EEN STUK GEBREID OVERALLS MONSTER

Jumpsuit uit één stuk

Maak gebreide jumpsuitsEr zijn er die dat willen Ik kwam het onlangs tegen. Hij zei echter dat hij het model waarnaar hij op zoek was niet kon vinden en een gemakkelijk te maken exemplaar wilde. Vandaag heb ik onderzoek gedaan en wilde ik een goede studie delen die zowel voor jou als voor hem nuttig zal zijn. Nadat je de eendelige gebreide jumpsuit-business hebt geleerd, kun je het halen bij je kleinkind of de baby’s van de mensen van wie je houdt.

De constructie eindigt met één stuk. Naalden gebreide jumpsuit je kunt het laten werken met een enkel touw in de gewenste kleur. Als je eenmaal bent begonnen, kun je deze klus in ongeveer een halve dag afmaken. Als je competent bent, duurt het uren en eindigt het in korte tijd. Het grijze jumpsuit-monster is prima gemaakt. Ik denk dat je een kijkje moet nemen.

EEN STUK GEBREID OVERALLS MONSTER
EEN STUK GEBREID OVERALLS MONSTER

Afbeeldingsbron: creativaatelier.com

Jumpsuit uit één stuk

Wanneer je begint met het maken van een uit één stuk gebreid jumpsuitmodel, wil je het in een andere kleur maken voordat je het afmaakt. Omdat het meestal gebeurt tijdens het breien. We zijn nog niet eens halverwege, maar we krijgen meteen het idee om een ​​nieuwe te maken. U kunt dit prachtige model voor uw kleinkind maken en houden.

videobron: https://www.youtube.com/channel/UCblAHMxe_1EbkWkArmhr1LA

De verhalende video bevat ook een prachtig voorbeeld van een babyoverall die in twee delen is gecombineerd. Ik kan zeggen dat je dit werk gaat doen, dat van hoge kwaliteit is en geweldig breiwerk heeft. U kunt dit prachtige werk dat ik succesvol vind, leren en het zelf doen. Of u kunt variëteiten maken om te verkopen en goed geld te verdienen. Rustig aan, dames.