Bouncy-babyjack gemaakt

Een heel stijlvol babyjasje maken

Voor degenen die wintervoorbereidingen treffen voor hun baby’s, vandaag een zeer stijlvolle en flitsende model babyjasje Ik wil zijn productie laten zien. Ik hou van dit jasmodel, dat ik het gedetailleerde productieproces in de video zal laten zien, ik denk dat jij het ook leuk zult vinden.

Modellen voor babyjasjes Zoals ik je al eerder verschillende breiwerken heb laten zien. Ik blijf verschillende modellen laten zien, vooral gemaakt met naaldbreien. Het jasmodel dat ik je vandaag laat zien, is op een iets andere manier gebreid.

Rekbaar babyjack De hier uitgevoerde metingen zijn geschikt voor kinderen van 2-3 jaar. U kunt grotere of kleinere modellen maken door hier op de modeluitleg te letten.

De kleur die is gekozen voor de jas die hier wordt gemaakt, is geschikt voor babymeisjes. Hoewel het model geschikt lijkt voor meisjes, kan het desgewenst ook voor jongens gemaakt worden door het in het wit te maken.

Babywol van gemiddelde dikte wordt gebruikt voor het maken van babyjasjes. De constructie van het model begon met 88 lussen. De jas wordt gemaakt vanaf de kraag van de jas. Vervolgens worden de mouwdelen van de jas gemaakt. Ten slotte wordt het model compleet gemaakt door het lichaamsdeel van de jas te maken.

Op het lijf en de armen van de jas is een samentrekkend model aangebracht. Hoewel de constructie van deze plek moeilijk lijkt, kun je gemakkelijk de constructie van het model leren door aandacht te schenken aan de vertelling in de video. Nadat je aandacht hebt besteed aan de uitleg die hier wordt gegeven en de constructie van het model hebt geleerd, kun je desgewenst een vest met dit model maken.

Rekbaar babyjack U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw