei ik een rechte hier, vertel me tijdens het breien de tweede ik weet het niet, ik haal het eruit als een cheque, het is vertaald Kijk nog eens naar het i-model Kijk naar mij ik sta aan deze kant wat mijn polsen zijn aan welke kant deden we omgekeerd Terwijl dit touw aan deze kant is, nam ik de eerste lus zonder te breien, kijk, het ziet eruit als een averecht breien. Ik breide het als een platbinding, ik nam mijn garen naar voren, we hebben er twee. Ik brei ze als averecht twee breien Onze steken zijn recht gebreid, beide steken M zijn effen gebreid, ik brei ze omgekeerd, ik brei twee achteruitsteken, ik heb er een recht gebreid, dit is de laatste steek die ik nam, ik nam er een van de zijkant en ik heb ze allebei op deze manier gebreid, vrienden, hoe lang is het aantal steken hier 13? Laten we onze Ja, vrienden, vertel me als we tellen, 2 4 6 8 10 12 13 is hier weer, aan deze kant genaamd 2 4 6 8 10 12 13, 10 10 van onze kennis staat in het midden zoals deze Kijk, ik onze laatste steek aan deze kant gebreid, nu is dat de laatste. Ik heb recht gebreid, nu nam ik hem voor me, dus de volgende lus is nu allemaal samen. Er zijn er hier twee. Ik weet het niet, het lijkt erop recht worden gebreid. Ik brei de volgende lus in omgekeerde richting omdat ik het tegenovergestelde ga doen, ik brei de volgende lus in omgekeerde volgorde, controleer de volgende twee lussen, kijk goed, brei achteruit, keer nu beide lussen om in de volgende rij, draai beide lussen om, ik zie deze twee lussen recht, ik brei de laatste lus weer recht, ik draai de eerste lus Ik kocht de volgende lus zonder wax te breien kijk hier lijkt het op een averecht gebreid. Ik brei de volgende twee lussen recht. Ik Ik brei de twee lussen recht aan deze kant. Als het garen in de vorm is, breien we hetzelfde hier. Meter 12 Ik weet niet of wij het zijn, we breien het achterstevoren. Laten we ons touw strakker maken terwijl we het breien een klein beetje nu. Aangezien we de lussen van de andere kant zullen nemen, zal ik opnieuw zoeken naar 12 lussen. we verdelen de tegenovergestelde manier, we breien de achterkant, we breien de achterkant, recht, in de bootie, ik nam dit garen naar achteren, de laatste b Ik heb recht gebreid, kijk, ik heb het omgedraaid. Nu brei ik ons ​​model aan de voorkant, twee lussen aan deze kant van het touw, aan deze kant doen we de achterkant van de lussen, ik zal de achterkant van de lussen doen , ik neem een ​​eerste lus zonder te breien, wie is de volgende, ik brei de twee lussen in omgekeerde volgorde, keer de twee lussen in deze rij om en brei ze allebei recht, dit is het. twee van hen in omgekeerde volgorde op dat moment Twee van hen zijn gewoon breien dit gaan we verder deze twee zijn recht en twee omgekeerd op deze manier Vrienden we zullen zo doorgaan Zullen we doorgaan? Ja vrienden, zo heb ik mijn beurt afgemaakt. Nu gaan we onze tekenwerken doen. moet ik er twee verzamelen en twee lussen hiervoor, ik kocht ze als één en nam ze op deze manier mee terug naar mijn werk, we verzamelen al onze lussen op deze manier, als je deze maat wilt, kun je meer doen, op deze manier kun je al het werk doen totdat het einde van deze rij we knippen onze lussen abonneren, ik neem deze twee lussen tegelijk, verwijder ze als een Turk en gebruik de andere niet meer.het is altijd zo tot het einde van de rij we hebben onze loops verkleind abonneren abonneren abonneren en op deze manier zullen we onze loops knippen en deze draad met een schaar knippen deze vraag is deze vraag is ik spaar een beetje ja ja nu tot onze kracht maar vertel me door de lus vertellen wie dit model op deze manier heeft geplaatst ik draai het ondersteboven, zeg hallo, we naaien samen, laten we het eindstuk een paar keer naaien, abonneren om het sterk te maken, maar laten we het nu goedkoop brengen, zeiden we jij naar rechtsonder, oke abonneren abonneren abonneren dank je liefje abonneren abonneren als het gaat om dat hoekgedeelte, zeg het nog een keer in de kerk het doet het een paar keer, laten we een heleboel steken doornemen, zeg nu het onderste gedeelte in op dezelfde manier repareren we het en naaien we het onderste deel op dezelfde manier abonneren abonneren abonneren dit touw op deze manier hebben we ons werk als persoonlijkheid voltooid. Laten we het normale uiterlijk van onze schoenen op deze manier knippen, hier deed ik eerst, dan Tığlı. we verbergen het zo, dit is het deel van onze schoenen dat er normaal uitziet, ziet er zo uit, we hebben dit pakket af, laten we het naar onze voeten brengen, schrijf je in op de paspopvoet, kijk goed, na het voltooien, jij kan het hier versieren als je wilt, je kunt het niet doen. Vertel dat meisje, ik heb zo’n strik gemaakt, ik heb een strik gemaakt terwijl je het deed, dan kun je het aan de andere kant naaien. Het is aan jou. Je kunt versier het op deze manier als je wilt, of je kunt het normaal gebruiken. Ons booties-model was zo. Als je de meldingen inschakelt, zul je op de hoogte zijn van de aandelen, tot ziens in een andere video doei doei abonneren abonneren abonneren abonneren

Leave a Reply