eenvoudig babyvestje breien dan draai ik hem om dan ga ik hier zo een vast adellijke om die losse hem van de vorige rij dan neem ik weer zo zie je lossen als die voor mij werkt dat is nadeel van deze rol en dan komt er weer een half stokje een ander zei van een terrein aan het einde van elk bereik komt een half stopt dat is de tweede rij die eindigt met een
half stokje dus in eerste laat ik een boogje tweede twee we gaan we met de derde rij verder dat kan dus zo zie boogjes in eerst 5 losser nemen contract probeer om dan haag ik hier zo om die losse heen een vaste dan buurt 3 lossen en een derde nou hier omheen je vaste de snap het webo gisteren op de laatste nog eerst moet u zie je lossen en we eindigen met een half stokje dat was de derde rij heel simpel je hebt steeds 5 lossen om te beginnen dan komt er aan vaste om de boog van de vorige rij 3e snaar steeds 3 lossen en je eindigt met een half stokje ook voor beginners is het heel goed doen
ik ga een paar zijn je verder haken en ik geef natuurlijk updates eerste update hier gaat over deze kleur hierbij komt dus al een heel stuk hout worden de sjaaltje voordat de eerste kleur de bijbel en hebben we hier zo heel subtiel een draadje geen bij dus dit wordt zo steeds zeg maar langzaamaan gewisseld omdat een van de touwtjes die er in zit verwissel soort van andere kleur nu ga ik hem natuurlijk gewoon verder en ik geef jullie weer updates ziet hier thans al heel goed het patroon het zijn heel mooi netpatroon grote openingen zien heel makkelijk te haken en ja dan ga ik nu natuurlijk zo niet
verder ik wil gewoon de hele tijd hetzelfde dus er verandert niks aan het patroon waardoor je heel gelijkmatig ditzelfde dat zo'n krijgt die heleboel die ik heb ga ik op haken en dan laat je het eind in staat en wat en ze in staat is dit ik heb een hele andere to hell er niet in zit zoals je kunt zien hij is wat groener geworden dan ik had verwacht hier zo ik dacht dat dit echt alleen maar gele was maar dat was dus ook groen niet als ergens maar ik had het niet echt verwacht misschien ben ik kleurenblind of zo hoe dan ook we gaan met de laatste
een lesje geen volledig aan hij meer kunnen maken dus dat leg opzij en ik ga deze sjaal afronden oh heb ik ga een half stokje haken en als dat gedaan is dan kan ik dit afknippen uitruk even goed stevig aantrekken dus heb ik hier een taartje zitten en helemaal begin ergens hier niet heen keek daar komt ie daar zit ook nog een draadje dat met ook bijgewerkt worden ik heb hem nu eventjes een beetje in elkaar gedraaid om te laten zien hoe die eruit ziet als je hem dat in een paar draait en om in mac draagt en ik hoop dat jullie de sjaal mooi vinden she dus
video leuk hebben gevonden als zo is geef me een duim omhoog of laat een reactie achter ik hoop dat je abonneert op dit kanaal dan zie je in mijn volgende video weer tot dan en daar