EEN UITLEG MET VIDEO MAKEN EEN GEBREID ÉÉN CUT GEBREID MODEL
One-or-one-cut-breien-model-making

Een eenvoudig naaldpatroon maken

Ik wil graag de constructie met u delen van een zeer stijlvol en zeer eenvoudig model gemaakt met naaldbreien. Dit model, dat ik de gedetailleerde constructiefase zal geven met videoverslag een breipatroon breien wordt genoemd.

Vandaag bieden we u opnieuw een naald breien model Ik wil de productie laten zien. Zeker als je op zoek bent naar simpele maar flitsende modellen die nieuw zijn in het breien met naalden, dan moeten ze zeker eens kijken naar de constructie van dit model.

Naaldbreimodel Voor de constructie moeten 3 lussen en lussen in de lagen worden genomen. Afgezien daarvan blijft er bij het nemen van de lus aan elke kant één randlussen over. U kunt uw maat bepalen door rekening te houden met dit aantal steken op basis van uw breiwerk.

Dit is wat ik vandaag zal laten zien een breipatroon breien Het kan worden gemaakt met dunne en dikke breigaren. Dit model ziet er heel anders uit met verschillende garens.

Met dit breipatroon kun je ambachten maken zoals vesten, jassen en truien. Ook hier kunnen weer geweldige sjaals voor dames gemaakt worden met dit model. U kunt dit model ook gebruiken voor breiwerk voor kinderen. Ik denk dat dit model een geweldige seizoensblouse kan zijn als het gemaakt is van dunne seizoensbreigaren.

Brei een breipatroon Een gedetailleerde constructiefase is gegeven in een videoverslag voor de productie. Vanaf hier kunt u alle details over het model leren en prachtige ambachten maken.

Brei een breipatroon U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.