Een kerstman breien ideen

1.Stap Een kerstman breien ideen

hallo allemaal afgelopen week bereiden ik deze kerstman een eigen patroon van bruin meisje en hij is zoals jullie zien helemaal van ribbels gebreid kleertjes kunnen aan en uit het neusje de baard de randjes op deze manier het geeft heel leuk 3d effect zoals ik dat noem en in dit filmpje laat ik jullie wat kleine details zien die soms via foto’s en tekst lastige zijn uit te leggen en ik hoop dat jullie dit patroon ook koop op mijn site en dan aan de slag gaan en zo’n schatje voor jullie zelf breien ik laat zien hoe je steken kunt opzet op twee manieren
deze manieren worden ook allebei in het patroon gebruikt een lusje maken en vader bewijs is onder jullie zullen dit kennen dit is manier een een meer eenvoudige manier is om gewoon lusjes te maken over je vingers zo wat ik ook in het patroon beschrijf dat is met behulp van een derde pen samen breien dat zal ik laten zien je breit tot halverwege dan knap je breiwerk dubbel naar je toe je pakt een werden pen erbij je steekt in in wij de eerste steken even en geduldig werk je voor al die eerste steek en je breit bij de steken laat ook bij de steken tegelijkertijd
afgeleide wat ook in het patroon staat is hoe je steken gaat minderen en hoe je steken gaat meerdere mindere dat is eigenlijk heel eenvoudig door steken samen te bereiden zij geven paar losse steken en samen breien dat kan door twee steken samen te bereiden ik maak ze dan altijd even los op deze manier hier steek je in twee steken in nieuwe rijdt ze samen kan ook door drie steken samen te breien en katoen zoals de in dit geval kan best een strak werk je zijn en dan draai ik ook nog een keer strak maar het kan wel jullie zin ik haal de pennen dan heel dicht naar me
toe waardoor je beter kunt in steken en dan breien drie steken samen steken meerdere doe je op deze manier het wordt ook wel gedraaid meerdere genoemd je kunt in een steek kun je 2 steken maken of zelfs drie steken dit is de manier om uit een steek twee steken te maken je gaat een steek in steken zoals je normaal ook doet en breien je laat hem alleen niet afglijden je gaat namelijk de achterkant van de steak nog een keer berijden hier heb je dus twee gemaakt je kunt ze te hebben ook 3 vermaken dus in steken maar m breien maar niet laten afgeleide je gaat de achterkant van de steak nog
een keer breien en daarna ga je de voorkant van de steak nog een kip dijen zo heb je dus drie gemaakt in het patroon van de broek en ook in de muts wordt gebruik gemaakt van het breiwerk steeds keren tijdens de pen die pasvorm ja die is niet recht daar zit echt een en voorkant en een kontje in en dan zal ik je ook laten zien het namelijk belangrijk is om geen gaatjes in je breiwerk te krijgen en als je nou bijvoorbeeld op dit punt je breiwerk gaat keren dan voorkom je een vaatje door met de link het en een steek af te nemen de draad achterlangs te doen deze steek weer terug te zetten op de
bij pen en dan pas de terug ben draaien kijk op deze manier krijg je een schuinte in het rij werk en de volgende pen kun je bijvoorbeeld weer over de gehele pen draaien dat staat allemaal verder beschreven in het patroon pen voor pijn hoe je dat moet doen ik wens jullie succes met het bereiden van dit leuke kerstman het je het patroon is te vinden op ruim meisje punt nl slash kerstman steekje breien succes..

2.Stap Een kerstman breien ideen

ik heb voor jullie weer een nieuwe tutorial en zoals je ziet kef spannen hoe ik typ rij nou in dit zijn 8 echte cash kleuren dus dat wil ik jullie laten zien hoe ik die prijs dus we gaan nu breien ja dan had ik nu nog zien wat we nodig hebben reina dat dit zijn drie millimeter en haaknaald twee en alle dus ga een naald om de draadjes wegwerken een toerenteller en en markeer de dat hebben we allemaal nodig en natuurlijk het garen en als gewoon katoen en dan ga ik snel maar eens even beginnen begrijp hun steken hoek zetten ongeveer zo lang raad nodig breinaald weg ik de op pak ik dat
zowel de ga ik steek een opzetten twee ploegen of zes steken opzetten 6 nou dan pak je de volgende breinaald en doe je ook weer 6 en dan doe je dat zuiver als je werk rijdt en draad dit is de werkdraad wikkel je zo mooie dingen had ik je nog een als en dan gaat het verdelen drie steken elke naald krijgt drie steken zo actueel nog even verdeler met de laatste 3 leidse steek zit bij mij altijd gedraaid ja heb je al steken deelt en dit is trouwens mijn mankeerde met de gaan we meerdere eerste steek breien gewoon de tweede steek stukje ik gewoon in zoals het hoort zoals je gewend bent
draai omslaan doorhalen laten staat dan ga je het achterin steken ben je draait ophalen dan mag je er af en heb je gemeen het de volgende naald een steek breien gewoon tweede steek jij je meerdere dus je steekt gewoon zo in als je net op gedaan hebt met gewoon breien en dan steek je nog een keer in dezelfde steek nog een keer achterin hi het redden en je hebt in gemiddeld in de volgende steek breien gewoon en zo ga je meerdere en dat doe je tot je 12 steken hebt dus ene ene toeren dan breien dan ga je meerdere in de tweede toer dan ga je gewoon de gewoon breien
dus omloop dus is eerst mijn om ga je meerdere tweede ronde dan ga je gewoon breien totdat je 12 steken op elk naald heb staan dus op elke naald moet je 12 steken hebben en dan kom ik weer terug zo ik moet nog even weer teruggekomen want ik heb nu eerst weer gemiddeld met jullie dat hebben jullie net kunnen zien maar toen ben ik weer gelogen en breien zonder te meten maar nu gaan we niet meerdere in het midden maar de tweede steek en de in de laatste steek laat je liet zien de eerste steek breien gewoon de tweede steek wat weer gemeerderd en de volgende steek wordt ook gemeerderd en de
volgende steek wordt gewoon weer gebreid de laatste steek dus de meerdering gaat als volgt de eerste steek breien gewoon tweede steek en je meerdere in de een na laatste steek ga je ook weer meerdere en alom in noemen dus meerdere en niet meerdere wat ik je let ook al heb verteld in het begin en zo ga je door totdat je op elke noot 12 steken hebt in dan kom ik weer terug zo ik heb nu ook vooral 12 steken op op elke ben en nou die gat dichtmaken moet ie ook nou dicht maar ik ga eerst even met mijn keerde de tussen tot hier zit het begin daar doe ik een keer de tussen zodat ik weet waar
de begin rolde het begint en de eindronde nou dat maak ik even een handje de de draad door de naald nog ga ik naar binnen en dan weer naar buiten en dan winnen pinnen in de buiten naar binnen de pinnen weer in de buiten naar binnen laatste keer op het ook nog een keer weer naar buiten en het raak ik hem en loopt naar binnen een keer won je nog een knoopje voet dus ik krijg doet nog een afknippen en dan ga ik weer verder breien en nu gaan we gewoon breien een zonde te meerdere want dat zijn al klaar met te steken dus we hebben op elke maand al 12 stem dus gaan gewoon breien
totdat ik 11 stoere dus gewoon breien zonder meerdere snel dus dat ga ik even doen totdat ik 11 touring heb gebruikt en dan kom je terug op elfen rondes maar ook en dan kom ik heb weer terug tot zo oké ik heb nu elf toeren gebreid gewoon in en rond zoals twitteren en nu gaan we meer minder een steek breien gewoon deze twee gaan nu samen breien de rest wonden spreken tot de laatste drie steken naar alle reed mede aan mindere deze zeer drie steken lopen gehouden en deze gaan we ook weer minder dus denk ik gewoon breien twee samen breien breien wit tot een laatste drie
steken dan ga je in meerderen en minderen oh super goed en haat je zo de laatste steek breien gewoon dat ga hier niet elke ronde ga je meerdere ene ronde ga je minder in de andere honden ga je gewoon recht breien en dat doe je net zolang totdat je op elk naald hier steken overhoudt en dan kom ik straks ook weer terug als ik 4 stekene opengehouden dan kom ik weer terug ik ben nu klaar met minder ik heb overal en wie je steak en overgehouden dus ik knip ik de draad a best lang stuk hoor zo pak ik de naald doe ik de draad erin zo een gek de stick en eraf halen zo loop in 1 keer
heel open hoor een keer laag ik doe het op deze manier je hebt zoveel het ook nou dit is niet meer nodig dit spul de wij gaan nooit net je spullen wil zo 9 tot een ets wel vol in totdat het past dat er genoeg in zit nou is prima trek een draadje en looks geen nog een beetje audio dat je rond wordt en dan ga je na je weet je wat gaat er met je dicht is zo nou hoe istie dollar nog ik een knoop in er een ofzo netjes zo voor de zekerheid nog eentje niet meer los die roer om de reed helemaal erin zo raak je wegknippen en dan is die nog niet klaar we hebben ook nog een haaknaald
beetje naar draad show doen we dat ook weer werpen naaien en dan ga ik 18 lossen dan kom ik weer terug zo ik heb nu achttien losse scheiden weer bij dit punt de draad af ja in de toekomst nog een keer doorheen een beetje goed er trekken zo die we nodig had ik weer doei waar heb ik dat mooie gelaat naar je haar zeg ik ben moment joh zo nu gaan we de 18 bossen je moet ik nou op drie bal hebben ja in zit zo het moeten niet helemaal door schulp nou en die andere ook nu doe ik de andere kant ja en toen nog een knoopje erin zodat het goed vast zit zo nu gaan we draadjes weer verstoppen
je als een draadje naar de tweede oké we verstoppen in het zo broeken draadjes verstoppen dat is ook weer ons geweest zie wel heeft ook weer haar haartjes achtergelaten nee geeft niks raatjes ja nou en knippen we de draad netjes af ja in de draadjes zijn weer verstopt en dan heb je een kerstbal nou je kunt er ook nog patroon neem breien zeg maar en andere kleurtjes natuurlijk wat ik vertellen deze lijkt oranje met is erg groot deze man keerde is ook n groot we komt op de film over op dat het oranje is kant over en blijkbaar heb je mooi kerstballen voor in de boom
nou dit was het video vond je de video leuk doe het duimpje omhoog en als je toch lekker bezig bent kun je ook abonneren is gratis en daar is ook nog een belletje naast dan kun je ook op klikken en dan kun je altijd op de hoogte als ik weer een nieuwe video heb nou dit was de tutorial ik wens je er veel plezier mee en bedankt van een voor het kijken en tot de volgende tutorial hoi

3.Stap Een kerstman breien ideen

ik heb  in kerst dus ik heb mooie kerst ballen gemaakt geen gewone maar gebreide ga je laten zien hoe dat moet onbekend wat we kunnen bereiken moet je kunnen opzetten meerdere tricotsteek en mindere we kunnen we beginnen het patroon voor deze kerstbal kan je vinden op de website we beginnen met 14 steken opzetten we bereiden eerst een pendrecht en een pen aan vecht voor u met meerdere beginnen let op want in de averechte pen zetten we 3 markeringen zodat je straks weet waar je moet meerdere en je bereidt de pen uit genina elke pen het tour bij te zetten want hiermee haal je bij waar je bent in elke tour begin je eindig je met een rechte naald dit omdat dat je steak kan steken zijn om ze aan elkaar dichter naam dus als je bijna drie kan deze begin je met een recht daarna twee recht daarna een meerdering die tussen stinken oppakt en dan nog een recht met een meerdering maak je je breiwerk brede inhoud 5 verhaal je tussen de ringetjes een recht een meerdere twee recht een meerdere een recht in elke oneven naald herhaal je dit meerdere de aantallen tussen de meerderingen groeien met 4 6 8 10 12 zijn nou in nood 15 het is de laatste noot waarin u meer dit dat betekent dat je aan het einde 66 steken overhoudt tellend en even goed na of je die ook hebt vanaf de naar beginnen in het middenstuk en dat is alleen maar heen en weer breien recht en averecht in tricotsteek als je naald 28 hebt gedaan dan ben je klaar met het middelste gedeelte we gaan nu door naar de minderingen nu komt de mindering je haalt de eentje af je bereidt er eentje hier haalt de afgehaald te steken over twaalf recht en deze kant wil je mindering door het weer echt samen te breiden je bent barry jaar oud is ik heb de laatste naald gedaan 14 steken over dus is tijd om te gaan afwerken nu ga je met de naald door de 14 steken je kan ze dus niet af maar je rechtse komt en je haalt hem er doorheen de draad we nog niet helemaal strak er blijft dus nog gewoon zo maar de steken zitten nou op je raakt nu doe ik de draad van het opzet aan de naald zodat we de onderkant dicht kunnen maken van de opzetrand steek je de naald elke keer door de buitenste lus van de steken en dan tekent punt aan zo sluit de onderkant zich nadat ze hebben aangetrokken gaan we hem dicht borduren dat doen we met de matras steek en dat gaat als volgt we steekt hem eerst door de linkerkant twee keer dan door de rechterkant een keer nu is die dicht en kunnen we hem gaan vullen we hebben een haaknaald nodig om energie te kunnen maken maak een lusje haal de naald er doorheen en trek de tweede lus je steeds door de eerste dit totdat je de 30 hebt deze kerst wel eens klaar maak er een mooie kerst van

 

Een kerstman breien ideen
Een kerstman breien ideen